Erken gebelik testiydiBiraz sabır erken test yapmissiniz
Canım daha 5 gün var bende aynı hatayı yaptım dün 5 gün vardı silik çıktı hayali bir çizgi yok mu var mı diye dertlenip düşürüyorum en iyisi gecikmeyi beklememek yada olacağımız gün yapmakSelam kızlar
SAT 6 Ekim ovulasyon testiyle günleri değerlendirdim adet günüme 5 gün var sabah innovitanın içinde çıkan testle test yaptım ama yine yok sanırımsiz de yorumlar mısınız 
Erken gebelik testi olsa bile daha 5 gun var. Kanda bile cikmayabilir.Erken gebelik testiydi
Hakkımızda hayırlısı olsun en kısa sürede hayırlı zamanda gelsin minnoşlar.Canım daha 5 gün var bende aynı hatayı yaptım dün 5 gün vardı silik çıktı hayali bir çizgi yok mu var mı diye dertlenip düşürüyorum en iyisi gecikmeyi beklememek yada olacağımız gün yapmak
3 yıllık evliyim baştan belli istiyoruz mayısta bi gebeliğim oldu maalesef düştü bu ayda ovu ile takip ediyorumHakkımızda hayırlısı olsun en kısa sürede hayırlı zamanda gelsin minnoşlar.siz ne zamandır deniyorsunuz 
Sabırsızlık diyelimErken gebelik testi olsa bile daha 5 gun var. Kanda bile cikmayabilir.
Bu millet nasıl 1 hafta kala falan öğreniyor demekki yumurtlama ile alakalı siz takip ettiniz mi ve Pik ne zamandıSabırsızlık diyelim
Siz ne zamandır istiyorsunuzHakkımızda hayırlısı olsun en kısa sürede hayırlı zamanda gelsin minnoşlar.siz ne zamandır deniyorsunuz 
Kullanıcı isminiz konu başlığımla çok manidar olmuş bu arada.
Siz ne zamandır istiyorsunuz
Ben takip ettim pik 14tü o günü ve sonraki iki günü gün aşırı değerlendirdim valla ben de anlamıyorum üçüncü kere erken test yaptım çıkmadıBu millet nasıl 1 hafta kala falan öğreniyor demekki yumurtlama ile alakalı siz takip ettiniz mi ve Pik ne zamandı
Merhaba bana da yardımcı olur musunuz ilk defa ovülasyon ile denedim 12si pikti gerekli değerlendirmeleri yaptım o günden beri ince ince kasık batmalarım bugüne kadar sürdü bazen daha sert ama regl gibi değildi sonra kaşıkla bacak arası kramp yaşadım iki gün bugün adet olmam gerekiyor olmadım midem alt üst durumda resmen yemek yesem bile midem çok kötü oluyor bulantı gibi değil böyle daha farklı bir şey içim çekiliyor yani mide bulantısından çok kötü oluyorum hiçbir regl belirtim yok ağrılarım dün kesildi bugün hiçbir ağrım olmadı sadece mide rahatsızlığı yaşıyorum yani 9 aydır deniyorum hep bir belirti yaşıyorum ama bu defa farklı şeyler hissediyorum. 6 gündür şeffaf parlak akıntım var yoğun bir şekilde sürekli hiç bu şekilde olmazdı gebelik olabilir mi ovülasyonum koyulaştı bu arada bugün adet günüm. Test ne zaman yapmalıyım innovita gebelik testi var elimdeİnşallah hayırlı haberler alırsınız tez zamandaben 5 aydır istiyorum ama takdir rabbimin ne zaman isterse o zaman olacak pcos şüphem var tam tetkik vermedim adet olursam önümüzdeki hafta kan vereceğim 
Ben çok anlamam ama 5 gün kala yaptım normalde 6 gün kala falan yapanlar görüyorlar inşallah beklediğiniz haberdirMerhaba bana da yardımcı olur musunuz ilk defa ovülasyon ile denedim 12si pikti gerekli değerlendirmeleri yaptım o günden beri ince ince kasık batmalarım bugüne kadar sürdü bazen daha sert ama regl gibi değildi sonra kaşıkla bacak arası kramp yaşadım iki gün bugün adet olmam gerekiyor olmadım midem alt üst durumda resmen yemek yesem bile midem çok kötü oluyor bulantı gibi değil böyle daha farklı bir şey içim çekiliyor yani mide bulantısından çok kötü oluyorum hiçbir regl belirtim yok ağrılarım dün kesildi bugün hiçbir ağrım olmadı sadece mide rahatsızlığı yaşıyorum yani 9 aydır deniyorum hep bir belirti yaşıyorum ama bu defa farklı şeyler hissediyorum. 6 gündür şeffaf parlak akıntım var yoğun bir şekilde sürekli hiç bu şekilde olmazdı gebelik olabilir mi ovülasyonum koyulaştı bu arada bugün adet günüm. Test ne zaman yapmalıyım innovita gebelik testi var elimde
İnşallah daha da bekletmez gelir mucizelerimizDemihiç umudumu kaybetmedim yıllardır tek çizgi gördüm mayısta mucizem gelmişti ama 1 hafta sonra düşük yaptım o gök bugündür bekliyorum bu yolda olan bütün anneler inşallah güzel sonlar alırlar 
Beklediğim bir haber 9 aydırBen çok anlamam ama 5 gün kala yaptım normalde 6 gün kala falan yapanlar görüyorlar inşallah beklediğiniz haberdir
İnnovita test mi o zaten erken gebelik için. Göreceğin şey olumsuz olursa seni üzecekse biraz daha bekle derim ama ben olsam sabredemem bakardımBeklediğim bir haber 9 aydırinşallah bilmiyorum şuan regl olmadım bugün olmam lazımdı saat gibidir normalde çok stresli ve heyecanlıyım elimde sadece bir tane test var ne zaman yapsam bilmiyorum 
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?