hiç yoktan bela açtım başımıza

Ben de haksızlığa gelemem ve karşımda 100 kişi de olsa hakkımı savunurum. Ancak yanımda eşim veya babam varken çok dikkatli davranırım. Bir akrabamız saçma sapan bir trafik kavgası yüzünden, saçma sapan bir insan tarafından 30 yaşında öldürüldü. Tabiki hakkınızı savunmayın demiyorum ama karşı taraf belli ki laftan anlayacak insan değil. Kalkıp size bir küfür etse, eşiniz kaldıramaz, çekip vurur ( asker yanında tabancası var diyorsunuz). İnsan böyle şeyler başına gelmez sanıyor ama bir anlık cinnete bakar. Ülkede psikopat çok. Üzmeyin kendinizi ama bu tür durumlarda yanınızda bir yakınınız varken (erkek) daha dikkatli olun bence.

Ben de haksızlığa gelemem ve karşımda 100 kişi de olsa hakkımı savunurum. Ancak yanımda eşim veya babam varken çok dikkatli davranırım. Bir akrabamız saçma sapan bir trafik kavgası yüzünden, saçma sapan bir insan tarafından 30 yaşında öldürüldü. Tabiki hakkınızı savunmayın demiyorum ama karşı taraf belli ki laftan anlayacak insan değil. Kalkıp size bir küfür etse, eşiniz kaldıramaz, çekip vurur ( asker yanında tabancası var diyorsunuz). İnsan böyle şeyler başına gelmez sanıyor ama bir anlık cinnete bakar. Ülkede psikopat çok. Üzmeyin kendinizi ama bu tür durumlarda yanınızda bir yakınınız varken (erkek) daha dikkatli olun bence.

aynı şeyi düşündüm keşke yanımda eşim olmasaydı kendimi daha güzel savunurdum.öyle olunca cevapta veremedim kendimi savunamadım.ona bir şey olacak korkusuyla geri durmadım diye kendime çok kızdım.eşim bizim hakkımızda konuştuklarını duyunca otoparkta bekleyin beni diye bağırdı.bekleseler daha büyük bir şey olabilirdi.kaçtı onlar.

Yerinizde olsam eşime sağlam girisirdim.
Ne alaka gidip adamlardan özür dilemek?
Tamam olay buyumesin ama ozur dilemek cok sacma ve yersiz, adamlara korkak izlenimi vermis onlar da yüz bulup abartmis tabi.

Ben sakin yaklasirsam esimde sakin, ben huzursuz olursam eşim daha bir agresif oluyor. Suç birazda sizde, esinizde ozur dileyecekse sonradan, baştan sizin yaninizda kusura bakmayin filan diyip olayi yatistirsaymis.

Mati evinizden mi getirdiniz? Yoksa oradaki matlardan alip serip yanina da esyalari mi koydunuz?

Gereksiz yere sizde ters cikmissiniz. Haksizliga bende bayilmiyorum ama kriz durumlarinda yanimda eşim varsa biraz dikkat ediyorum cunku ben karsi tarafa afra tafra yaparsam biliyorum ki eşim dahada kotusunu yapacak.

ben de size salonun genel düzeninin bu olduğundan bahsediyorum işte.salonda kimse benim 15 dakika önceden

Edirneliyim.İstanbul da aynı spor merkezinin atıyorum ortaköy şubesi böyle tipleri kapısından sokmuyodur eminim.ama yaşadığımız yerler malum.mahalle arası spor merkezinde ne yapıyorsa adam burda da öyle davranmaya çalışıyo.Bir tane kadın şort giyemiyor mesela erkekler ohhh nasıl rahatlar üstsüz bile spor yapıolar. Dayanıyorsun çünkü alternatifin yok.ya gitmeyeceksin ya bir nebze katlanacaksın.
Biri bana gelse benim matıma uzanmışız desem kalkar özür dilemekten bi hal olurum farketmedim diye.adam hala yaymış kendini ders yok burda diyor bana.asla saygı yok.

Bu hanzolar her yerde hanzo işte. Allah cezalarını versin ya bu tiplerin. Gerçekten otobüse bile binesim gelmiyor bazen bunlar yüzünden :/

Benim esim de sizin esimiz gibidir uyum insanıdır. Korkaligindan asla degil ama isleri kavgasiz çözebileceğine inanir. Biz buna medeniyet diyoruz. Ben daha cazgirimdir. Yanimda esim varsa ben de daha dikkatli davraniyorum. Davranmiyorsam da esimin beni susturmasina izin vermem hakli oldugum yerde. İnşallah o hanzolari atarlar. Sikayetci de olsaydiniz

Eşinizin özür dilemesi için birşey diyemem. Salona yalnız gittiğiniz zamanlar oluyor mu? Belki ilerleyen günlerde, yalnız giderseniz, başınıza bela olurlar diye konuyu kapatmak istemiş olabilir. İnsanın başına kötü birşey geldikten sonra kim haklı, kim haksız bunun bir önemi kalmıyor. Ülkedeki adalet sistemini düşününce hiç bir anlamı kalmıyor.

Ben sakin yaklasirsam esimde sakin, ben huzursuz olursam eşim daha bir agresif oluyor. Suç birazda sizde, esinizde ozur dileyecekse sonradan, baştan sizin yaninizda kusura bakmayin filan diyip olayi yatistirsaymis.

Mati evinizden mi getirdiniz? Yoksa oradaki matlardan alip serip yanina da esyalari mi koydunuz?

Gereksiz yere sizde ters cikmissiniz. Haksizliga bende bayilmiyorum ama kriz durumlarinda yanimda eşim varsa biraz dikkat ediyorum cunku ben karsi tarafa afra tafra yaparsam biliyorum ki eşim dahada kotusunu yapacak.

mat oranın matları. bi yerde asılı duran 50 tane falan mat var. üzerinde eşyalarım olmasa ya da tüm matlar dolu olsa kullanmasını anlarım.ama eşyalarımı kenara itip yatmasına sinirlendim.bir de işte aslında sinirlenmedim de gittim yanlarına beyefendi burda ders var o yüzden koymuştum matları suyum nerde dedim.eliyle gösterdi bisikletlerin altına itmiş.aldım suyu çıktım.giderken hey allahım falan demişimdir.çıktım stüdyodan eşimin yanına gittim.eşimle tekrar stüdyoya gittik hocyla tartışıolar burda ders yok diye.beni görünce birden bana saydırmaya başladı anlamadım bile.

Eşinizin özür dilemesi için birşey diyemem. Salona yalnız gittiğiniz zamanlar oluyor mu? Belki ilerleyen günlerde, yalnız giderseniz, başınıza bela olurlar diye konuyu kapatmak istemiş olabilir. İnsanın başına kötü birşey geldikten sonra kim haklı, kim haksız bunun bir önemi kalmıyor. Ülkedeki adalet sistemini düşününce hiç bir anlamı kalmıyor.

evet eve yakın diye yalnızda gittiğim oluyor artık cesaret edemem.geri adım atmasını özür dilemesini ben doğru buldum.konuyu uzatacak arıza çıkaracak tipler değiliz ki.adamlar inatla kapatmıyorlar konuyu.soyunma odasında 20 adamın içinde seni konuşuyolardı dayanamadım dedi.artık son noktaya getirdiler adamı o da daldı.
poliste sağolsun salonun hemen karşısında gelmeleri yarım saati buldu.polis gelene kadar kaçtılar zaten.

Dersin baslamasina 15 dakika var ve iceride baskalari varken matinizi setip suyunuzu birakmanizi sacma buldum. Bunu ders baslarken yapabilirdiniz.
Ama devaminda haklisiniz esinizin tavri gereksiz sacma.

Dersin baslamasina 15 dakika var ve iceride baskalari varken matinizi setip suyunuzu birakmanizi sacma buldum. Bunu ders baslarken yapabilirdiniz.
Ama devaminda haklisiniz esinizin tavri gereksiz sacma.

evet yer tutuyo gibi olmuşum ama zaten rezervasyonum vardı dersle ilgili sadece suyu taşımak istemedim 10 dakika ısınıp geri gelecektim.genelde insanlar böyle yapınca uygun geldi ama bir daha yapmam aynen.

Esiniz haklı ,bir su icin olanlara bakın ,Bu durumda onlar kaba tamam haklısınız değdimi yani kaç gündür sıkıldığınıza.Ben de dayanamıyorum ama artık frenliyorum kendimi millet manyak .Eşinize birsey yapsalar zaten tutuklanmazlar bile ,böylede bir durum var .

Hakkımızı elbette savunmalıyız,fakat sizin durumunuzda biraz düşüncesizlik var. Adamlar orda eşine saldırsa birşey yapamazsın.
Ki nitekim kavga ile bitmiş olay. İki izbandut gibi adam diyorsun. Şu zamanda insanları çok basit öldürüyorlar.
Elbette yapılan size karşı hoş olmamış ama üzerine gitmeye gerek yoktu bence. Suyumu itmişsiniz o benim suyum dedikten sonra konu kapanmalıydı bence gereksiz uzamış. Bağırmanız filan doğru değil. Muhattap bile olmazdım çünkü insanlar inanılmaz dengesiz ve eşimi de o duruma sokmazdım. Boş yere başınızı ağrıttınız bir su yüzünden.

Eşiniz saçmalamış gerçekten . Uğraşmak istemedi heralde .
Adamlar tabi dalga geçer gidip özür dilemiş resmen haklı olduğunuz halde .

çok haklısınız asla değmez.bundan sonra frenlicem kendimi :.(

bi kere öncelikle sizde hata var, 15 dk kala adamların çalıştığı yere gelip matınızı sermeniz uygun olmamış.

tahminimce biri suyu çekti diğeri gelip oturdu, o oturana çatmışsınız o da ben bilmiyorum su falan yoktu demiş, siz ters çıkınca da onlarda daha baskın çıkmışlar.

her zaman ılımlı olmakta fayda var bence, keşke spor salonu bile olsa her yerde ılımlı olabilsek.

çoğu insanın dediği gibi eşinize bişi yapsalar bile alacağı ceza yok adamların.

inş bu akşam gittiğimizde uzamaz adamlarda aklı selim davranır.ben artık gerekirse herkesten özür dilerim.

Spor salonunuz kuralsiz anladigim kadariyla. Bizde ders yapilacak yere onceden girmek,esya vs birakmak yasak. Derse ne zaman giriyorsak o zaman esyalarimizi getirebiliyoruz biz.
Ayrica hic gorevli yok muydu siz adamlarla o evreye gelene kadar? Ne bicim salonmus. Boyle yerlere gitmeyin bence. Abuksubuk insanlar var,gereksiz uzamis mesele

evet eve yakın diye yalnızda gittiğim oluyor artık cesaret edemem.geri adım atmasını özür dilemesini ben doğru buldum.konuyu uzatacak arıza çıkaracak tipler değiliz ki.adamlar inatla kapatmıyorlar konuyu.soyunma odasında 20 adamın içinde seni konuşuyolardı dayanamadım dedi.artık son noktaya getirdiler adamı o da daldı.
poliste sağolsun salonun hemen karşısında gelmeleri yarım saati buldu.polis gelene kadar kaçtılar zaten.

Mat size ait degilmis yani. Daha ders baslamamisken mati alip serip esyalarinizi koyup gitmeniz yanlis bi hareket zaten. Esyalarinizi soyunma odasina birakabilirdiniz yada suyu yaninizda tasimak istemiyorduysaniz en azindan odanin bir kenarina birakabilirdiniz.
Adam esyalarimi itmis diyorsunuz da olayi gormediniz sonucta sadece alip kenari birakmis olabilir. Etrafa biraktiginiz esyalardan siz sorumlusunuz saga sola birakip donra şu esyam nerde diyr hesap soramazsiniz, yapmamaniz gerekir. Hadi yaptiniz diyelim kenara koymaniz gerekirdi en azindan. Tavrinizi dogru bulmadım.

hayır ben mat serdim.üzerine eşyalarımı koydum.stdyo en az 100 m2 ve en az 50 tane daha mat var.ordan kendilerine mat almak yerine benim eşylarımı iteleyip benim serdiğim mata yatmışlar.
Tamam anlıyorum ama stüdyonun matı sanmış olamazlar mı? Yani gittiğiniz yeri en iyi siz bilirsiniz ama benim gittiğim salonda da yaşanıyor böyle şeyler. Suyunuzu kenara itmeleri falan da gerçekten benim başıma gelse umursamazdım ve sinirlenmezdim bu kadar.

Back
X