- Emoji Skoru
- 79
- Puanlar
- 13
- Konu Sahibi lesmerisss
ailemin yanındayken de ettikleri kavgalardan ötürü müdür nedir hep bi mutsuzluk huzursuzluk, hep bi tetikte olma durumu içindeydim. ve bu beni o kadar yoruyordu ki gün içinde hiçbir şey yapmasam bile. sosyal ortamlara girerken de kız kardeşimle girdiğimde sıkıntı yaşamıyordum sanki kurtarıcım oymuş gibi, o da benim için öyle düşünüyormuş. onun dışında insanların olumlu olumsuz bütün enerjilerini içime çektiğimi hissediyorum sanki. yüz ifadelerine kadar her şeyi ama her şeyi gözlemliyorum beynim her detayı yutuyor. bana zarar vermeyecek olsalar bile zarar verebilecek insanlarmış gibi yaklaşıyor. üniversitemin bütün topluluklarının katıldığı bir etkinlik vardı ve bende katıldım. herkes gülerken eğlenirken ben sosyal anksiyetemle bir kenarda oturdum resmen. kesinlikle eğlenmelerine laf söylediğimden değil genç insanlar öyle yapar zaten çok da güzellerdi. keşke biraz bende öyle olabilsem. enerjik, mutlu, huzurlu. çocukken de böyleydim eğlenemezdim oturur izlerdim sadece. annem sanki kendisi yılda iki üç kez gülmüyormuş gibi az gülümse senin o yüzünü çekmek zorunda mıyım derdi. o kadar içime otururdu ki. yapmak istiyorum ama yapamıyorum işte. ya yanlış bir şey yaparsam ya rezil olursam diye kılımı kıpırdatamıyorum. (yakın arkadaşlarımın beni yanlış anlamayacağını gerçekten bildiğim insanların yanı harici. mesela kardeşlerimleyken gerçek beni gösteriyorum ve o kadar şen şakrak oluyorum ki) en ufak yanlışımda ya da en ufak duygusallığımda annemin aşağılamalarına maruz kaldığım için de içimi açamıyorum çok fazla. psikologla da görüşüyorum şu sıralar ama içimde birşeyleri toparlayamıyorum. insanlar yaşıyor ve ben uzaktan izliyorum sanki.