- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.190
- 198
- Konu Sahibi maviperi86
Acele ediyorsunuz bence..iyi dusunun aile rizasi da onemli bakalim aileniz ne diyecek?hemen karar vermeyin..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım babası 5 sene önce borsa işine girmiş ve batmış yani evleri varmış o satılmış, konuştuğum kişinin arabası satılmış borç ödemek için ama hala yetmemiş.Babası bankadan emekliymiş ve maaşında kesinti varmış. Birde şöyle bir şey var benim Allah izin verirse kendi evim olacak 2 seneye. Orda otururuz dedim gurur yaptı morali bozuldu yok oturmayalım falan dedi
Erkek tarafının neden maddi birikimi olmadığı önemli
Kumara mı gitmiş para? Borç mu yapılmış? Kredi kartı ödemeleri birikmiş dağ gibi mi olmuş?
Bahsi geçen kişi mi yapmış bunları yoksa ailesinden birinin yaptıklarını mı kapatmak için her şeyini feda etmiş?
37 yaşında hiç bir birikimi olmaması normal değil. Bir gün evleneceğini hesaba katmış olmalıydı. Yaşı 17 değil ki bildiğin 37. Daha ne kadar sonra evlenmeyi planlıyordu acaba?
Daha önce evlendi mi biliyor musunuz? Paralarını ona mı harcadılar acaba?
Çok ciddi bir sağlık sorunu mu oldu?
Yani neden olduğu önemli. Bence de biraz daha birbirinizi tanıyın.
Bu arada olur da evlenmeye karar verirseniz kendi ailenize de bir şey yaptırmayın. Tuzluğundan bulaşık leğenine kadar eve ne alınacaksa ortak alın.
Canım düğün yapılmasa bile eşyadır mobilyadır yine bir sürü maddi destek lazım.Bizimkilere daha söylemedim ama onlarında bunu sorun edeceklerini biliyorum kafam allak bullak
Bu yorumu dikkate alın, neden birikimi yok sebep önemli,37 yaş çok ileri bir yaş..
Benim eşim de ailesinden çok fazla bir destek görmedi ama evlenirken birikmiş parası ve arabası vardı, öncesinde abisinin borçlarını ödediği halde. daha küçük yaştaydı hem de.
Sozleşmeli personel derken tam olarak ne iş yapıyor akademik personel mi idari personel mi, uzman mı?
Üniversite personelinin tayin hakkı yoktur çakılı kadrodur, yani onun durduğu yere tayin aldıracaksınız ve hep orada yaşayacaksınız.
Bir de çabuk karar vermişsiiniz sanki.
Canım babası 5 sene önce borsa işine girmiş ve batmış yani evleri varmış o satılmış, konuştuğum kişinin arabası satılmış borç ödemek için ama hala yetmemiş.Babası bankadan emekliymiş ve maaşında kesinti varmış. Birde şöyle bir şey var benim Allah izin verirse kendi evim olacak 2 seneye. Orda otururuz dedim gurur yaptı morali bozuldu yok oturmayalım falan dedi
Evlilikte zaten her şey ortak yapılır. Benim de babam annemle evlendiğinde hiçbir şeyi yokmuş annem boş bir eve gelin gelmiş, ama ikisi el ele verip hem ev hem araba almışlar bizi okutup bu yaşa getirmişler. Önemli olan karakter, huy, adamlık. İşi de varmış, daha iyisi olur inşallah.Kızlar selamlar.Karar aşamasındayım yardımlarınıza ihtiyacım var.29 yaşındayım öğretmenim. Buradaki bir öğretmen arkadaşın akrabası benimle tanışmak istedi yaklaşık 4 hafta önce önce telden konuştuk.Kendisi 37 yaşında ve üniversitede sözleşmeli personel olarak çalışıyor.Bizim telde konuşmalarımız devam etti 1 kere yüz yüze görüştük.Çok iyi efendi ve karakteri oturmuş biri.Ben ısındım ona sanki uzun süredir tanıyormuşum gibi güven verdi.Onunla konuşurken çok mutluyum oda aynı şeyleri bana hissediyor..sorun şu ki erkek tarafının maddi bir birikimi yok birazda bu yaşa kadar herhalde o yüzden evlenememiş.Kirada oturuyorlar.Düğün dernek borçla olacakmış ve borcu biz ödeyecekmişiz. Babamın durumu yok diyo, şuan çelişkiler içindeyim.Belki beni çok mutlu etcek ve ben sırf borç para derdinden onu kaybetmek istemiyorum.Fikir verirseniz sevinirim
Kızlar selamlar.Karar aşamasındayım yardımlarınıza ihtiyacım var.29 yaşındayım öğretmenim. Buradaki bir öğretmen arkadaşın akrabası benimle tanışmak istedi yaklaşık 4 hafta önce önce telden konuştuk.Kendisi 37 yaşında ve üniversitede sözleşmeli personel olarak çalışıyor.Bizim telde konuşmalarımız devam etti 1 kere yüz yüze görüştük.Çok iyi efendi ve karakteri oturmuş biri.Ben ısındım ona sanki uzun süredir tanıyormuşum gibi güven verdi.Onunla konuşurken çok mutluyum oda aynı şeyleri bana hissediyor..sorun şu ki erkek tarafının maddi bir birikimi yok birazda bu yaşa kadar herhalde o yüzden evlenememiş.Kirada oturuyorlar.Düğün dernek borçla olacakmış ve borcu biz ödeyecekmişiz. Babamın durumu yok diyo, şuan çelişkiler içindeyim.Belki beni çok mutlu etcek ve ben sırf borç para derdinden onu kaybetmek istemiyorum.Fikir verirseniz sevinirim
yaşıınız küçük değil. öğretmensiniz de. şimdi ailemin durumu yok diyor. sonra yine ailemin durumu yok yardım etmem lazım derse ve borçları sizin maaşınıza bırakırsa ne olacak. o kadar çok konu okudum ki burada korkuyorum artık
Valla parasız da olsa samanlığın seyran olmadığı bir devirdeyiz. Düzenli bir geliri olması iyi birşey. İkinizin maaşıyla her halükarda geçinirsiniz ama ne bilim evlendikten sonra senelerce borç ödemek ve maddi sıkıntı malesef çok yıpratıcı. Keske biraz birikim yapabilseymiş. Hakkında hayırlısı olsun
Benim de aklıma bu geldi evlenince ne olacak ailesine yardım etmeye devam edecek
Bunun yollarını yapıyor şimdiden.Siz de onlara bakacaksınız.
bunu sordum canım dedim şimdi evi kim geçindiriyor babam ama bende destek oluyorum tabi dedi.Bende ozaman evlendiğimizde sen ayrılacaksın onlardan bizim kendi geçim derdimiz olacak ailene yardım etcek misin dedim ,yani ederim dedi.
bunu sordum canım dedim şimdi evi kim geçindiriyor babam ama bende destek oluyorum tabi dedi.Bende ozaman evlendiğimizde sen ayrılacaksın onlardan bizim kendi geçim derdimiz olacak ailene yardım etcek misin dedim ,yani ederim dedi.
37 yaşındaki koca bir adamla 29 yaşındaki koca bir kadının aileleri tarafından evlendirilmesi bana ters geliyor.Kızlar selamlar.Karar aşamasındayım yardımlarınıza ihtiyacım var.29 yaşındayım öğretmenim. Buradaki bir öğretmen arkadaşın akrabası benimle tanışmak istedi yaklaşık 4 hafta önce önce telden konuştuk.Kendisi 37 yaşında ve üniversitede sözleşmeli personel olarak çalışıyor.Bizim telde konuşmalarımız devam etti 1 kere yüz yüze görüştük.Çok iyi efendi ve karakteri oturmuş biri.Ben ısındım ona sanki uzun süredir tanıyormuşum gibi güven verdi.Onunla konuşurken çok mutluyum oda aynı şeyleri bana hissediyor..sorun şu ki erkek tarafının maddi bir birikimi yok birazda bu yaşa kadar herhalde o yüzden evlenememiş.Kirada oturuyorlar.Düğün dernek borçla olacakmış ve borcu biz ödeyecekmişiz. Babamın durumu yok diyo, şuan çelişkiler içindeyim.Belki beni çok mutlu etcek ve ben sırf borç para derdinden onu kaybetmek istemiyorum.Fikir verirseniz sevinirim