Merhaba benim tek sıkıntım pcos eşimde sıkıntı yoktu başta iki kez yumurta takibi yaptırdım negatif doktor değiştirdim rahim filmi istedi Lyon vardı bu şekilde hamile kalamayacaktım myom alındı bir süre beklendi tekrar takip yaptık olmayınca aşılama önerildi biz garanti olsun diye
tüp bebek denedik ilkinde çok yumurta elde edilemedi negatif oldu ikinci tedavide şükür kaliteli embriyolar oldu şu an ikiz gebeyim 11. Haftadayım şükür ki doktor bize bıraktı aşılama da yaparım isterseniz tüp bebekte buradan arkadaşlardan fikir aldım tüp bebek tavsiyesi çok oldu masraflı bir süreç aşılamada öyle tüp bebek olasılığı aşılamaya göre yüksek diye tercih ettik hiçbir sorun olmaması sebepsiz infertilite ye giriyor doktorum sen çoktan hamile kalmalıydın dedi pcos gebeliğe engel değildi oysa kuzenimde pcos normal yoldan 3 çocuğu oldu ksrı koca kanda genetikte baktırdık sıkıntı çıkmadı tekrar denmemizde başardık inşaAllah herkes gibi kucağımıza alırız bizde tüp bebek denemenizi öneririm imkanınız varsa