hiçbirini sevmiyorum..

breathin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2011
638
7
0
Ankara
merhaba kızlar..nişanlıyım yaza düğünüm var..daha önce de pek çok konu açmıştım.sorun şu ki nişanlımın ailesinden tek bi kişiyi bile sevmiyorum sevemiyorum.hepsi ayrı ayrı bi cins.yapı olarak da bambaşkayız o ayrı bi konu zaten ama asıl sorun bu değil.asıl sorun samimiyetsiz ve soğuk oluşları.hiçbirinin benle ilgili ne düşündüğünü anlayamıyorum ama elektrik olayına gelirsek hepsinden negatif elektrik alıyorum.biliyosunuz ki bunlar yürütülmesi gereken ilişkiler ben nişanlımı çok seviyorum ama bu durumla ilgili napıcağımı bilmiyorum.hiçbirinin yüzünü görmeyi bırakın telefonda seslerini bile duymak istemiyorum.hepsi zaten ayrı bi tripte..

bu böyle nası olucak yıllarca napıcam bilmiyorum.bazen de diyorum ki amaan kim kocasının ailesini seviyo ki.bilmiyorum saçma bi konu mu oldu ama sizlerin ilişkileri nasıl?sizler de benim gibi misiniz size de bi telefon konuşması bile ter döktürüyo mu?bu durumu aşanlar varsa nası yaptınız nolur bana da anlatın her gece rüyamda bu insanlarla kavga ediyorum..daha şimdiden yoruldum..

ben arayı iyii tutmaya çalışıyorum yüz göz olmuyorum eşime yakınmıyorum ama seviyomusun dersen eh işte derim kendi ailenin yerini kimse tutmuyor idare etcen yani huzurun kaçmasın diye

MRB tatlim benim esimin ailesiyle olan iliskimi topigimde ayrintili anlattim:) sana gelince malesef düzelir diyemiycem emin ol bu negatifligin artarak devam edicek:(

ben arayı iyii tutmaya çalışıyorum yüz göz olmuyorum eşime yakınmıyorum ama seviyomusun dersen eh işte derim kendi ailenin yerini kimse tutmuyor idare etcen yani huzurun kaçmasın diye

yaa çok zor olmuyo mu peki bi de sen eh işte demişsin ben artık nerdeyse nefret boyutuna geldim hiçç sevmiyorum hiçççç onların o mahkeme duvarı suratlarını görmeye tahammül edemiyorum evlerine bi gidiyorum sanırsın daha 5 dakka önce cenaze çıkmış evden off napıcam bn böyle :14::14::14::14:

Ben de öyleydim yeni evli olduğum yıllar da hala da öyle sayılırım tek farkla artık hissettiklerimi çok hissettirmeden hissetmeye çalışıyorum.aranı bozma ama fazla samimide olma derim.ailesiyle hiçbir olumsuzluk yaşamadan bu tavırla evlenirsen yaşarsın,kendimden biliyorum.sevdiğinle mutlu olmaya bak ,ailesini kafaya takma şimdiden...

Son düzenleme:
Ben de öyleydim yeni evli olduğum yıllar da hala da öyle sayılırım tek farkla artık hissettikleri çok hissettirmeden hissetmeye çalışıyorum.aranı bozma ama fazla samimide olma derim.ailesiyle hiçbir olumsuz yaşamadan bu tavırla evlenirsen yaşarsın,kendimden biliyorum.sevdiğinle mutlu olmaya bak ailesini kafaya takma şimdiden...

aslında yeterince olumsuzluk yaşadık annesi ve kız kardeşi insanın yüzüne güle güle öyle bi laf geçiriyo ki aklın durur.ben de geriliyorum doğal olarak bu sefer ortam buz gibi oluyo ay nefret ediyorum ya sırf bunlar yüzünden evlilikten vazgeçesim geliyo bazen.

NE kadar uzak durabilirsinki cnm..SONUCTA adi üstünde aile...mesafeni koru kendini ezdirme hakli oldugun yerde susma cok iyi olma iyilerin kiymetini bilmezler:ssz:

Hiiiiic sevmiyorsan geleck de zorlanacaksin demekdir.
Esin nasil ailesi ile ?

annesine ve kız kardeşine çok düşkün.o bela kız kardeşi yok mu taa kaç km yoldan canı kiraz istiyo diye döndük 5 saat kiraz arattı bize hanfendi.hayatında böyle kaprisli 15 yaş zekasında ve tribinde bi kız göremezsin.bi de 35 yaşında.

ama en çok babasının lafını dinliyo o ne dese ikiletmez babası da bana devamlı muhalefet zaten.

yaa çok zor olmuyo mu peki bi de sen eh işte demişsin ben artık nerdeyse nefret boyutuna geldim hiçç sevmiyorum hiçççç onların o mahkeme duvarı suratlarını görmeye tahammül edemiyorum evlerine bi gidiyorum sanırsın daha 5 dakka önce cenaze çıkmış evden off napıcam bn böyle :14::14::14::14:
senin kadar negatif deilim canım ama bayılmıyorum da k.valideme elini versen kolunu kaptırırsın afedersin herşeyin suyunu çıkarıor bazı hareketleri beni gıcık ediyor ama ne yapıyım evde bahsetsem yada gitmiycem vs desem eşimle aram açılacak yani biraz ısınmaya çalış ne yüz göz ol dakka başı git gel nede soğuk eşine çaktırma yani

NE kadar uzak durabilirsinki cnm..SONUCTA adi üstünde aile...mesafeni koru kendini ezdirme hakli oldugun yerde susma cok iyi olma iyilerin kiymetini bilmezler:ssz:

işte burda şöyle bi problem çıkıyo.o benim aileme karşı aşırı saygılı ve terbiyeli.ama benm ailem de ona sonsuz sevgi gösteriyo tek bi kişi bile bugüne kdr bi kere kalbini kırmadı.ama onun ailesi devamlı bna laf sokup iğneliyo.ne istesem surat fln.bu sefer ben bişeye cvp vericek oluyorum ama ben senin ailene böyle yapmıorum oluyo.ama benm ailem de sana böyle yapmıo diorum anlatamıorum ki derdimi.

annesine ve kız kardeşine çok düşkün.o bela kız kardeşi yok mu taa kaç km yoldan canı kiraz istiyo diye döndük 5 saat kiraz arattı bize hanfendi.hayatında böyle kaprisli 15 yaş zekasında ve tribinde bi kız göremezsin.bi de 35 yaşında.

ama en çok babasının lafını dinliyo o ne dese ikiletmez babası da bana devamlı muhalefet zaten.
ooo görüce fettan anlaşılan

halen tezimde israr ediyorum...BU GÖRÜMCELERi KESIN AMA KESiN kücükken 3 kere havaya atip 2 kere tutmuslar:52: all seninkide onlardan biriymis haksizmiyim:1:

ooo görüce fettan anlaşılan

ay sorma böyle insan düşman başına valla illallah ettirdi şimdiden.bazen şeytan diyo sık boğazını kurtul kaç yaşına gelmiş hala evin şımarık kızı modunda herkesi parmağnda oynatmaya alışmış ben uzak durunca kötü oldum ayy benmki de ona öyle bi düşkün ki hiççç sorma napcam bilmiorum

senin kadar negatif deilim canım ama bayılmıyorum da k.valideme elini versen kolunu kaptırırsın afedersin herşeyin suyunu çıkarıor bazı hareketleri beni gıcık ediyor ama ne yapıyım evde bahsetsem yada gitmiycem vs desem eşimle aram açılacak yani biraz ısınmaya çalış ne yüz göz ol dakka başı git gel nede soğuk eşine çaktırma yani

valla evlenince cingar çıkarıp ilişkiyi kesmeyi planlıyorum kendi gitsin gelsin.bakalım nolucak.

ay sorma böyle insan düşman başına valla illallah ettirdi şimdiden.bazen şeytan diyo sık boğazını kurtul kaç yaşına gelmiş hala evin şımarık kızı modunda herkesi parmağnda oynatmaya alışmış ben uzak durunca kötü oldum ayy benmki de ona öyle bi düşkün ki hiççç sorma napcam bilmiorum
sen gıcık olduğunu belli etme bi edersen o kıymetli olur sen cazgır emin ol aksi olmaz

benim iki yıl önceki halim gibisin.benden sana tavsiye hiç senin aillen şöyle böyle sohbetine girme seninki yoksa, evlenseniz bile hep onların olur.bu işlerde hep masumu oyna eşine ama ailesine de kendini ezdirmeden...evlendikten sonra umarım yakın oturmayacaksın...

Son düzenleme:
Back
X