- 29 Mayıs 2021
- 3.020
- 5.917
- 108
- 40
Hesabı kocanıza sorarsınız çekişmeli dava açtığınıza göre. Kadın için birşey yapamazsınız daha fazla uğraşıp daha dazla para kaptırmayın.Öfke gözümü kör ettiğinden dolayı dolandırıldım. Eşim kendisinden 30 yaş küçük üstelik komşumuz olan kadınla aldatınca üstelik kadına yüksek meblağlar ödediğini duyunca kadından nefret ettim. Avukat yutup, deliller toplayıp çekişmeli boşanma davası açtım. Tamam bir şekilde eşimle mahkemede hesaplaşcam ama o kadınla hesaplaşamayacağım. 1990 da yuva yıkan kadına tazminat davası kalkmış, Allah aşkına ben bunların hesabını soramıyacak mıyım?
Eşimin parası bitince kadın eşimi terketmiş, eşim benim nasıl bu kadar aptal olur. Dünyanın parasını kaptırdı kadına. Ben de kadını takip ettireyim diye bugün sahte bir dedektiflik sayfasına biraz para kaptırdım. Şimdi ben ne kadar aptalım diye üzülüyorum.
Aldatma sebebiyle mi açtınız davayı? Avukat ne diyor yaklaşık ne kadar tazminat istediniz? Avukat ne kadarını alabileceğini söylüyor?