hiç yoktan bela açtım başımıza

kızlar teşekkür ederim yorumlsrınız için.zaten benim mat konumdan çıktı biraz olay.eşim özür dilemiş konuyu kapatmış.şuan konu biraz soyunma odasında konuştuklarıyla ilgili.ben çok korktum ve çok pişman oldum bir daha zaten ne matı alırım ne salona giderim.

kızlar teşekkür ederim yorumlsrınız için.zaten benim mat konumdan çıktı biraz olay.eşim özür dilemiş konuyu kapatmış.şuan konu biraz soyunma odasında konuştuklarıyla ilgili.ben çok korktum ve çok pişman oldum bir daha zaten ne matı alırım ne salona giderim.

bence sıkıntı yapma, neden vazgeçeceksin ki salonundan?

kızlar dün başıma gelen bir durumu anlatıcam size. içim çok şişti. eşimle beraber ailelerinde geldiği karma bir spor merkezine 2 aydır gidiyoruz.dün yine ders vardı hazırlandık gittik.stüdyoda erkekler çalışıyordu ben de matımı serdim üstüne suyumu koydum ve çıktım stüdyodan.(dersin başlamasına bi 15 dk falan var) 5 dakika kala stüdyoya gittim ders başlicak içeridekiler çıkmamış bir de ikisi benim suyumu kenara atıp serdiğim matlara bir güzel serilmişler.bir de tam izbandut gibi tipler.Gittim yanlarına burda ders var ve bunları ben serdim suyum nerde falan dedim bunlara birazcık sinirlendim ama tepki göstermedim.suyumu aldım stüdyodan çıktım ben.hoca gelmiş baktım bu tipler hocayla kavga ediyolar ders stüdyoda değil bizi çıkartamazsınız falan diye.ben de duruyoeum öyle eşimde yanımda.birden bunlar bana sardı zaten işte nasıl tepki gösterirmişim tavırlı çıkarmışım.beyefendi suyumu atmışsınız kenara diyorum ben sizin suyunuz olduğunu ne bileyim diyo.böyle boş boş savunma.muhattap olmayın benimle diyoum hala bağırıyo bana eşimi tutuyorum bi taraftan.en son sinirlendim ciddi bağırdım ama yetkililer falan geldi.olay kapandı biz derse gittik.eşim havlusunu unutmuş soyunma odasına gidince bunları görmüş bir de kusura bakmayın olur böyle şeyler eşim adına ben özür dilerm uzamasın falan demiş.Eşim gerçekten çok erdemli.neyse konu kapandı sanıyoruz ders bitti eşim soyunma odasına gidiyo hazırlanırken bu tipler geliyo eşimi görmüyolar baya atıp tutuyolar bize.yok kadın elimde kalıcak bi sıkımlık canı var falan.eşime de eşinin yanında artist burda kuzu falan demiş.tabi eşim bunu duyunca allah dalmış adamlara.ayırdılar falan polis çağırdım.bildiğiniz rezillik.bugün tekrar gidicez salona rapor tutuldu şikayetçi olucaz ama benim yüzümden olmuş gibi hissediyorum.Eşim diyor ki suyuna afedersiniz işeseler ses etme burası istanbul insanlar anlayışsız kaba.evet haklı ama dayanamıyorum haksızlığıa kabalığa tahammülüm yok :KK43:

Keşke bunu söylemeseymiş.

Eğer o kavga çıkaranların üyeliğini iptal etmezlerse ayrıl salondan yoksa neden sen üyeliğini iptal ettirecekmişsin.
Ayrıca onların üyeliğini iptal etmezlerse internette her yere şikayet yaz

Eğer o kavga çıkaranların üyeliğini iptal etmezlerse ayrıl salondan yoksa neden sen üyeliğini iptal ettirecekmişsin.
Ayrıca onların üyeliğini iptal etmezlerse internette her yere şikayet yaz
+1
Düzgün bir yerse zaten onların üyeliğini iptal etmeli.
He değilse herkes bilsin. Siz de gitmeyin.
Önden ödeme yaptıysanız geri talep edin.
Uğraşsınlar.
Kendinizi de üzmeyin.

Madem işiniz var çıktınız suyunuz ve matınızı neden bıraktınız ordakiler de kenara koyup kendileri çalışmışlar siz yer kapma gibi oraya bırakmamalıydınız
Yani bende sahipsiz bi su şişesi ve mat görsem kenara koyar kendim çalışırdım
Bide adamlarla tartışmaya girmişşiniz yaptıklarında bir şey yok

Başlık çok anlamlı olmuş. Diyeceklerim bu kadar.

kötü olmuş bence o salona bir daha gitmeyin böyle seviyesiz insanların olduğu yere

Madem işiniz var çıktınız suyunuz ve matınızı neden bıraktınız ordakiler de kenara koyup kendileri çalışmışlar siz yer kapma gibi oraya bırakmamalıydınız

çalışmaya devam etmiyorlardı.eşyalarımı kenara koyup matın üstünde yatıyorlardı.ben de kalkın demedim zaten ders başlayacaktı.onların derdi orda ders olması.stüdyodan çıkmak istemediler sanırım.hocayla da bunu tartışıyolardı.sonra bana salça oldular.

size samimiyetle soruyorum.100 m2 falan salon ve benim matım eşyalarım salonun en dibinde. siz olsanız üzerinde eşya olan mata mı yatarsınız hemen orda asılı 50 tane faaln mat var.onlardan mı alırsınız? biri bana böyle gelse özür diler kalkarım.

güncelleme : kızlar dün salona gittik acayip gerildim ama.yönetimle görüştük karşı taraf yönetimin telefonlarını açmamış salona da gelmemiş görüşememişler.yetkili bizim bi yaptırımımız olucak falan dedi.Eşim derse girmem için ısrar etti.pilates dersi vardı ona girdim ben.adamlar gelmiş eşimin yanına özür dilemişler.dün gelicektik ama çok sinirliydin abi biz densizlik ettik falan demişler.Yönetime özür dilediklerini söyledik.yine de üst yönetime konuyu bildireceklerini söylediler.ben bundan sonra tek başıma asla gitmem.arada eşimle aynı salona devam edicez. Yorumlarınız için çok teşekkür ederim.<3

eşinizde yanındayken bence bu işlere bi daha girmeyın sonuna kadar haklısınız ama adamlar manyak...

Ne demek suyuna iseselerde ses çıkarma esin resmen korkak o ne biçim laf. Eşinizin yannda kendinizi güvende hissediyormusunz merak ettm

Alınma ama eşin baya korkmuş,o yüzden gitmiş özürler falan dilemiş...ben adamların dönüp özür dilediğinden de emin değilim ya neyse...

Back
X