• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiçbir şey yakışmıyor

jeehan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2017
2.452
1.792
133
Selamlar hanımlar. :))))))

Ciddi ciddi kendime hiçbir şeyi yakıştıramıyorum. Aynaya bakınca sürekli yüzümde bir kusur arıyorum sonuç olarak yığınla kusur buluyorum. Aslında böyle değildim 1-2 yıl onceye kadar sürekli full makyaj olmasam da kendimle kafayı yemişcesine kendimle ilgilenirdim. Ama son 1-2 yıldır bir şey oldu. Beğenerek yığınla kıyafet alıyorum etiketleri bile çıkarmiyorum üstünden, kenarda duruyorlar. Geçen yıl artık sadelesecegim, her şeyimi minimal hale getireceğim diye çoğu kullanmadığım şeyi attım (bundan pişman değilim) belki onun etkisiyle hiçbir şey yapasim gelmiyor kendime. Nerdeyse hiç makyaj yapmıyorum, saçım filan çok bakımlı olmasa da normal, ama kendimi çok pasaklı hissediyorum ya. Hep bı memnuniyetsizlik var. Mesela sabah hazırlanıyorum aynaya bakinca cok çirkin görüyorum kendimi. Durum buna evrilince hiç ilgilenmek istemiyorum kendimle. Sürekli bakımlı olayım, full makyaj olayım demiyorum ama pasaklı olmadığım halde neden bu memnuniyetsizlik? Siz ne yapıyorsunuz kendinizi iyi hissetmek için? Böyle hissettiginiz oluyor mu?

Bu düşünceleri kafandan at mesela sacinda değişiklik yap zayifsan Kilo al kiloluysan Kilo ver

Bende malesef.
Aksatmadığım bir diş fırçalama,duş ve giyinmek var.
Onun dışında saç,makyaj,özenli giyinmek hak getire. Sarışın mavi gözlüyüm,2 yıl öncesine kadar markete giderken bile davete gider gibi giyiniyordum,giydiğimi yakıştıran güzel alımlı bir kızdım,şuan ise okula eşofman ile gitmenin yollarını arıyorum. Sanırım biraz motivasyonla alakalı.

Masaja git rahatla. Bali masajı olabilir.

Yoga yapmaya başlayabilirsin ya da meditasyon.

Evini temizle sonra her yeri sirkeli suyla sil, defne yaprağı yak.

Yürüyüş yap.

Sağlıklı beslenmeye başla. Şekeri tuzu çıkaramıyorsan da azalt.

Olumlu düşünmeye çalış.

Bir iki haftaya fark edersin değişimleri.

Depresyonda olabilirsin özel hayatınla alakalı bi sıkıntın varsa onu çözmeye çalış önce ben böyle zamanlarda kendime takarım genelde. Öyle değilse saçında bi değişiklik yapma fikri iyi olabilir çünkü havayı çok değiştiriyor saç. Bence değişim zamanın gelmis

Makyaj yapmıyorum, spor yapıyorum. İnsanı hem mutlu hissettiriyor, hem özgüvenini arttırıyor. Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur olayına inanıyorum. Bedeniniz kendine geldikçe, kafanızı değmeyecek saçma sapan şeylere daha az takıyorsunuz. O yüzden ayna karşısından ayrılın, bir koşuya çıkın ya da evde kardiyo yapmaya başlayın.

cilt bakımı %10000 fark ediyor. aynaya bakınca ışıl ışıl sağlıklı bir cilt görmek en azından beni çok iyi hissettiriyor.

aldığım ilaçlar sebebiyle benim de şu an göz altlarım inanılmaz çökük ve gözlerim hep mosmor. kendim de beyaz olunca biraz korkunç görünüyorum. :) ama cilt bakımını aksatmam, aynaya bakınca kendimi iyi hissediyorum.

dünya üzerindeki herkese aletli pilatesi tavsiye ediyorum ve etmeye devam edeceğim. sporun çok çeşidini yaptım ama bu kadar eğlenceli ve etkilisini hiç yapmamıştım yaklaşık 1 buçuk yıldır aletli pilates yapıyorum harika bir şey.

bir de illa şıkır şıkır olmaya gerek yok ama kıyafetlere özen göstermek de etkiliyor. okula genelde tayt veya eşofman ile giderim kendimi o şekilde iyi ve güzel hissediyorum. ama ne giyerseniz giyin özenle seçmiş olmanız bence etkili.

Belki de minimal yaşam tarzı size göre değildir:)

Bende malesef.
Aksatmadığım bir diş fırçalama,duş ve giyinmek var.
Onun dışında saç,makyaj,özenli giyinmek hak getire. Sarışın mavi gözlüyüm,2 yıl öncesine kadar markete giderken bile davete gider gibi giyiniyordum,giydiğimi yakıştıran güzel alımlı bir kızdım,şuan ise okula eşofman ile gitmenin yollarını arıyorum. Sanırım biraz motivasyonla alakalı.
cilt bakımı %10000 fark ediyor. aynaya bakınca ışıl ışıl sağlıklı bir cilt görmek en azından beni çok iyi hissettiriyor.

aldığım ilaçlar sebebiyle benim de şu an göz altlarım inanılmaz çökük ve gözlerim hep mosmor. kendim de beyaz olunca biraz korkunç görünüyorum. :) ama cilt bakımını aksatmam, aynaya bakınca kendimi iyi hissediyorum.

dünya üzerindeki herkese aletli pilatesi tavsiye ediyorum ve etmeye devam edeceğim. sporun çok çeşidini yaptım ama bu kadar eğlenceli ve etkilisini hiç yapmamıştım yaklaşık 1 buçuk yıldır aletli pilates yapıyorum harika bir şey.

bir de illa şıkır şıkır olmaya gerek yok ama kıyafetlere özen göstermek de etkiliyor. okula genelde tayt veya eşofman ile giderim kendimi o şekilde iyi ve güzel hissediyorum. ama ne giyerseniz giyin özenle seçmiş olmanız bence etkili.

Aletli pilates için nereye gidiyorsunuz?

Aletli pilates için nereye gidiyorsunuz?

ben türkiyedeyken yaklaşık 50 ders kadar hocayla çalıştım şu an kendi evime cadillac reformer aldım o şekilde yapıyorum. inanılmaz bir esneklik, duruşta değişim sağlıyor. bildiğim kadarıyla bilinen çoğu spor salonunda da var ama ben butik olarak açılan küçük yerleri tavsiye ederim.

ben türkiyedeyken yaklaşık 50 ders kadar hocayla çalıştım şu an kendi evime cadillac reformer aldım o şekilde yapıyorum. inanılmaz bir esneklik, duruşta değişim sağlıyor. bildiğim kadarıyla bilinen çoğu spor salonunda da var ama ben butik olarak açılan küçük yerleri tavsiye ederim.
Yaa özendim. Ben de istiyorum bu meretten. Şimdilik evimizin şartları uygun olmadığı için aletsiz spora devam... Ama dehşet eğlenceli bir şey belli ki.

Yaa özendim. Ben de istiyorum bu meretten. Şimdilik evimizin şartları uygun olmadığı için aletsiz spora devam... Ama dehşet eğlenceli bir şey belli ki.

yaa ben eve neden mobilya almıyorum işte bu yüzden :) benim reformer sevgilimin kum torbaları derken mobilyaya yer yok ki. :D aletsiz pilates de çok etkili ama. devam :)

yaa ben eve neden mobilya almıyorum işte bu yüzden :) benim reformer sevgilimin kum torbaları derken mobilyaya yer yok ki. :KK70: aletsiz pilates de çok etkili ama. devam :)
Bizim evin metrekaresi bu alet kadar, sorun o. =))
Koşu bandımız ve ağırlık çalışma aletimiz, sehpamız filan vardı, onları bile elden çıkarmak zorunda kaldık. (merhaba çocuklu hayat:KK3:)
Neyse benim de olacak bundan bir gün. Bütün gün yarasa gibi tepetaklak yaşayacağım sonra. :KK53:

Özel hayatında çözemediğin sorunların mi var ?
Büyük ihtimal onunla ilgili.

ya az dolansanız bu forumda bile ne dertler var. lütfen böyle kendinize dert bulmayın. sağlıklıysanız gerisi gerçekten mühim değil. ben bile abuk subuk dertlerle uğraşıyorum da yine de halime şükrediyorum.

Selamlar hanımlar. :))))))

Ciddi ciddi kendime hiçbir şeyi yakıştıramıyorum. Aynaya bakınca sürekli yüzümde bir kusur arıyorum sonuç olarak yığınla kusur buluyorum. Aslında böyle değildim 1-2 yıl onceye kadar sürekli full makyaj olmasam da kendimle kafayı yemişcesine kendimle ilgilenirdim. Ama son 1-2 yıldır bir şey oldu. Beğenerek yığınla kıyafet alıyorum etiketleri bile çıkarmiyorum üstünden, kenarda duruyorlar. Geçen yıl artık sadelesecegim, her şeyimi minimal hale getireceğim diye çoğu kullanmadığım şeyi attım (bundan pişman değilim) belki onun etkisiyle hiçbir şey yapasim gelmiyor kendime. Nerdeyse hiç makyaj yapmıyorum, saçım filan çok bakımlı olmasa da normal, ama kendimi çok pasaklı hissediyorum ya. Hep bı memnuniyetsizlik var. Mesela sabah hazırlanıyorum aynaya bakinca cok çirkin görüyorum kendimi. Durum buna evrilince hiç ilgilenmek istemiyorum kendimle. Sürekli bakımlı olayım, full makyaj olayım demiyorum ama pasaklı olmadığım halde neden bu memnuniyetsizlik? Siz ne yapıyorsunuz kendinizi iyi hissetmek için? Böyle hissettiginiz oluyor mu?
1,5 sene kadar önce ben de bu haldeydim . İlk olarak göz altımda çökme vardı bu işi hallettim . Ve inanılmaz bir değişim oldu benim için .Çünkü her sabah kalktığımda o berbat görüntü beni perişan ediyordu .
En azından şimdi gergin ve güzel bir yüzle uyanıyorum
Daha sonra sabah rutinimi değiştirdim . Her sabah hem ben hemn çocuklar hadi oğlum , hadi yavrum demektense tam 1 saat erken uyanmaya başladım . Çocukları kaldırmadan sabahları kahvemi içtim makyajımı yaptım . Fönsüz gezmiyorum artık . Oje zaten olmazsa olmazım . Sonra onları kavgasız telaşsız hazırlayıp okul işini hallettim . Günün karmaşası biraz azaldı benim için
Şu an sadece 1,61 boyum ile 54 kilodayım . O işi de 50 yaptım mı tamamdır :)

sporrrr hayatın en güzel yanı.ve asla boş durmamak.sürekli meşgale bulmak.
uykuyu bile zaruri uyumak zorunda kalmak...
işte o zaman bıyıklarınla dahi kankaaa olursun.

Back
X