• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hiçbir şeyden keyif alamıyorum

Peripadisahininkizi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2022
955
828
53
Sürekli gördüğüm kötü haberler, kazalar, depremler, savaşlar, cinayetler vs.
Dünyayı tamamen boş görüyorum bir de kendi başıma da demek ki bir şey gelebilir diye sürekli korku içindeyim. Kendime, aileme, çocuğuma eşime diye diye sürekli kalbimde batma hissi korku hissi.
insanlar beklemediği anda oluyor zaten böyle şeyler. Haber izlemiyorum ama çok daha kötüleri X ve instagramda karşıma çıkıyor.
Ayrıca mesela tatile gidiyorum çok hissizim gülüyorum eğlenmeye çalışıyorum ama olmuyor. Eşime bakıyorum gerçekten hissediyo mutlu onun da enerjisini almak istemiyorum ama bazen yansıtmak istemesem de yansıyor.
Niye böyleyim bilmiyorum aslında kendimi bildim bileli hiçbir şeyden aşırı mutlu olduğumu hissetmedim karakterim ve huyum da biraz böyle ama son zamanlarda herşey siyah beyaz gibi çok renksiz
2 yaş oğlum var onun hareketlerine gülüyorum gün içinde eşimle konuşurken ama bilmiyorum ya sanki her şey zoraki gibi

Terapi al diyeceğim ona da kızmışlardı burada daha önce 😂😂

Depresyon yaygın anksiyete bozukluğu distimi… her şey olabilir uzar gider.
Youtube’da çok iyi bir psikolog var ben onu izliyorum anksiyetelerim için bir tık iyi geliyor.

Sosyal medyadan uzak durun. Bende azalttim, cünkü fazla etkileniyorum. Bir bakiyorsun makyaj videosu, tikliyorsun ölen Gazzeli bir bebek, yine tikliyorsun dans eden biri. Kafa kaldirmiyor. Bireysel destek almayi da düsünebilirsiniz

Dünyayı tamamen boş görüyorum bir de kendi başıma da demek ki bir şey gelebilir diye sürekli korku içindeyim. Kendime, aileme, çocuğuma eşime diye diye sürekli kalbimde batma hissi korku hissi.
insanlar beklemediği anda oluyor zaten böyle şeyler. Haber izlemiyorum ama çok daha kötüleri X ve instagramda karşıma çıkıyor.
Ayrıca mesela tatile gidiyorum çok hissizim gülüyorum eğlenmeye çalışıyorum ama olmuyor. Eşime bakıyorum gerçekten hissediyo mutlu onun da enerjisini almak istemiyorum ama bazen yansıtmak istemesem de yansıyor.
Niye böyleyim bilmiyorum aslında kendimi bildim bileli hiçbir şeyden aşırı mutlu olduğumu hissetmedim karakterim ve huyum da biraz böyle ama son zamanlarda herşey siyah beyaz gibi çok renksiz
2 yaş oğlum var onun hareketlerine gülüyorum gün içinde eşimle konuşurken ama bilmiyorum ya sanki her şey zoraki gibi
Gündemi asla takip etme bir süre Xi sil. Instagramda haberleri takip etme

Ama sen peri padişahının kızısın, böyle görünce üzüldüm. Nickini görüp begendiklerimdensin. Tabii herkes her duyguyu yaşayabilir, insanız.

Ben de böyleyim 2 yıldır filan. Bende başka sebepler de var.
Yuvarlanıp gidiyorum iyi kötü.
Kimseye bir zararım olmasın diye uğraşıyorum.
Dünyanın durumuna elbette üzülüyoruz.
Sosyal yardımları, faaliyetleri destekliyoruz.
Önemli kişileri etiketleyerek paylaşımlar yapıyorum.
Elden gelenleri yapıyoruz gücümüz nisbetinde. Bazen az bazen çok denk geliyor.
Ben de moralsizligimi eve yansitmayayim diye düşünüyorum.
Kendimi iyi hissederken de off çok mutluyum diye abartmamak gerektiğini düşünüyorum, geçen gün bunu düşündüm hatta, yoksa biz de mi öyle yapmalıyız, abartarak göstere göstere mi mutlu olmalıyız dedim kendime, yok hayır öylesi bize yakışmaz zaten dedim :)) Ama bir şeylere gülebilmek de iyi, oglunuzla kaliteli vakit geçirmek gerekli.

Çok kötü olduğunuzu düşünüyorsanız psikologla iletişime geçin ama kendim toparlarim diyorsanız iyi hissettiren, yol yöntem anlatan videolar var. Ben de birkaç kişiye abone oldum YouTube'da ama açıp izledin mi derseniz birkaç tanesine göz attım, bir şeyler kaptım. Bir de yeniden kitap okumaya başladım, psikolog birkaç kişinin kitabını aldım, bir tane daha gözüme kestirdim, bunlar üzerine çalışmak da iyi gelebiliyor.
Uzun yazdım, kusura bakmayin.

Gündemden filan degilde bene oyleyım ya
Zaten karakterım mukemmellıyetcı .. hıcbırseyı begenmıyorum
Dedıgınız hıssızlık bendede var
Eşim tatile gittik mesela yinemi olmadı der
Yok yıne olmadı 🙂 hıcbıyerde mutlu degılım
Panık atak ıcın antıdepresan kullanıyordum onu bıraktım ıyıce dıbe vurdum
Evde olsam dısarıyamı cıksam dıyorum dısarıda olsam evde olsam dıyorum
Gucumde yok
Instagramı kapattım ok bu ıyı geldı mılletın yedıgını ıctıgını gezdıgını gormuyorum
Hiç dizi izlemezdim Ama sımdıde uzak sehırı actım
Dün 2 saatlık bolumlerden 5 bolum izledim
En azından ızlerken yemek yapıp bulasıklarımı yıkadım ama baska Hıcbırsey yapasım yok
Bugunde bı 5 bolum ızlerım galıba🙃

Bende ayni durumdayım yillardir ulke degistirdim yine bence algi da seçicilik bir de sosyal medya gercekten inanilmaz negatif ya x hesabum yok bile isteye kullanmiyorum çünkü orası daha sansürsüz o yüzden insta kullanıyorum sadece o bile yetiyor moral bozmaya

Back
X