• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiçbir şey yapmak istemiyorum :((

Merhaba kızlar.Bu aralar o kadar bunalmış hissediyorum ki kendimi.Aile dertleri bi tarafdan para sıkıntısı bir taraftan.İş arama çabaları bi taraftan.Sürekli evdeyim.Canım hiçbir şey istemiyor.İnternet başında öyle oturup duruyorum.Arkadaşlarımda üniversite bitince kendi memleketlerine gittiler haliyle.Konuşacak dertleşecek kimsem kalmadı.Deli gibi sevdiğim 4 senelik erkek arkadaşımdan bile soğuyor gibi oluyorum resmen son zamanlarda.Sürekli ağlama halinde,yalnız kalma isteği.Diyorum elimde para olsa şu sıkıntılardan uzaklaşmak için neler yapmazdım.Sanki hayallerimin hepsi suya düştü.Belkide gerçekleştiremediğim için kızgınım hayata.Şu an ne istiyorum ne yapmak istiyorum hiç bilmiyorum sanki.Kendi odama çekiliyorum sürekli.
Sadece içimden yazmak geldi :KK43:

Al benden yak. Evleneli bi ay oldu nerdeyse esimin ailesi issizlik parasal sikintilar derken aynen senin durumundayim o yuzden cok iyi anliyorum seni canim kelin ilaci olsa basina surer ama sana tavsiyem herkes kendi kendinin ilacidir zevk aldigin seylerle ic ice olmaya calis sevdigin dizileri izle kitap okumayi seviyosan onu yap sevdigin seyleri yaptikca enerjin geri gelir umarim

al benden de o kadar,guzu de severim ama carpti mi nedir,vallahi ev isi bile yapasim gelmiyor pff :/

acilen bir kasiyerlik de olsa hemen işe gir, bütün sorunların çözülür.aynısını yaşadım, iş hayatına girince istesen de kafayı bişiye takamıyorsun

Merhaba kızlar.Bu aralar o kadar bunalmış hissediyorum ki kendimi.Aile dertleri bi tarafdan para sıkıntısı bir taraftan.İş arama çabaları bi taraftan.Sürekli evdeyim.Canım hiçbir şey istemiyor.İnternet başında öyle oturup duruyorum.Arkadaşlarımda üniversite bitince kendi memleketlerine gittiler haliyle.Konuşacak dertleşecek kimsem kalmadı.Deli gibi sevdiğim 4 senelik erkek arkadaşımdan bile soğuyor gibi oluyorum resmen son zamanlarda.Sürekli ağlama halinde,yalnız kalma isteği.Diyorum elimde para olsa şu sıkıntılardan uzaklaşmak için neler yapmazdım.Sanki hayallerimin hepsi suya düştü.Belkide gerçekleştiremediğim için kızgınım hayata.Şu an ne istiyorum ne yapmak istiyorum hiç bilmiyorum sanki.Kendi odama çekiliyorum sürekli.
Sadece içimden yazmak geldi :KK43:

Kendini bırakma. Madem internettesin youtube'da eğitim videoları izle..
Hem daha çabuk zaman geçer, hem yeni şeyler öğrenirsin..
Bilgisayar programı olur, yabancı dil olur veya hobi eğitimleri.. vs. yüzlerce var.

Back
X