Hiçbir belirti olmadan hamile kalan yok mu ki ? :(

benseniyerim

Guru
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2013
793
1.868
313
Bebegim olsun istiyorum şubattan beri, bu ay da çalıstık ama hicbir belirtim yok hamile olabilecegime dair.
Yine de olamaz miyim ?
Hic anlamadan hamile kalan yok mu acaba aranizda ?
Birazcik umut istiyorum :(((

Bebegim olsun istiyorum şubattan beri, bu ay da çalıstık ama hicbir belirtim yok hamile olabilecegime dair.
Yine de olamaz miyim ?

Canım olur inşallah bende çok istiyorum inşallah olur ama eğer yaparsan soğan kürü var birde incir ve havuç kürü yumurta çatlatıyor :)

İncir kürünü anlabilir misin acaba ?

canım öncelikle yarım litre klorsuz su içinde 8-9 adet inciri koyuyorsun ve 15 dk kaynatıyorsun diğer tarafta ise yine yarım litre suya 2 adet sert ve taze havucu kırıp atıyorsun 20 dk kaynatıyorsun ve iki karışım ılıyınca karıştırıyorsun ve sabah akşam yemeklerden önce bir vardak içielec 21 gün devam edip bir hafta sonra tekrar yapılacak 2 kez 21 günlük dönemler şeklinde uygulayacaksın bunu

Yanlız canım ben havuçları 20 dk kaynattım suyunu çekti kaldı süresini kaynamaya başlamadan önce tuttumm

canım benimde hiç belirtim olmadı ne bulantı ne gögüs hassasiyeti ne akıntı bende hiç beklemiyodum ama mucize işte.
herkesin belirtisi farklı oluyormuş sende kendinde belirti arama allah en kısa zamanda sanada nasip eder inşallah

Yine de olamaz miyim ?

Ben hiçbir belirtim olmadan öylesine yaptığım test sonucu hamile olduğumu öğrendim canım.

Ben hiç hamile kalmadım ama aklımda acaba bu ay oldu mu diye düşündüğüm aylarda formlarda okuduklarımdan çok etkilendim belirti aramaya başladım ve yumurtalıklarımın olduğu yerdeki batmları hamile kaldığıma yorumlayıp sevinmiştim ama her seferinde adet olmuştum :37: sadece 10 günlük kısa bir sürede belirti olacağını sanmıyorum biraz sabırla adetimizin geçmesini beklemeliyiz :6:en büyük belirti bu sanırım

Back
X