hiçbir şekilde kilo veremiyorum!!

morgaine

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2007
29
1
86
54
Balıkesir
arkadaşlar hangi diyeti uygularsam uygulayayım hiçbir şekilde kilo veremiyorum üstelik kilo almaya da devam ediyorum..bu şeilde bir sorunu olan ve bunu çözmeyi başaran birileri varsa lütfen bana yardım etsin..

her yemekten önce soğuk bir bardak su iç,ve yemekleri uzun uzun bulamaç olana kadar çiğne,güne 1 bardak su içerek başla,her öğünde salata ye,bir de bunu dene canım

cabalayipda kilo verememen normal olabilir cunku bazen yanlis cabalar veriyoruz ama usune ustluk devaamli kilo alman anormal bence tiroidlerini bi olctur

zaten troid sorunum var ama bununla ilgili uzun süredir ilaç kullanıyorum..yaklaşık 9 ay önce evlendim.evlendiğimde 65 kiloydum şu anda 80 kilo oldum..neredeyse kendime saygımı yitirmek üzereyim..haftada 3 gün düzenli spor yapıyorum 1 saat kadar..yediklerime de dikkat etmeye çalışıyorum..hatta sıkı rejimler de uyguladım ama hiçbir sonuç alamayında insanın içinde istekte kalmıyoru doğrusu..

benim de troid sorunum var ve 10 kilo kadar fazlam bende ne yapsam 1 gram veremiyorum hani 100 gr versem sevinçten uçacam ama nekadar az yersem yiyim anladım ki bi beslenme düzensizliğim var ondan kilo veremiyorum o yüzden diyetisyene gitmeyi istiyorum en kısa zaman da sen diyetisyeni denedinmi

diyetisyene troid sorunum ilk başladığında bundan 6 sene önce gitmiş ve epey kilo vermiştim..ama o zaman doktor bana xxx diye bir ilaç vermişti troid ilacının dışında..şimdi de aynı beslenme biçimini uygulamama rağmen sonuç alamıyorum..ilaç olarak ne kullanıyorsun?

Son düzenleyen: Moderatör:
niye kızlar bende tiroit hipotiroit hastasıyısıym spor felan yapmayorum şeker hapından bende kullanıyorum arada bi yürüyüş yapıyorum
ilk öğrendiğimde 73 kiloydum belkide daha fazlayıdm bilemiyorum
ama şimdi 62 ve daha da verecem 55 kadar düşecem inşallahhh kızlar bu iş beyinde bitiyorrr
ama şunuda belirtteyim tiroit hastaları çok zor veriyorr kiloyyuu umarım veririsiz istedğiniz kiloya kavuşurusunuz

Arkadaşlar xxx kullandım bakmayın zarar marar dediklerine son derece etkili bir ürün iştahınızı kesiyor enerji veriyor halden düşmüyorsunuz birde güzel yanı devamlı susatıyor ve yağları parçalayıp idrar yolu ile atıyor idrar yaparken bazen yanma oluyor ve yağ küçük küçük parçalarını ögrebilirsiniz bunu ben jel ile kullandım jel o kadar aykıyorki kıpkırmızı oluyor ve trelemeye başladım bunu 1 ay boyunca kullandım buna inan ve kullanmanızı tavsiye ederim 88 kilodan 82 kiloya indim ilk ay 2. Ay iste tam 5 kilo verdim 2 yada 11 kilo verdim sağlıklı bir şekilde en güzeli basen göbek kol sarkmalarım için çok güzel oldu orjinal almanızı tavsiye ederim sahteler baya var piyasada adı
xxxx hapı kullanmanız halinde kesimlikle ayda en az 5 kilo verirsiniz size memnun kaldıgım için tavsiye ediyorum

diyetisyene troid sorunum ilk başladığında bundan 6 sene önce gitmiş ve epey kilo vermiştim..ama o zaman doktor bana xxx diye bir ilaç vermişti troid ilacının dışında..şimdi de aynı beslenme biçimini uygulamama rağmen sonuç alamıyorum..ilaç olarak ne kullanıyorsun?

xxx
kullanıyorum 1 tane

hic bir sekilde kilo vremiyorum diyorsan diyetisyenlerin istedigi bazi tekkikler var bunlari yaptirmanda fayda olabilir, bence diyetisyenden yardim almayi dene, ben de gidiyorum, cok uygun fiyatla kizilayda bu hizmeti veriyorlar

Back
X