Hiçbir Zaman Olmadığım Kadar Kiloluyum ve Kendimi Çok Kötü Hissediyorum

ucanbalon12

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2012
61
1
16
İstanbul
Merhaba hanımlar 29 yaşında ve evliyim, 1.71 boyunda ve 79 kiloyum
Masabaşı çalıştığım bir işim var.
Son dönemlerde alışverişe bile çıkmak istemiyorum, beğendiğim tüm kıyafetler bana küçük geliyor hepsinden göbeğim çıkıyor, pantolonlar yukarı çıkmıyor, giydiğim hiçbir şeyi yakıştırmıyorum kendime, hep uzun uzun kıyafetler giymek zorunda kalıyorum, ablamla birlikte yanyana aynaya baktık geçen gün inanın utandım ikimizi tanımayan beni abla onu kardeş sanar, beni hamile sananlar falan da oluyor onu da belirteyim
Zaman zaman yediklerime dikkat etmeye çalıştığım dönemler oluyor ama sanırım direncimi kıramıyorum, bir türlü motive olamıyorum tartıya çıkıp da kilo veremediğimi görünce yine yemeye başlıyorum.
Çocuğum yok, Allah nasip ederse daha bunun hamileliği var hamileyken kendimi düşünemiyorum.
Kısacası bununla ilgili moralim çok bozuk, beni motive edecek yorumlarınızı bekliyorum..

hiç moralini bozma bende aynı senin gibi 79 kiloyum evlendikten sonra 10 kilo aldım azaltarak ye bende çocuk düşünüyorum ama kilo vermem lazım

hiç moralini bozma bende aynı senin gibi 79 kiloyum evlendikten sonra 10 kilo aldım azaltarak ye bende çocuk düşünüyorum ama kilo vermem lazım

aynen ben de senin gibi canım evlendikten sonra aldım tüm kiloları, eşim aynı ama, ondan daha iri görünüyorum mesela bu da canımı çok sıkıyor, onun yanında çıtı pıtı olmak isterdim.

hıc moralınız bozma bu aralar yemenı belkı fazlalastırmıs olabılırsın dıyet yapmayı dene eve havalarda guzelken bı yerden sonra yuru kendını hantallastırma verılmıycek bısey deılkı

Diyetten ziyade yediklerinin ölçüsünü düşür ve bunu kendine alışkanlık haline getir.
Düzenli spor şart ben mesela hafta sonları birer saat hanımlar lokaline gidiyorum hem de çok eğlenceli
O sıkıcı spor salonları gibi değil

hıc moralınız bozma bu aralar yemenı belkı fazlalastırmıs olabılırsın dıyet yapmayı dene eve havalarda guzelken bı yerden sonra yuru kendını hantallastırma verılmıycek bısey deılkı

sağol canım, yine biraz dikkat etmeye başlıyacağım yediğime içtiğime, umarım başarabilirim bu sefer, güzel haberlerimi yazarım buraya

Diyetten ziyade yediklerinin ölçüsünü düşür ve bunu kendine alışkanlık haline getir.
Düzenli spor şart ben mesela hafta sonları birer saat hanımlar lokaline gidiyorum hem de çok eğlenceli
O sıkıcı spor salonları gibi değil

En büyük eksiğim spor zaten, en iyisi akşamları yürüyüş yapayım ben de

Back
X