hiç umudum yok....

teleskop26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2009
82
1
86
Eskişehir
slm kızlar beni tanıyanlarınız biliyor tüplerimde sorun vardı onları kapattım ve ankarada anatolia tüp bebek merkezinde tedaviye başlamıştım kasım 17de transferim oldu 28 kasımda sonucum negatif çıktı.o günden bu yane bunalımdayım genetik tarama istediler yaptırdım ondada bir sorun çıkmadı.2.tedavi için şuan maddi imkansızlıklar var ve daha hiç umudum yok %70-80 şansım vardı güya ama tutmadı işte zaten 2.denemeyede takadim yok...ne yapacagımı bilmiyorum4 aylık bir süreden sonra yine sizlerleyim hepinize slm olsun...

teleskopcum üzülmek yok bak hepimiz mücadele ediyoruz.malesef üzülmekle olmuyo.tabiki negatif sonuç almak yıpratıyo insanı bende ilk tüpten sonra çok üzüldüm.ama hayat devam ediyor ve bizim de güçlü olmamız gerekiyo yoksa tedavinde başarılı olmaz canım benim.zaten herşeyi zorlaştırıyolar yeni yasalarla hangi birine kafayı takalım dimi ama?sağlık olsun yeterki umudumuzu yitirmeyelim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…