hiçbir şekilde orgazm olamıyorum

brvn14

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
merhabalar, herkese iyi günler iyi haftalar dilerim.
erkek arkadaşımla uzun süredir beraberiz ve bu yaz evlilik düşünüyoruz aileler tanıştı vs. erkek arkadaşımla cinsel birlikteliğimiz oldu bir çok kez.
ön sevişmeyi uzunda tutsak kısada tutsak her türlü geç geliyor kendisi erken gelme ile ilgili bir problememiz yok hiç olmadı da olsa bile bir şekilde devam edebiliyoruz ama bir sorun var ki,
ben seninde gerçekten o hazzı yaşamanı istiyorum falan diyor keza bende çok istiyorummm ama ne yapsak nafile 1 günde nereden baksanız 10-15 kere ilişkiye girmişizdir ama yok gerçekten yapamıyorum.(24 saatten bahsediyorum ve her gün değil sırf orgazm olabilmem için çabaladığımız günden bahsediyorum yanlış anlaşıldım)
hayatım boyunca hiç mastürbasyon bile yapmamışımdır. ne vajinal olarak orgazm olabiliyorum ne de klitoristen. erkek arkadaşım gerçekten çok çabalıyor terden geberiyor tabiri caizse ama olmuyor bir türlü orgazm olamıyorum.

yaşım 25 bu arada. ne yapmam gerektiğine dair en ufak fikrim yok. yani vajinal olarakta klitoris olarakta çok denedik olmuyor kasılıyorum böyle gelecek gibiymişken sonra kasıldığım için kendimi geri çekiyorum o hazzı yaşayamıyorum. evet çok zevk alıyoruz ikimizde orgazm olmasam bile çok iyi hissettiriyor bundan yana bir sıkıntımız yok ama söylediğim gibi orgazm olmayı bende o da çok istiyoruz. önerileriniz nedir? yani bunu buraya yazarken bile utanıyorum açıkçası :110: şimdiden yardımlarınız ve önerileriniz için teşekkür ediyorummm

Son düzenleme:
bu kadar sonuç odaklı ilerlemeseniz mesela, akışa bıraksanız? günde 10-15 kere neyi zorluyorsunuz bu kadar

1 günde nereden baksanız 10-15 kere ilişkiye girmişizdir
Bir tane fare çeşidi vardı. Erkeği yarınlar yokmuş gibi çiftleşip işleri halledince hakka yürüyordu. O geldi aklıma. Önemli olan nicelik değil nitelik, boyu değil işlevi.

bu kadar sonuç odaklı ilerlemeseniz mesela, akışa bıraksanız? günde 10-15 kere neyi zorluyorsunuz bu kadar
giriş çıkış pasaport vize hala geçerli mi gümrükten hala geçebiliyor muyum diye bakıyor muhtemelen olayın niteliksizliğine bakılacak olursa.

Berivan 14 yaşında mısın? Lise 1 mi oluyor?

Bir tane fare çeşidi vardı. Erkeği yarınlar yokmuş gibi çiftleşip işleri halledince hakka yürüyordu. O geldi aklıma. Önemli olan nicelik değil nitelik, boyu değil işlevi.
En fazla olanı söyledim sadece sürekli bu şekilde değiliz.. ben istediğim için o kadar zorladık :( akışına bıraksakta yok yani olmuyor.

okullar kapanmadı ki daha ????????????
ne alaka??????

giriş çıkış pasaport vize hala geçerli mi gümrükten hala geçebiliyor muyum diye bakıyor muhtemelen olayın niteliksizliğine bakılacak olursa.
komikmiş gerçekten yardımınız dokunmayacaksa kendinize saklayın cümlelerinizi lütfen

Berivan 14 yaşında mısın? Lise 1 mi oluyor?
14 bolu. araştırmanızı öneririm :)

Ufak bir titreşim aleti al içindeyken klitorisine tut bak bakalim orgazm oluyor musun çünkü aksi pek mümkün değil :27: icinde olmasina bile gerek yok gerçi o titreşim halleder 🤣

En fazla olanı söyledim sadece sürekli bu şekilde değiliz.. ben istediğim için o kadar zorladık :( akışına bıraksakta yok yani olmuyor.

ne alaka??????

komikmiş gerçekten yardımınız dokunmayacaksa kendinize saklayın cümlelerinizi lütfen

okey hemen kendime sakladım çekmeceme attım sorryyyyyyy

ne alaka??????

Kadınlar klübüne bugün üye olup cinsel içerikli konu açman ya ergen olduğunu ya da Hüseyin abi olduğunu gösterir bak bakalım benim profile hangi yıl yazıyor :)

Kadınlar klübüne bugün üye olup cinsel içerikli konu açman ya ergen olduğunu ya da Hüseyin abi olduğunu gösterir bak bakalım benim profile hangi yıl yazıyor :)
burada araştırıyordum bir sürü konu açılmış bunun üzerine ve sırf gerçekten bunun için üye oldum.

Hayatında hiç orgazm olmadın mı?
Rüyanda bile olmadın mı?
Enteresan

Zamanla öğrenirsin olmayı
Ama sayıyı artırmakla değil de doğru yolu bulmakla öğrenebilirsin ancak
Mesela kadın üstteyken daha kolay olabiliyor

Hayatında hiç orgazm olmadın mı?
Rüyanda bile olmadın mı?
Enteresan

Zamanla öğrenirsin olmayı
Ama sayıyı artırmakla değil de doğru yolu bulmakla öğrenebilirsin ancak
Mesela kadın üstteyken daha kolay olabiliyor
onuda denedim üstteyken çok yoruluyorum yorulmaktan haz bile alamıyorum

Bugün brvn nicki ya çok popüler ya aynı ergen dadandı 😂 günde 15 kere hömmm.
Önemli olan sayısı değil ne yaptığını bilmen

Ben de hayatımda tam ne eksik derken Bolu'nun 14 plaka olduğunu öğrendim. Allah sizden razı olsun. İnşallah siz de bu kadar sekse rağmen sahip olduğunuz sinir stresten kurtulursunuz tez zamanda.
buraya üye olana kadar bu kadar sinirli değildim yazılan yorumlar pekte hem cinsime yakışacak nitelikte olmayınca gerildim hak verirsiniz ki

Back
X