Hemen öyle kötü düşünme çünkü işyerimde 2 arkadaşımdan öğrendiğim kadarıyla onlarda hamile kalmadan önce lekelenme olmuş hatta adet olacağız zannettik diyorlardı tıpkı adet sancıları gibi ağrıları olmuş inşallah senin de öyledir bende 17 aylık evliyim 2 ay doğum kontrol hapı kullandım daha sonra hiç korunmadık önce ataköy hastanesine gittim orada doktor zehraya muayene oldum olur olur diye bizi gönderdi daha sonra medical park hastanesine gittik hale uzere ama ömrümde yaşamadığım ağrıları yaşattı bana...yine aynı hastanede emine hanıma gittim o da hale hanıma gitmemi söyledi çünkü birinin mahvettiğini öteki düzeltmedi...en sonunda nisa hastanesinden doktor derya kanza gül e gidiyorum temmuz ayından bu yana düzenli olarak Allah ondan razı olsun ben çok detaycı biriyim çok soru sorarım hiç sıkılmadan usanmadan beni dinleyip tlfları cevaplıyor öğretmen gibi anlatıyor her şeyi denedik sıra geldi aşılamaya...ilk aşılamam umarım Allahım Yarabbim bize de bizim gibi çocuk sahibi olmak isteyenlere de hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah...
merhaba se_da ne yaptın adet oldun mu?ben adet olmadım seninki gibi lekelenme olmadı ama dayanamayıp test yaptırdım sonuç 0.04 çıktı referans aralığında 0-5 arası gebelik yokmuş çarşamba adet olmam lazım ama ümidim kalmadı açıkçası testten sonra...inşallah seninki yerleşme kanamasıdır da bebek sahibi olursun