Hiç yapmayacağım şeyleri yaparak dolandırıldım.

Herkes kadınla işiniz yok demiş de kadın komşusuymuş! . Komşu da en az koca kadar suçlu. İntikam için Adamın çükünü kesip kadına yedirin 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Tövbe olsun ama çok zor yani burunlarından getiririm ben de olsam. İkisinin de eşit. Tazminat açılıyor diye biliyordum kalkmış mı bu?

Herkes kadınla işiniz yok demiş de kadın komşusuymuş! . Komşu da en az koca kadar suçlu. İntikam için Adamın çükünü kesip kadına yedirin 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Tövbe olsun ama çok zor yani burunlarından getiririm ben de olsam. İkisinin de eşit. Tazminat açılıyor diye biliyordum kalkmış mı bu?
Evet kalkmış yoksa elime o derece güzel deliller geçti. Savcıya gitmiş beni şikayete, savcı bunun ne olduğunu anlamış, çoğu şeyleri itiraf ettirmiş. Bende o dosyayı alıp delil yaptım.

Evet kalkmış yoksa elime o derece güzel deliller geçti. Savcıya gitmiş beni şikayete, savcı bunun ne olduğunu anlamış, çoğu şeyleri itiraf ettirmiş. Bende o dosyayı alıp delil yaptım.
Nsıl yani? Sizi şikayete ne alaka gidiyor? Kocanızla işi pişiren kendisi değil mi? Ne diye gidiyor şikayete anlamadım?

Evet kalkmış yoksa elime o derece güzel deliller geçti. Savcıya gitmiş beni şikayete, savcı bunun ne olduğunu anlamış, çoğu şeyleri itiraf ettirmiş. Bende o dosyayı alıp delil yapt
Nsıl yani? Sizi şikayete ne alaka gidiyor? Kocanızla işi pişiren kendisi değil mi? Ne diye gidiyor şikayete anlamad

Nsıl yani? Sizi şikayete ne alaka gidiyor? Kocanızla işi pişiren kendisi değil mi? Ne diye gidiyor şikayete anlamadım?
Kadını mahalleye rezil ettim o yüzden.

Sunu da ekleyim. Eski esiniz yakinda gelip sizin kapinizi calar yine "affet hata ettim diye". Hic sasmaz. Benim tanidigimi esi aldatip birakip gitti kücük cocuklarla. Seneler sonra (kadin cocuklari tek basina calisarak büyüttü), tekrar gelip barismak istedi karthoroz. Hatta terk ettikleri cocuklarini bile araci yapmak istedi, ama kimse yüz vermedi ona

%2000

Yedi kazigi kadi bir basina, ne yapacak baska gelip yalvaracak ortada kalmamak icin.

Evet kalkmış yoksa elime o derece güzel deliller geçti. Savcıya gitmiş beni şikayete, savcı bunun ne olduğunu anlamış, çoğu şeyleri itiraf ettirmiş. Bende o dosyayı alıp delil yapt

Kadını mahalleye rezil ettim o yüzden.

Bence daha fazla bulaşmayın, fuhuş yapan tipler genelde leş gibi ve çirkef olur bir de bakmışsınız ki haksız çıkmışsınız tazminat ödüyorsunuz:110:

Ben öfkenizi gayet haklı buldum amma velakin iş yerine sunmak için ne elde edeceksiniz ki peşine birini takınca? Sonradan başınız belaya girmesin. Bu tip insanlar utanmaz olur, siz rezil olur sanırsınız ama rezil de olmazlar.
Sakin hareket etmekte fayda var.
Ayrıca kocanız kurban değil, pisliğin teki.

Öfke gözümü kör ettiğinden dolayı dolandırıldım. Eşim kendisinden 30 yaş küçük üstelik komşumuz olan kadınla aldatınca üstelik kadına yüksek meblağlar ödediğini duyunca kadından nefret ettim. Avukat yutup, deliller toplayıp çekişmeli boşanma davası açtım. Tamam bir şekilde eşimle mahkemede hesaplaşcam ama o kadınla hesaplaşamayacağım. 1990 da yuva yıkan kadına tazminat davası kalkmış, Allah aşkına ben bunların hesabını soramıyacak mıyım?
Eşimin parası bitince kadın eşimi terketmiş, eşim benim nasıl bu kadar aptal olur. Dünyanın parasını kaptırdı kadına. Ben de kadını takip ettireyim diye bugün sahte bir dedektiflik sayfasına biraz para kaptırdım. Şimdi ben ne kadar aptalım diye üzülüyorum.

Sizin işiniz kadınla değil kocanızla. O kadınla olmasa başkasıyla olur. Siz nasıl kocanızdan bukadar habersiz yaşadınız? Hiç mi eksilen paraları fark etmediniz. Eşim benden habersiz para harcasa anında haberim olur.

Sizi aldatan Sadakat yemini eden eşiniz . Bırakın kadınları azıcık gururunuz olsun ne hali varsa görsünler sen hayatına bak kuzum

Back
X