Hiçbir şey yapmak istemiyorum :((

slapbang

Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2018
237
214
18
29
Önceden sürekli birseylerle mesgul olurdum. Artık ne hevesim ne istegim var. Içim kapkaranlık sanki. Size de böyle oluyor mu

Maalesef öyle hayattan zevk almıyorum. Çocuktan kalan zamanda dinlenmeye çalışıyorum. Çok şükür ama evladımin bir gülüşü yine tebessüm etmeme sebep

Kiminle konuşsam aynı durumda, ülkenin durumu tuz biber bu durumlara bence. Gelecek kaygısı yorumuna kesinlikle katılıyorum. Hayallerimiz elimizden alınıyor, umut etmek bile lüks sanki. Karamsarlığa düşmemek için yapılacak şey nedir bilemiyorum kendi açımdan. Elimin kolumun kalkmadığı, uyandığım andan itibaren yeniden uyumayı düşünerek geçirdiğim günler oluyor.

Kesinlikle bende öyleyim sadece uyuyorum

Önceden sürekli birseylerle mesgul olurdum. Artık ne hevesim ne istegim var. Içim kapkaranlık sanki. Size de böyle oluyor mu
Ne kadar cogaldi boyle depresif ruh halinde olanlar,hayattan zevk almayanlar,ciddiyim cok buyuk bir sorun bu,hatta utopik olucak ama yiyecek iceceklere bisey mi katiyorlar nedir arkadas anlamis degilim..
Ama bildigim bisey varki "sukursuzluk"insani koca bir kara delige surukler ve yok eder..

Haklısınız

Slapbang ne zamandır bu durumdasın?
Belki geçici bir şeydir . Son zamanlarda bir şey mi yaşadın?

Ayrıca kan değerlerine baktır. Bazen sadece demir eksikliği bile buna yol açabiliyor.

Aynen kız Ben uğraşmadığım zaman kendimi vasıfsız hissediyorum sana tavsiyem bilgi iyi gelir araştırmalar yap biraz iyi geliyor müzik dinle falan kendine gelirsin

Evet yasadim bi haftadir böyleyim
Ne yaşadın bilmiyorum ama demek ki geçici bir şey.
Çözebileceğin bir şeyse çözmeye çalış yardım al. Yok olup biten bir şeyse geride bırak olan olmuş.

İnsan bazen de kendini dinlemeli.belki bu ara herşeyden uzak kalıp hiçbir şey yapmamaya ihtiyacın vardır.Zorlama kendini.Otur sakince kendinle kal o zaman.Müzik dinle bulmaca çöz kitap oku.

Baktın geçmiyor o zaman çare ara.İnan herlkesin böyle zamanları oluyor.Yeter ki uzun sürmesin

ben de öyleyim, kitap okumak bile zevk vermiyor artık. sanırım sabrımın son noktalarına geldim, yalnız kalmaya ihtiyacım var inan çevremiz de bizi yoruyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…