Hiçbirşey yolunda gitmiyor :(

yaprakk07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2014
53
74
88
Merhaba kızlar.belki acıların çocuğu gibi davranıyorum ama hayatımda hiçbir şey yolunda gitmiyor yaklaşık 2 aydır.erkek arkadaşım işini tutturamadı,para kazanamıyor bu yüzden çoğu zaman kendini geri çekiyor doğru düzgün görüşemiyoruz .bir yandan öğrenci olduğum için ailemden para alıyorum ve şu sıralarda borca girdi babam ve bende çok sıkıntıdayım burnumu çıkaramıyorum dışarıya parasızlıktan devamlı evdeyim tek sosyal hayatım internet oldu adeta ( okul deseniz notlar berbat durumda ... ya hani tutunacak ne bulabilirim diyorum yok yok yok! iş aradım ama 3 görüşmem oldu olumlu sonuçlanmadı.böyle dönemlerde sevgilime karşı tavrım nasıl olmalı(o da ekonomik sıkıntıda ve işinde bir türlü tutunamadı)?
bulunduğum bu depresif halden nasıl çıkabilirim?
yardım edin çıldırıcığım

Once silkelen kendine gel bu karamsar halinle sevgiline yardimci olamazsin ilk olarak kendini duzeltmelisin. Is aramaya devam et. Derslerinde boslama. Sevgilinle surekli gorusemesnde destegini ustunde hissettir, yaninda oludugnu gorsun .Herkes boyle zamanlardan geciyor, gulumsemeni kaybetme boylece oda daha olumlu bakar hayata.. :)

ya o kadar yorgun hissediyorum ki adeta bezdim kendim moralsiz olduğum için ona karşı yalancıktan mutlu gibi davranıyorum ama artık öyle bezmiş hissediyorum ki benim mutsuzluğum sanki kimsenin umurunda değil de ben insanları hoş tutmak için utlu rolü yapıyorum gibi geliyo daha beter tribe giriyorum ben galiba doktorluk oldum

Kusura bakma ama sana cok kizdim arkadasim
Baban ve sevgilin maddi skintida sen sevgilini dusunuyorsun pes!

Anliyorum birsyleri duzeltmeye once kendinden basliyacaksin sen mutlu ol ki baskalarina da faydan dokunsun ailenle vakit gecir elindekilerin kiymetini bil mutluluk ozaman gelir.

Kusura bakma ama sana cok kizdim arkadasim
Baban ve sevgilin maddi skintida sen sevgilini dusunuyorsun pes!
ben ailemle yaşamıyorum bu yüzden babama ancak şu şekilde faydam dokunabilir iş bulup kendi paramı kazanarak.onu da deniyorum zaten.elimden geldiğince yük olmamaya çalışıyorum.sevgilimi de şu şekilde düşünüyorum ailesiyle hiçbir şekilde irtibatı yok ve okul yaşamı boyunca kendi parasını kendi kazanmış bir insan.yani hiçbir destekçisi yok mesela benim gibi arkasında bir babası yok.şu sıralarda da işleri yolunda gitmiyor ve bu yüzden ilişkimiz de etkileniyor.benim anlatmak istediğimi yanlış anlamışsın sanırım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…