Hiçbir Türk'ten çocuk yapmam'

themis1990

canım oğlum mertim
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2012
30.176
38.361
34
http://www.milliyet.com.tr/-hicbir-turk-ten-cocuk-yapmam--magazin-2050396/

-hicbir-turk-ten-cocuk-yapmam--5570365.Jpeg

Gerçek aşkı hiç yaşamamış. Türk erkeğinden uzak duruyor. Kazandığı paraların çoğunu psikologlara veriyor... Gonca Vuslateri, Seninle dergisinin mayıs sayısına verdiği röportajda ilginç itiraflarda bulundu:

'Hep aşk hayatımda bir şeyler yazılıyor ama benim son 5-6 sevgilim hep Amerikalıydı. Sanki Amerikan kasabasında sıradan bir kız gibi yaşıyorum aşk hayatımı. Hiç ama hiçbir Türk'ten çocuk yapmayı düşünmüyorum.

Bütün yakın arkadaşlarım Türk erkeği ama kalbimi kıran ırka bir daha dönesim yok. Alkol, kadın, zenginlik, ukalalık. Bana bunun olmadığı bir Türk erkeği gösterebilir misin? Bakma Türk erkeği de beni istemez, aman bu deli der."

http://www.milliyet.com.tr/-hicbir-turk-ten-cocuk-yapmam--magazin-2050396/

-hicbir-turk-ten-cocuk-yapmam--5570365.Jpeg

Gerçek aşkı hiç yaşamamış. Türk erkeğinden uzak duruyor. Kazandığı paraların çoğunu psikologlara veriyor... Gonca Vuslateri, Seninle dergisinin mayıs sayısına verdiği röportajda ilginç itiraflarda bulundu:

'Hep aşk hayatımda bir şeyler yazılıyor ama benim son 5-6 sevgilim hep Amerikalıydı. Sanki Amerikan kasabasında sıradan bir kız gibi yaşıyorum aşk hayatımı. Hiç ama hiçbir Türk'ten çocuk yapmayı düşünmüyorum.

Bütün yakın arkadaşlarım Türk erkeği ama kalbimi kıran ırka bir daha dönesim yok. Alkol, kadın, zenginlik, ukalalık. Bana bunun olmadığı bir Türk erkeği gösterebilir misin? Bakma Türk erkeği de beni istemez, aman bu deli der."
:KK53:normal değilsin zaten belli de

Avrupa özentisi sanatçı topluluğundan bir tanesi sadece işte madem öyle gitsin Amerika'da yaşasın bizim Türk halkı da aman Vuslateri sevgilimiz olsun ondan çocuğum olsun diye ölüyordu sanki. :KK14::KK12:

son 5-6 sevgilisi Amerikalıymış, ama kalbini kıran ırka geri dönmezmiş.. buradaki ironiyi bulun :KK53:

son 5-6 sevgilisi Amerikalıymış, ama kalbini kıran ırka geri dönmezmiş.. buradaki ironiyi bulun :KK53:
ilk düzine türkmüş herhalde son düzine amerikalı olduğuna göre

kalbini kırdıkları için türk ırkına küsmüş bir daha dönmüyor

benim anladığım bu valla:KK53:

Türk erkekleri de zaten sana bayılıyordu demek istemiyorum
Kadın kendine göre haklı :KK14:
Geçenlerde facede bir şey paylaşmışlar, sevgilisini gelinlikle görünce duygusala bağlayan erkekler diye ben aralarında bir tane Türk görmedim :KK70:
Gonca Vuslateri ''Adamlar en azından duygusal'' diye avutuyordur belki kendini ne diyelim Allah versin
:KK53:

Alkol, kadın, zenginlik, ukalalık. Bana bunun olmadığı bir Türk erkeği gösterebilir misin?
Ne demek istemiş anlamadım bu sözlerle.
Her Türk erkeği zengin miymiş? Nasıl ya?
xenforo-smilies-kk57.gif

Bence Türk erkeklerinden ziyade kendi bulunduğu camiadaki erkeklerde bir sıkıntı var. Sanat(!) camiasına mensup insanların İlişkileri uzun soluklu olmuyor. Kadınları da bir garip erkekleri de.

Alkol, kadın, zenginlik, ukalalık. Bana bunun olmadığı bir Türk erkeği gösterebilir misin?
Ne demek istemiş anlamadım bu sözlerle.
Her Türk erkeği zengin miymiş? Nasıl ya?
xenforo-smilies-kk57.gif

Bence Türk erkeklerinden ziyade kendi bulunduğu camiadaki erkeklerde bir sıkıntı var. Sanat(!) camiasına mensup insanların İlişkileri uzun soluklu olmuyor. Kadınları da bir garip erkekleri de.
hepiciği maymun iştahlı kendi diyor son 5,6 sevgilim amerikalı diye

son sevgilileri bu kadarsa toplamını hesap edemiyorum:KK53:

haftada 1 de sevgili değiştirilmez ki

Kk da açılan konuları okuduktan sonra, Vuslateri'ne hak vermemek mümkün görünmüyor...
En azından kayınvalide, görümce, elti, kayınpeder sıkıntıları çekmez.:KK45:

X