hiç yoktan bela açtım başımıza

ASENK

kendimi durduracak değilimmm!!
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2013
1.668
2.309
448
kızlar dün başıma gelen bir durumu anlatıcam size. içim çok şişti. eşimle beraber ailelerinde geldiği karma bir spor merkezine 2 aydır gidiyoruz.dün yine ders vardı hazırlandık gittik.stüdyoda erkekler çalışıyordu ben de matımı serdim üstüne suyumu koydum ve çıktım stüdyodan.(dersin başlamasına bi 15 dk falan var) 5 dakika kala stüdyoya gittim ders başlicak içeridekiler çıkmamış bir de ikisi benim suyumu kenara atıp serdiğim matlara bir güzel serilmişler.bir de tam izbandut gibi tipler.Gittim yanlarına burda ders var ve bunları ben serdim suyum nerde falan dedim bunlara birazcık sinirlendim ama tepki göstermedim.suyumu aldım stüdyodan çıktım ben.hoca gelmiş baktım bu tipler hocayla kavga ediyolar ders stüdyoda değil bizi çıkartamazsınız falan diye.ben de duruyoeum öyle eşimde yanımda.birden bunlar bana sardı zaten işte nasıl tepki gösterirmişim tavırlı çıkarmışım.beyefendi suyumu atmışsınız kenara diyorum ben sizin suyunuz olduğunu ne bileyim diyo.böyle boş boş savunma.muhattap olmayın benimle diyoum hala bağırıyo bana eşimi tutuyorum bi taraftan.en son sinirlendim ciddi bağırdım ama yetkililer falan geldi.olay kapandı biz derse gittik.eşim havlusunu unutmuş soyunma odasına gidince bunları görmüş bir de kusura bakmayın olur böyle şeyler eşim adına ben özür dilerm uzamasın falan demiş.Eşim gerçekten çok erdemli.neyse konu kapandı sanıyoruz ders bitti eşim soyunma odasına gidiyo hazırlanırken bu tipler geliyo eşimi görmüyolar baya atıp tutuyolar bize.yok kadın elimde kalıcak bi sıkımlık canı var falan.eşime de eşinin yanında artist burda kuzu falan demiş.tabi eşim bunu duyunca allah dalmış adamlara.ayırdılar falan polis çağırdım.bildiğiniz rezillik.bugün tekrar gidicez salona rapor tutuldu şikayetçi olucaz ama benim yüzümden olmuş gibi hissediyorum.Eşim diyor ki suyuna afedersiniz işeseler ses etme burası istanbul insanlar anlayışsız kaba.evet haklı ama dayanamıyorum haksızlığıa kabalığa tahammülüm yok :(

Eşim diyor ki suyuna afedersiniz işeseler ses etme burası istanbul insanlar anlayışsız kaba.evet haklı ama dayanamıyorum haksızlığıa kabalığa tahammülüm yok :KK43:
Eşin saçmalamış. Sen haklısın ve gayette güzel kendini savunmuşsun.
Ne demek ses çıkarma ya?

Eşiniz saçmalamış...
Hakkınızı aramakla doğru yapmışsınız ancak dialog kurmaktansa keşke görevliye bildirseydiniz sorununuzu.. Herkesle iletişim kurulamıyor maalesef

Adamlar spor yapıyor, ayaklarının altındaki suyu itmiş olabilirler ne var bunda? Aşırı tepki vermişsiniz. Sonrasında yaşananlar çok tatsız olmuş :/

Bence son cümleni düzenle canım.butun tepkileri üzerine çekmeden.istanbullu olan herkez de kaba ve anlayissiz değildir.genelleme yapmış olma

Suyuna işeseler sesini çıkarmayacaksın diyorsa , neden adamlara saldırıyo ki eşiniz.. Ben sizi haklı buldum tabiki hakkımızı savunmalıyız...

Son düzenleme:
o salondan ayrılın edepsiz tiplerin gittiği bir yer belli ki.
yoksa düzgün bir yer olsa size bırakmazlardı işi, düzgün tiplerin gittiği yer olsa orada su konulmuş mat da birisinindir deyip ellemezlerdi zaten.

Fazla steroidden hep, adamların beyni ve alt takımları gidince haliyle hayata karşı öfkeliler. Sizin yüzünüzden değil, üzülmeyin.
Salon yönetimi ile konuşun, ben anlamadım şimdi huzuru bozdukları halde devam mı edecekler aynı salona? Şu halde devam ederlerse, o salonun kalitesini sorgulamak da lazım.

Ne münasebet!
Hakkını arayacaksın .
Eşinde adama neden kusura bakmayın falan dediyse heeç anlamadım .

Son düzenleme:
Eşin saçmalamış. Sen haklısın ve gayette güzel kendini savunmuşsun.
Ne demek ses çıkarma ya?
ben de buna çok üzülüyorum. nasıl savunmayayım kendimi hep ezileyim mi? kadınlar
Eşiniz saçmalamış...
Hakkınızı aramakla doğru yapmışsınız ancak dialog kurmaktansa keşke görevliye bildirseydiniz sorununuzu.. Herkesle iletişim kurulamıyor maalesef
beyefendi benimle muhattap olmayın burda görevliler var diyorum hala üzerime yürüyor.eşimde malesef araya girdi böyle olunca.adam susmayınca çıldırdım bende.

Eşinin özür dilemesi hiç olmamış. Anlayacak insan var anlamayacak hanzo var. Profil belli.
Adamlara sanki tek kalınca korkmuş da özür dilemiş izlenimi vermiş.

Ayrıca kabalık hangi ortamda olursa olsun susmam..

Adamlar spor yapıyor, ayaklarının altındaki suyu itmiş olabilirler ne var bunda? Aşırı tepki vermişsiniz. Sonrasında yaşananlar çok tatsız olmuş :/
hayır ben mat serdim.üzerine eşyalarımı koydum.stdyo en az 100 m2 ve en az 50 tane daha mat var.ordan kendilerine mat almak yerine benim eşylarımı iteleyip benim serdiğim mata yatmışlar.

Spor matı sizin zaten sizin ola birşeyi nasıl izinsiz kullanıyorlar? Suyunuza işense ses çıkarmayacaksanız eşiniz niye külhanbeyi gibi saldırmış?
Çok çirkin bir olay gerçekten sadece sen haklısın erkeklerin hepsi haksız

Fazla steroidden hep, adamların beyni ve alt takımları gidince haliyle hayata karşı öfkeliler. Sizin yüzünüzden değil, üzülmeyin.
Salon yönetimi ile konuşun, ben anlamadım şimdi huzuru bozdukları halde devam mı edecekler aynı salona? Şu halde devam ederlerse, o salonun kalitesini sorgulamak da lazım.

:KK70::KK70:
Azcık kas yapayım hulk gibi görüneyim derken nelerden fedakarlık ediyor gariplerim..

Eşinin özür dilemesi hiç olmamış. Anlayacak insan var anlamayacak hanzo var. Profil belli.
Adamlara sanki tek kalınca korkmuş da özür dilemiş izlenimi vermiş.

Ayrıca kabalık hangi ortamda olursa olsun susmam..

eşim kibar biridir asla incitmez birini.adam benim adıma gidip özür dilemiş ki bu erdemdir bence.karşı taraf korktu sanmış.
eşimde asker ha yanında tabancası var çekip vursa katil olucak.

Spor matı sizin zaten sizin ola birşeyi nasıl izinsiz kullanıyorlar? Suyunuza işense ses çıkarmayacaksanız eşiniz niye külhanbeyi gibi saldırmış?
Çok çirkin bir olay gerçekten sadece sen haklısın erkeklerin hepsi haksız
spor bile yapmıyorlar yatmışlar bildiğin plajda gibi.ki sadece ders var burda dedim yok burda ders diye bir de beni tersliyorlar.

kızlar çok teşekkür ederim akşamdan beri eşimden özür dilerken bi hal oldum.uyku girmedi gözüme suçlu hissetmekten.nelere sebep oldum diye.

Back
X