- Emoji Skoru
- 503
- Puanlar
- 23
- Konu Sahibi dahadadogurmam
Kizlar selam, beni yargilamayin ne olur. Yeterince psikolojim bozuk. Aslinda ben bir sinif ogretmeniyim ama cocugumu buyutmekte cok yetersiz kaldim. Ne yemek yemeyi ogretebildim ne desteksiz uyutmayi nr mamayi biraktirmayi. 2 yasina girecegiz bir hafta sonra hala ekran karsisinda yiyor onu da püre seklinde ya da yogurtla karistirirsam. Yapamiyorum baska turlu eline verirsem bogazina kaciriyor surekli kusup ögürüyor. 6 aylikken blw yapmayi denedim ama kayinvalidem ve eşim bu cocuk bogulacak biraz yumusat yok eline verme daha kucuk dediler dinletemedim yemeyi ögrensin desem de yaptiramadim ògretemedim sonunda ben beslemeye alistirdim cocugumu. 1 yasina kadar 0 ekran buyuttum sonra buyumeye basladikca yemek yemesi cok zor bir hal aldi ekran actim sonra tabi bu ekran işinin önunu alamadim beslenmesi neredeyse 1 saate yakin sürüyor yani ekrani azaltmak yemek yedirmeyi ogretmek istiyorum. Nasil yapacagim mama sandalyesinde nasil oturtturacagim asiri hareketli bir oglum var. Hastalik doneminde yanimda yatmaya alisti simdi de beni istemiyor koca yatakta kendi yatiyor babasi kanepede ben salonda 3 e bolunduk. Anneligimi telafi etmek istiyorum lutfen bana yardimci olun yoksa kafayi yiyecegim.