Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaş kaç ? Bende de bu kendimi beğenmeme birşeyleri yakıştırmama başladı 30 yaşından sonra ve hala devam ediyor. Yaşlılık sendromu galibaSelamlar hanımlar. :))))))
Ciddi ciddi kendime hiçbir şeyi yakıştıramıyorum. Aynaya bakınca sürekli yüzümde bir kusur arıyorum sonuç olarak yığınla kusur buluyorum. Aslında böyle değildim 1-2 yıl onceye kadar sürekli full makyaj olmasam da kendimle kafayı yemişcesine kendimle ilgilenirdim. Ama son 1-2 yıldır bir şey oldu. Beğenerek yığınla kıyafet alıyorum etiketleri bile çıkarmiyorum üstünden, kenarda duruyorlar. Geçen yıl artık sadelesecegim, her şeyimi minimal hale getireceğim diye çoğu kullanmadığım şeyi attım (bundan pişman değilim) belki onun etkisiyle hiçbir şey yapasim gelmiyor kendime. Nerdeyse hiç makyaj yapmıyorum, saçım filan çok bakımlı olmasa da normal, ama kendimi çok pasaklı hissediyorum ya. Hep bı memnuniyetsizlik var. Mesela sabah hazırlanıyorum aynaya bakinca cok çirkin görüyorum kendimi. Durum buna evrilince hiç ilgilenmek istemiyorum kendimle. Sürekli bakımlı olayım, full makyaj olayım demiyorum ama pasaklı olmadığım halde neden bu memnuniyetsizlik? Siz ne yapıyorsunuz kendinizi iyi hissetmek için? Böyle hissettiginiz oluyor mu?
Sorun Büyük ozman hepsini geç hayatina seni mutlu edicek insanlar al yanında gülüp eglendigin arkadaslarin varsa kocaman sivilceyle bile hiç aynaya bakmadan sokağa cikarsinSaçıma ombre yaptırdım. Beğendim hoşuma da gitti yaptırınca ama şimdi ona da bakinca tuhaf geliyor. Zayıfim biraz kilo almaya çalışıyorum :)
Depresyonda olabilirsnzSelamlar hanımlar. :))))))
Ciddi ciddi kendime hiçbir şeyi yakıştıramıyorum. Aynaya bakınca sürekli yüzümde bir kusur arıyorum sonuç olarak yığınla kusur buluyorum. Aslında böyle değildim 1-2 yıl onceye kadar sürekli full makyaj olmasam da kendimle kafayı yemişcesine kendimle ilgilenirdim. Ama son 1-2 yıldır bir şey oldu. Beğenerek yığınla kıyafet alıyorum etiketleri bile çıkarmiyorum üstünden, kenarda duruyorlar. Geçen yıl artık sadelesecegim, her şeyimi minimal hale getireceğim diye çoğu kullanmadığım şeyi attım (bundan pişman değilim) belki onun etkisiyle hiçbir şey yapasim gelmiyor kendime. Nerdeyse hiç makyaj yapmıyorum, saçım filan çok bakımlı olmasa da normal, ama kendimi çok pasaklı hissediyorum ya. Hep bı memnuniyetsizlik var. Mesela sabah hazırlanıyorum aynaya bakinca cok çirkin görüyorum kendimi. Durum buna evrilince hiç ilgilenmek istemiyorum kendimle. Sürekli bakımlı olayım, full makyaj olayım demiyorum ama pasaklı olmadığım halde neden bu memnuniyetsizlik? Siz ne yapıyorsunuz kendinizi iyi hissetmek için? Böyle hissettiginiz oluyor mu?
Bende malesef.
Aksatmadığım bir diş fırçalama,duş ve giyinmek var.
Onun dışında saç,makyaj,özenli giyinmek hak getire. Sarışın mavi gözlüyüm,2 yıl öncesine kadar markete giderken bile davete gider gibi giyiniyordum,giydiğimi yakıştıran güzel alımlı bir kızdım,şuan ise okula eşofman ile gitmenin yollarını arıyorum. Sanırım biraz motivasyonla alakalı.
Masaja git rahatla. Bali masajı olabilir.
Yoga yapmaya başlayabilirsin ya da meditasyon.
Evini temizle sonra her yeri sirkeli suyla sil, defne yaprağı yak.
Yürüyüş yap.
Sağlıklı beslenmeye başla. Şekeri tuzu çıkaramıyorsan da azalt.
Olumlu düşünmeye çalış.
Bir iki haftaya fark edersin değişimleri.
Kendim yazdm sandim.valla aynisi bende oldu son 6 aydr falan .eskiden alisvers yapmak baya keyifliydi smdi amannn kim ugrascak diyorum acaba yasmi ilerliyoBu son zamanlarda herkeste olan bir durum sanırım.
Alışveriş yapmak dahi istemiyorum. Çok çabuk sıkılıp üf hadi gidelim modundayım. Hoş giyilecek kıyafette yok da hepsi el kadar. Hiç bişey almadan çıkmak zorunda kalıyorum. Eldekilerle idare et ama bu seferde hep aynı şeylerden sıkılıyorum.
Eskisi gibi makyaj yapmıyorum :)
Sanırım milletçe depresyona girdik![]()
Sirkeli su ve defne yapragi yakma ne icin acaba nasil yapiliyoMasaja git rahatla. Bali masajı olabilir.
Yoga yapmaya başlayabilirsin ya da meditasyon.
Evini temizle sonra her yeri sirkeli suyla sil, defne yaprağı yak.
Yürüyüş yap.
Sağlıklı beslenmeye başla. Şekeri tuzu çıkaramıyorsan da azalt.
Olumlu düşünmeye çalış.
Bir iki haftaya fark edersin değişimleri.
Makyaj yapmıyorum, spor yapıyorum. İnsanı hem mutlu hissettiriyor, hem özgüvenini arttırıyor. Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur olayına inanıyorum. Bedeniniz kendine geldikçe, kafanızı değmeyecek saçma sapan şeylere daha az takıyorsunuz. O yüzden ayna karşısından ayrılın, bir koşuya çıkın ya da evde kardiyo yapmaya başlayın.
İnanmayanlar olabilir ama ben evdeki kötü enerjinin gittiğine inanıyorum.Sirkeli su ve defne yapragi yakma ne icin acaba nasil yapiliyo
Bende sirkeli suyu nazar yada buyu varsa diye evi silerken kullaniliyo diye duymustum.gercekten ise yariyormu acaba diye merak ettm tsk ederm cvpladgnz icin:)İnanmayanlar olabilir ama ben evdeki kötü enerjinin gittiğine inanıyorum.
Evimi normal temizliyorum güzelce cam önlerini, kapı önlerini özellikle sirkeli su ile siliyorum ben beyaz sirke kullanıyorum.
Sonra defne yapraklarını bir kabın içinde yakıp tütsü gibi gezdiriyorum odalarda. Araştırırsanız enerji yükselten bir şey.
Kendim yazdm sandim.valla aynisi bende oldu son 6 aydr falan .eskiden alisvers yapmak baya keyifliydi smdi amannn kim ugrascak diyorum acaba yasmi ilerliyo
Özel hayatında çözemediğin sorunların mi var ?
Büyük ihtimal onunla ilgili.
ya az dolansanız bu forumda bile ne dertler var. lütfen böyle kendinize dert bulmayın. sağlıklıysanız gerisi gerçekten mühim değil. ben bile abuk subuk dertlerle uğraşıyorum da yine de halime şükrediyorum.
1,5 sene kadar önce ben de bu haldeydim . İlk olarak göz altımda çökme vardı bu işi hallettim . Ve inanılmaz bir değişim oldu benim için .Çünkü her sabah kalktığımda o berbat görüntü beni perişan ediyordu .
En azından şimdi gergin ve güzel bir yüzle uyanıyorum
Daha sonra sabah rutinimi değiştirdim . Her sabah hem ben hemn çocuklar hadi oğlum , hadi yavrum demektense tam 1 saat erken uyanmaya başladım . Çocukları kaldırmadan sabahları kahvemi içtim makyajımı yaptım . Fönsüz gezmiyorum artık . Oje zaten olmazsa olmazım . Sonra onları kavgasız telaşsız hazırlayıp okul işini hallettim . Günün karmaşası biraz azaldı benim için
Şu an sadece 1,61 boyum ile 54 kilodayım . O işi de 50 yaptım mı tamamdır :)
Tam da böyle hissettiğim bir dönemdeyim. Her anlamda yolum çıkmaz sokaklara çıkıyor. Mutsuzum. Enerjim sıfır. Böyle olduğum için güzel de görünmüyorum kendime.
Sizin de kendinize bir şey yakıştıramamanızın asıl nedeni mutsuzluk olabilir. Siz de mi mutsuzsunuz?
Yaş kaç ? Bende de bu kendimi beğenmeme birşeyleri yakıştırmama başladı 30 yaşından sonra ve hala devam ediyor. Yaşlılık sendromu galibaveya yorumların çoğunda denildiği gibi mutsuzluk bende son 2 /3 yıldır kendimi mutsuz hissediyorum