hiçbir işte calisamiyorum…

lawleaaa

forever young
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2022
22
1
6
21
Merhaba kızlar bir konu hakkında sizden tavsiye almak istiyorum. Normalde kendi sorunlarımı bir şekilde hallederdim fakat bunun içerisinden çıkamıyorum. Ben yeni liseden mezun oldum ve bu zamana kadar birkaç gün bir otelde part time garsonluk yaptım fakat bu işten ayrılmak zorunda kaldım bunun sebebi saat sıkıntısı ve para sıkıntısıydı. Diğer iste cagri merkezinde çalıştım sadece uc gun calistim buranın maaşı iyiydi fakat insanları sürekli ayırıp urun satmak ve siyah yalanlar söylemek vicdanimi sızlatıyordu. Para kazanmak istiyorum. Maalesef ki konforuma düşgün bir insan olduğum icin hangi isin bana uygun olacağını bilmiyorum. Sizin verebileceğiniz tavsiye nedir ?

Merhaba kızlar bir konu hakkında sizden tavsiye almak istiyorum. Normalde kendi sorunlarımı bir şekilde hallederdim fakat bunun içerisinden çıkamıyorum. Ben yeni liseden mezun oldum ve bu zamana kadar birkaç gün bir otelde part time garsonluk yaptım fakat bu işten ayrılmak zorunda kaldım bunun sebebi saat sıkıntısı ve para sıkıntısıydı. Diğer iste cagri merkezinde çalıştım sadece uc gun calistim buranın maaşı iyiydi fakat insanları sürekli ayırıp urun satmak ve siyah yalanlar söylemek vicdanimi sızlatıyordu. Para kazanmak istiyorum. Maalesef ki konforuma düşgün bir insan olduğum icin hangi isin bana uygun olacağını bilmiyorum. Sizin verebileceğiniz tavsiye nedir ?

Ev hanımlığı bile çok zor

Vasıflı eleman değilsen eğer gireceğin her işte bu şekilde zorluklar yaşayacaksın. Para maalesef kolay kazanılmıyor.
He vasıflı elemanların da işi zor ama en azından bir uzmanlığı olduğundan iş veren de ona mecbur oluyor.

Sanırım çok gençsiniz, fırsat bu fırsat diyerek konfor alanınızdan çıkmayı öğrenin, zor gelen işlerde çalışın, kendinize yeni şeyler öğretin çünkü genç ve öğrenmeye açıkken bir şeyleri aşmak daha kolay. Yoksa hayatınızı siz değil konfor alanınız yönetmeye başlıyor. Yapamıyorum diye bir şey yok yani yapmak zor geliyordur, zorlayarak yapın (sağlığınızdan olmadıkça). Dünyanın en kolay işi bile bir yerde zordur, zorlukla baş etmeyi öğrenin. Şimdi rahatına düşkün olma lüksünüz olabilir ama hayat hep böyle kalmıyor.

Çalışmak, para kazanmak ne kadar zor bu yaşında öğrendiysen, okumanın, en azından meslek edindirme kursları ile kendini geliştirerek geleceğine yatırım yapmanın da ne kadar güzel birşey olduğunu öğrenmiş olmalısın.

Para kazanmak istiyorum. Maalesef ki konforuma düşgün bir insan olduğum icin hangi isin bana uygun olacağını bilmiyorum. Sizin verebileceğiniz tavsiye nedir ?
Konfor işin içine girerse özel sektörde zor..
Tavsiyem zengin bir koca..
Ekmek aslanın midesinde şu zamanda.
Hem iş arayıp hem de rahatindan feragat etmek istemeyinler ; zengin kocayı kollarına takmalilar sanki 🤷
E onlar da sizin kapinizda sıra olmadigina göre iş bulmak için bazı şeylerden ödün vereceksiniz.
Yahut tanıdık vasıtasıyla müdürünü,patronunu,ceo'sunu tanıdığınız bir yere yerlestirecekler sizi.

Kurumsal maaşınızı sgk nızı mesainizi izninizi giriş cıkış saatinizi aksatmayacak bir firmayla çalışın yorulmak istemiyorum diye bi düşünceniz olmasın her işin kendine göre zorluğu var ama ay sonunda bir de başta saydıklarımdan yana sıkıntı yaşayacak mıyım diye derde girmemiş olursunuz. Çalışmak evde bomboş oturmaktan daha çok dinlendirir insanı.
İmkanınız niyetiniz varsa güzel önü açık bir bölüm okuyun bu dahada güzel olur sizin için.

Neden kendini bu kadar çalışmak mecburiyetinde hissediyorsun ki, araştır iyice beğendiğin görüştüğün yerler olursa ona göre kararını verirsin, acele etme bence, gerekirse 1 ay - 3 ay bekle ama kaliteli bir işin olsun.

Konforunuzu duskunseniz hak ederek para kazanmanız çok zor.Konforuma hiç düşkün olmayan bir insan olarak 630 da Kalkım 8 ders yaptım . Kafamda öğrenci sesleri.Okuldan yeni geldim, üstümü çıkarmadan yemek yapıyorum.

Konfor işin içine girerse özel sektörde zor..
Tavsiyem zengin bir koca..
Ekmek aslanın midesinde şu zamanda.
Hem iş arayıp hem de rahatindan feragat etmek istemeyinler ; zengin kocayı kollarına takmalilar sanki 🤷
E onlar da sizin kapinizda sıra olmadigina göre iş bulmak için bazı şeylerden ödün vereceksiniz.
Yahut tanıdık vasıtasıyla müdürünü,patronunu,ceo'sunu tanıdığınız bir yere yerlestirecekler sizi.

Zengin koca da lawleaaa lawleaaa gelsin de onu rahat ettireyim elini sıcak sudan soğuk suya sokturmayayım diye bekliyor kapıda :D

Ablacım şimdi daha 18 yaşındasın , okumayı düşünmüyor musun ?

Dışarıda o kadar bilmem kaç üniversite mezunu dururken seni neden tercih etsin işveren ?
Öyle hem rahat çalışayım hem cok kazanayım diye bir şey yok .
Hayat acımasız.
Daha yolun basındasın.
Okumayacaksan kendini geliştir.
Dil öğren , kurslara katıl.
Yok bunlar da bana göre değil diyorsan meslek edin.
Kuaförlük, terzilik vs vs

Vasıfsız olduğunuz için bir şey diyemeyiz ama hiç mi el beceriniz, yeteneğiniz yok? Ona göre eğitim alın.

Uğraşamam diyorsanız helalinden zengin koca bulun.

Üniversiteye hazırlanmanız gerekmiyor mu? Lise mezunları bugün orda burda dayısı yoksa çok zor şartlar altında asgari ücretlerle çalışabiliyor ancak

Universiteye gidip hem sevdigin hem uzmanlastigin bir meslegi yapmaya ne dersin

Konforlu bir meslek yok ne yazık ki. Günlerimi soğukta şantiyede ustalarla birlikte inşaatta geçiriyorum. Tasarımcı olmama rağmen işler aksamasın vakit kaybı olmasın diye ustaların yemekleri çayları da bende. Malesef konfor arıyorsanız iş yok.

Konforuna düşkünsen çalışma. Onun dısında sekreterlik çok konforlu. Hatta sıkıcı.
Yorucu işler daha eğlenceli bence

Back
X