kizlar cok bunaliyorum. Hayat cok bos, yasamak anlamsiz gibi geliyor. Etrafimda konusup dertlesebilecegim hickimse yok. Bi kac arkadasim vardi onlarla da ayri universitelere gittik ayrildik. Yurtdisinda yasiyorum burda okuyorum. Burda herkes kendi ulkesinden kendi kulturunden insanlarla takiliyor. Benim cevremde de hic turk yok. Yabancilarla da arkadaslik edemiyorum onlara ayak uyduramiyorum. Onlarla konusacak sohbet edecek hicbisey bulamiyorum. Ben zaten burda buyumedim. Turkiye'yi ozluyorum. Arkadaslarim var tabi ama samimi oldugum, dertlesip konusabildigim kimse yok. Herkesle merhaba merhaba o kadar. Yurtta kaliyorum bide. Yalnizliktan cok bunaldim. Sabahtan aksama kadar tv izle, internete gir, kitap oku, muzik hep ayni seyler. Cok sıkılıyorum. Bu yuzden de cok agresiflestim herkesin kalbini kiriyorum. Arada disari cikiyorum yalniz basima saatlerce dolasiyorum. Gerci hava hep kapali burda surekli yagmur var. ıcim sıkılıyor. Sevgilimle de aram bozuk ilgisizlestim ona karsi. Hicbi sekilde mutlu edemiyorum kendimi. Hayat o kadar sıkıcı ki. Yarın birgun okulu bitirip evlenicem mesela. Calısmaya baslicam. Bu da cok sıkıcı. Hic yasama sevincim yok. ıcim cok huzursuz. Mutsuzum. Eskiden boyle degildim. 60 yasinda gibi hissediyorum zeki muren sarkilariyla bozdum kafayiDinleyip dinleyip huzunleniyorum ne olacak benim halim boyle.
Bu arada burdayız ne konuşmak istiyorsan yardımcı olmak isteriz.anlat....:))))))))))
yukaridaki arkadaşa tamamen katılıyorum mesela benim en büyük hayalim yurt dişina çikmak (gerçi çok zoor ama)oradaki herşeyi yaşami insanlari kültürlerini yemeklerini merak ediyorum halbuki bizden ne kadar degişik olabilirlerki ama gel gör en büyük hayalim şöyle iskoçya ABD fransa kore ....daha nereler nereler gidebilsem ne harika olurdu
yazdiklarini okudugumda bir an bunlari yazan benmiyim diye düsündüm :) ayni seyleri hissediyorum ve hic bir cikis yolu bulamiyorum, en iyisi dusunmemeye calismak galiba eskilere takilmamak. bu durum nasil atlatilir bilmiyorum ama kendime her zaman sen yaparsin, sen güclüsün gibi temkinlerde bulunuyorum. bu arada hangi ülkedesin ?
Bende sizlerdenim kizlar..
Yurtdisindayim bende burda okuyorum ve yasadiklarinin; hissetikklerin hepsi bendede mevcut. Cok arastirdim bikac sey denedim ama hic bi fayda görmedim. Keske yakin yerlerde yasiyor olsak en azindan birbirimize destek olurduk. Sen nerdeydin canim?
Kizlar kader arkadasimsiniz resmendemekki yalniz degilmisim :) Keske yakin olsak birbirimize. Ben Ingiltere'de okuyorum siz nerdesiniz kizlar?
Kizlar kader arkadasimsiniz resmendemekki yalniz degilmisim :) Keske yakin olsak birbirimize. Ben Ingiltere'de okuyorum siz nerdesiniz kizlar?
Ben danimarkadayim, keske yakin olsak gercekten, cok güzel arkadasliklar kurabilirdik
Bende ABD'de yuksek lisans yapiyorum. O kadar iyi anliyorum ki seni...
Daha dun hungur hosaf agladim, cok yoruldum diye, esimle de sinirler lacka yiyoruz birbirimiz
Biliyorsun arkadaslik diye nerdeyse bir kavramlari yok, hayat farkli, yemekler desen
Tamam bunlar negatif yanlari, ama olumlu dusun, en onemlisi sagliksin, hayatta ki firsatlarin guzel, seni seven biri var, daralinca bunlari dusun.Ben oyle yapiyorum...
Olanlarin kiymetini bilmek tesekkur etmek lazim...
Hayat her zaman yasamaya deger, sevgilini 1 kere daha fazla opmek icin bile, annenin kokusunu bir kere daha fazla duymak icin bile, pazar keyfi yapmak icin bile, daha neler neler, bu uzar gider boyle.
Daralinca iki agla rahatla, sonra gulumseyerek devam et, ben boyle yapiyorum
kizlar son actigim konuda da bahsetmistim artik Turkiye'ye yatas gecis yapmayi dusunuyorum. butun bu bahsettiklerimi gectim maddi acidan cok sıkıntılı bi yer ucretler cok pahali mezun olduktan sonra devlete cok yuklu miktarda bi borcum olacak. bu yuzden ciddi ciddi dusunuyorum Turkiye'ye donmeyi ama ailem pek yanasmiyor nasil ikna edicem onlari bilmiyorum. :26: son actigim konuya bakarsaniz durumu daha iyi anlarsiniz. http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/664503-universite-sorunu.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?