merhaba kızlar..nişanlıyım yaza düğünüm var..daha önce de pek çok konu açmıştım.sorun şu ki nişanlımın ailesinden tek bi kişiyi bile sevmiyorum sevemiyorum.hepsi ayrı ayrı bi cins.yapı olarak da bambaşkayız o ayrı bi konu zaten ama asıl sorun bu değil.asıl sorun samimiyetsiz ve soğuk oluşları.hiçbirinin benle ilgili ne düşündüğünü anlayamıyorum ama elektrik olayına gelirsek hepsinden negatif elektrik alıyorum.biliyosunuz ki bunlar yürütülmesi gereken ilişkiler ben nişanlımı çok seviyorum ama bu durumla ilgili napıcağımı bilmiyorum.hiçbirinin yüzünü görmeyi bırakın telefonda seslerini bile duymak istemiyorum.hepsi zaten ayrı bi tripte..
bu böyle nası olucak yıllarca napıcam bilmiyorum.bazen de diyorum ki amaan kim kocasının ailesini seviyo ki.bilmiyorum saçma bi konu mu oldu ama sizlerin ilişkileri nasıl?sizler de benim gibi misiniz size de bi telefon konuşması bile ter döktürüyo mu?bu durumu aşanlar varsa nası yaptınız nolur bana da anlatın her gece rüyamda bu insanlarla kavga ediyorum..daha şimdiden yoruldum..
bu böyle nası olucak yıllarca napıcam bilmiyorum.bazen de diyorum ki amaan kim kocasının ailesini seviyo ki.bilmiyorum saçma bi konu mu oldu ama sizlerin ilişkileri nasıl?sizler de benim gibi misiniz size de bi telefon konuşması bile ter döktürüyo mu?bu durumu aşanlar varsa nası yaptınız nolur bana da anlatın her gece rüyamda bu insanlarla kavga ediyorum..daha şimdiden yoruldum..