- 19 Mart 2015
- 116
- 101
- 28
- 37
- Konu Sahibi morcivertlimba
-
aşk konusunda hislerimin kaybolduğunu düşünüyorumKizlar burda her yasta bayan var. Benim size sorum insanin yasi ilerledikce hisleri mi kayboluyor yoksa bende mi bi anormallik var?
Sadece ask konusunda degil genel olarak hayata dair bir sey hissedemiyorum. Mesela annemin teyzesi vefat etti yeni, senede 1-2 kez falan gorurdum ama kadin beni cok severdi, ama ben su an hic bi sey hissedemiyorum.
bi kac sene once lisedeki bi arkadasim vefat etti mesela onda da bir sey hissetmedim, sasirdim ama aglayamadim bile.
gecen adliyede bi adam agir bi ceza aldi, iftiraya ugradim beni yaktiniz diye yanindaki saniga falan saldirdi ama benim en azindan azicik da olsa bi sasirmam uzulmem gerekiyor demi ama yok hicbir sey hissedemiyorumBunlar bir kac ornek.
Lisede bi cocuk icin cok aci cekmistim acaba ondan mi diyorum. Insanin butun duygularini bu sekilde kaybetmesi mumkun mu? Eskiden boyle degildim cunku. Asik da olamiyorum ya neden boyle oldum benn? Mutlulugu da uzuntuyu de hissedemiyorum.
Yok kullanmiyorum hicbir ilac :) avukat adayiyim, bilemiyorum belki bu durum ileride meslegimde işe yarar. En azindan bu sekilde avutayim kendimi.antidepresan kullaniyon mu hissizlik yapiyo ☺mesleğin ne
bende tam tersı herseye bır tepkım varKizlar burda her yasta bayan var. Benim size sorum insanin yasi ilerledikce hisleri mi kayboluyor yoksa bende mi bi anormallik var?
Sadece ask konusunda degil genel olarak hayata dair bir sey hissedemiyorum. Mesela annemin teyzesi vefat etti yeni, senede 1-2 kez falan gorurdum ama kadin beni cok severdi, ama ben su an hic bi sey hissedemiyorum.
bi kac sene once lisedeki bi arkadasim vefat etti mesela onda da bir sey hissetmedim, sasirdim ama aglayamadim bile.
gecen adliyede bi adam agir bi ceza aldi, iftiraya ugradim beni yaktiniz diye yanindaki saniga falan saldirdi ama benim en azindan azicik da olsa bi sasirmam uzulmem gerekiyor demi ama yok hicbir sey hissedemiyorumBunlar bir kac ornek.
Lisede bi cocuk icin cok aci cekmistim acaba ondan mi diyorum. Insanin butun duygularini bu sekilde kaybetmesi mumkun mu? Eskiden boyle degildim cunku. Asik da olamiyorum ya neden boyle oldum benn? Mutlulugu da uzuntuyu de hissedemiyorum.
Büyük acılar atlattiktan sonra kendini korumaya alıyor beyin sanırım bende aynı durumdayım. İnsanların yaptiklarini eskiden cok takardim suan en yakınlarımharic pek kimse umrumda değil. İş hayatı vs de aynı şekilde kendimi korumaya almış gibiyimKizlar burda her yasta bayan var. Benim size sorum insanin yasi ilerledikce hisleri mi kayboluyor yoksa bende mi bi anormallik var?
Bende aynı senin gibiyim keşke biraz duygusuz olsaymışım diyorum bende bir insanın bir derdini duysam görsem aynısını ben yaşıyormuşum gibi üzülüyorum ve kendimi çok kuvvetsiz buluyorum en ufak bişeye ağlıyorum yani böyleside hiç iyi değilBende çok üzülürüm ya .
Sanki herkesin hisleri bende birikmiş gibi
Buda kötü birşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?