• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiçbir sosyal gruba katılamıyorum

Aslında belediyenin mi hatırlayamadım tam ama türk sanat müziği korosuna gidiyordu yine sizin yaşlarınızda bir komşumuz çok da seviyordu,konserleri olunca bizi de çağırıyordu. Sadece türk sanat müziği de yokmuş halk müziği korosu da varmış.Deneyebilirsiniz bence oldukça zevkli olmalı.

Arkadaşım resim kursuna gidiyor.Daha yeni başladı ama bir sürü arkadaş edindi.Birlikte sergilere gidiyorlar.

Eski kızarkadaşlarını da arayabilirsin.Eski okul arkadaşları olabilir.

Arkadaşım resim kursuna gidiyor.Daha yeni başladı ama bir sürü arkadaş edindi.Birlikte sergilere gidiyorlar.

Eski kızarkadaşlarını da arayabilirsin.Eski okul arkadaşları olabilir.

Benim annemde resim kursuna gidiyor çok keyif alıyor tonla arkadaş edindi kurstan beraber, sergilere, şehirdışına gezilere filan gidiyorlar ama daha çok ortayaşın üstünde evhanımları katılıyormuş gibi geliyor bana o kurslara vaktini doldurmak için. Ben sizin yerinizde olsaydım dil öğrenmeyle, ya da kariyerle ilgili kurslara katılırdım hem bayan-erkek karışık oluyor hem herkes meslek sahibi oluyor böylece farklı çevrelerden birsürü insanla kaynaşmış olursunuz, hem de bir yandan da dilinizi ve kariyerinizi de geliştirirsiniz.

Back
X