Hiçbir sey bilmeyip boş boş konuşanlar.

Susmuyorlar vallahi. Bir kısmına kulak tikasam, çok yakinimda da var onlardan . Ve o yakinlardan geliyor çoğu zararda..
Bunlar da olacak hayatın içinde..
Her bir renk gibi.. Hayatın tek renk olduğunu düşünesene..
O zaman iyi ve kötüyü nasıl ayırt edeceğiz?
Takma konuşur konuşur susar böyle tipler.

Cildiracagim resmen...
Ya hu cidden cildiracagim.
Bir insan niye bilmediği konuda boş boş saatlerce konuşur ..
Ve ben niye kendi bildiğim halde onları dinler kalırım sap gibi.
Cidden sinirden kuduruyorum.
Ya hu ben bu işi böyle yapacağım sana ne kardeşim. Sana ne ?????
Fikir veriyor şöyle yap sakin böyle yapma diye. Ya sen ne biliyon konusuyon diyemiyorum.
Ve çoğu sefer bunlara uyup her işi b.ka sarıyorum.
Suçun büyüğü bende.
Aman yok insanları kirmiyim diye her b.k gibi oluyor.
Kendi bildiğim gibi yapsam herşey süper olacak ama yooookkkk.
Salak Ceylin. Sen niye elalemin dangalagini dinlersin ya.
Cildiracagim. Nefret ediyorum bunlardan nefreeetttt
aynen bende bıktım her işime karışılmasından fikir beyan edilmesinden bi susun gayrı size fikrinizi soranmı oldu demek geliyor içimden.Ama terslemedikçe de daha çok karışıyorlar

İnsanlar konuşur her daim. Önemli olan kafana uyanı mantıklı bulduğunu alıp uygulamaktır her şeyi değil. İnsanları kırmak istememeni anlarım çok gerekli değilse kırma da zaten. He he deyip geçmeyi öğrenmelisin. Kendine güven emin olduğun konularda doğru bildiğini yap zararlı çıkmazsın.
ah bi de yapabilsek

zati hiç bişi bilmeyenler hep çok biliyo. akıllanmalıyız artık. bnde senin gibiyim. çoğu zaman karşımdaki kırılmasın, incinmesin diye doğru bildiğimi yanlış yapabiliyorum.

Ne güzel vallahi. Ben de olsa öyle mekanizma :)
Dediğim doğru eminim ama belki karşımda ki haklıdır bir deneyeyim diyorum ısrarla. Ama olmuyor ...

Benimki de doğru gelmiyor ama yapim böyle. İlk aklına gelen de vardır bi kısmet halinden kurtulamiyorum. Denemeniz kötü birsey değil suçlamayın kendinizi. Çok akla yatan da kötü bir fikir olabiliyor. Canım sağolsun diyin:)

Tesekkur ederim yorumlar için.
Aslında konu açma sebebim bir konu değil. Hemen hemen her konuda bu var. Ve çoğunlukla aynı kişi bana bu fikirleri veren. Ve ne zaman onu dinlesem işler berbat oluyor..

Back
X