hiçbir şekilde unutamadığım birisi var ne yapmalıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

pluviase

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2025
1
-1
1
danışacak, tavsiye alacak arkadaşım olmadığında buraya yazmak istedim. biraz uzun anlatabilirim. o yüzden şimdiden okuyacaklara ve cevaplayacaklara çook teşekkür ederim. 2022 yazında, bir arkadaşım aracılığıyla tanıştığım birisi var. ilk başta arkadaş grubunda sohbet ediyorduk. zamanla beraber daha çok sohbet etmeye ve zaman geçirmeye başladık. o noktada ikimizde birbirimize karşı duygular beslemişiz. 2023 şubatının sonuna kadar ciddi bir flört aşaması olmadan, birbirimize karşı platonik olduğumuzu düşünerek her gün yazışmaya zaman geçirmeye devam ettik. neyse sonunda ben ona açıldım, bir haftanın ardından o da aynı şekilde. ilişkimiz cidden çok iyiydi. her şeyde ruh eşleri gibi aynı şeyi hissediyorduk. kavgayı geç tartışmamıştık bile. 2023 ağustosu başında ilişkimiz bazı nedenlerden dolayı bitti. konuşmayı kestik. ta ki 2024 ekim ayında çok sıradışı bir şekilde tekrar konuşana kadar. konuşmadığımız o bir yıl, ikimiz için de tamamen aynı duygularla geçmişti. birbirimizi düşünüp durmuşuz, deli gibi stalklamışız gibisinden. hatta o tekrar konuşmaya başladığımız zaman "kimse onun gibi hissettirmiyor." demişti. bu konuşma dönemi benim hayatımda ciddi stresli olduğum ve sorunlar yaşadığım bir döneme denk geldi. o zamanda sahip olduğum tüm stresi çok yanlış bir şekilde ona yansıttım. aramızda bazen bir kopukluk oluyordu. bazı yanlış anlaşılmalar olduğunu düşünüyorum. bir şey yüzünden ilk defa tartıştık. ben o zamanın verdiği ruh halimle çok agresif ve ukala davrandım. bir şekilde konuyu çözmüştük sanırım. tam hatırlayamıyorum. ama bu tartışmanın bir iki gün sonrasında beni bir anda her yerden çıkardı. (kasım 2024) ortak oynadığımız oyunlar dahil. bir noktada haklıydı belki de. ama ben bir anda açıklama bile almadan çıkarılmış olmama aşırı üzüldüm. o an başka bir arkadaşımın saçma fikriyle saçma bir sticker atıp her yerden engelledim. sonrasında açtım tabi. neyse gel gelelim konuya. bu olayın üzerinden 8 ay geçti. ve benim ona karşı hissettiğim duygularda azalma bile olmadı. gün geçtikçe daha çok canımı acıtıyor. yine düşünmeden, bir yerlerden profiline bakmadan duramıyorum. takipleşmiyoruz, zamanla ortak arkadaşımız da kalmadı. unutmak için başka insanların önerileri ile yeni birisi ile tanışıp ilişki yürütmeyi denedim ama olmadı. zaten ilişki bile diyemeyeceğim bir şeydi. ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. onun ne hissettiğine dair hiçbir fikrim de yok. aşırı üzülüyorum. çoğu davranışımdan da pişmanım. ekim ayında konuşmaya başlamamızda ilk adımı atan bendim. bu yüzden ilk adım atan olmak istemiyorum. veya reddedilme korkusuyla buna sığınıyorum. cidden çok daraldım. ne yapmalıyım???

Sizi muallakta bıraktığı için unutamıyorsunuz, isteyen adam çoktan arayı düzeltirdi. Sizi her yerden silmiş şimdi de ufak sinyallerle cepte tutuyor, bu adamdan bir cacık olmaz, yolunuza bakın, takıntı haline getirmeyin, takip etmeyin

Waww 8ay Kız öyle yaşanır mı,gel bana birlikte kahve içer PS atarız unuturuz alayını

Yarım kaldığı için böyle hissediyorsun, geçer.

Ya sizin bu alaycı yorumlarınız yüzünden 4 yıllık yaşlı aşkımdan tiksindim Sizin yüzünüzden birdaha adam belkide bişey yüzü göremeyecek Zatende dal kalkar Kartal sarkardı
İyi bişey mi dediniz kötü bisey mi anlamadım valla Kartal kalksaydı da dal sarkacaktı

Adamın umrunda bile değilsinizdir muhtemelen, yiyor içiyor s.ciyordur mesela o şimdi gamsız gamsız. Düşünmeye , bundan sonra verdiğiniz vakte yazık. Yarım kalmış bir mesele olunca da kafada kurup kurup iyice idealize etmiş olmalisiniz, şöyle uyumluyduk, böyle egleniyorduk vs vs. Geriye atın hayatınıza odaklanın geçecektir mutlaka zamanla.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…