• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiççç itiraf ettiniz mi ? Anketli

Karşı taraftan beklemektense biz kadınlar itiraf etmeli miyiz ?

• İtiraf edilmeli

OY: 6 12,5%
  • İtiraf edilmemeli

OY: 4 8,3%
  • O seviyorsa itiraf eder zaten, sana bırakmaz

OY: 23 47,9%
  • Ben ettim, olumlu oldu, onun da bana ilgisi varmış, çekiniyormuş

OY: 7 14,6%
  • Ben ettim, olumsuz oldu

OY: 6 12,5%
  • Kesinlikle, itiraf etmeyi aklından bile geçirmeeeee

OY: 3 6,3%
  • Kesinlikleee itirafff etttttttt

OY: 4 8,3%

• Ankete Katılan
    48
seninle ilgilendiğini düşünüyorsan etmelisin..

Bir keresinde hoşlandığım çocukdan mesaj gelmişti seni seviyorum diye sonra tabi ki yanlışlık olmuş da alkollüymüşte düşündüm sallıyor dedim alkolün etkisiyle gaza geldi attı seviyor beni :) sonra ne mi oldu gaza geldim okul bitiyor mezun oluyoruz bir daha zaten görüşemeyiz itiraf ettim sonuç : kardeşim gibisin benim ...

Ama hiç bir şey kaybetmedim içimde bir acaba ile yaşayacağıma söyledim kurtuldum en azından :)
okulun son gunu bunu yapabilirim aslında.. ama okulun son gününe 1 yıldan fazla var.. ayyy cok sabırsızım cokk
Allah tan son gun söylemıssınız :KK49:

kaç yaşındaydınız o zamanlar, su an kac yasındasınız,
doğru bir de millete söyleme ihtimali var aman Allah ım düşünemiyorum bile :eek:

18 yaşındaydım üniye yeni başlamıştım. Sen benim gibi aşığım uleeeyyyn deme de ilgini belli et :KK48:. Ayy çok safmışım ben o zamanlar yaaa güzel günlerdi şimdi gülerek anıyorum pişman değilim :KK52:

Ben esimden hoslanmistim arkadas olarak takilip gezdik 1 hafta ama o lafini bile acmiyordu sevgililigin yaş farkindan vsden cekinmiş nasil karsilarim diye bende platonikligi hic sevmem dedim ben hoslandim senden eger sende bana karsi boş degilsen ogrenmek isterim eger oyle bisey yoksa bidaha gorusmeyelim seninle dedim oda bos olmadigini ve aciklamamasinin sebeplerini soylemisti sevgili olmustuk 2-3 hafta sonra kendiliginden evlenme teklifiyle geldi bende onu kabul ettim :)) yildirimla evlendik :D

Ben esimden hoslanmistim arkadas olarak takilip gezdik 1 hafta ama o lafini bile acmiyordu sevgililigin yaş farkindan vsden cekinmiş nasil karsilarim diye bende platonikligi hic sevmem dedim ben hoslandim senden eger sende bana karsi boş degilsen ogrenmek isterim eger oyle bisey yoksa bidaha gorusmeyelim seninle dedim oda bos olmadigini ve aciklamamasinin sebeplerini soylemisti sevgili olmustuk 2-3 hafta sonra kendiliginden evlenme teklifiyle geldi bende onu kabul ettim :)) yildirimla evlendik :D
süper olmuş maasallah
peki o zamanlar kac yasındaydınız, bir de eşinizle münasebetiniz neydi, nerden tanışıyordunuz :KK49:

Ha bi de kocamın bana ilgisi vardı söylüyordu benim yoktu sonra görüştük ben çok hoşlandım sonra aradım akşamına çıkıyoruz sevgiliyiz demi demiştimn o da tabi tabi öyle dedi eli ayağına dolaştı heycandan bu itiraf sayılır mı bilemedim :KK48:.

okulun son gunu bunu yapabilirim aslında.. ama okulun son gününe 1 yıldan fazla var.. ayyy cok sabırsızım cokk
Allah tan son gun söylemıssınız :KK49:
ya bence söyle ucunda ölüm yok ya

ama böyle playboy tipli kendini beğenmiş bir tipse seni rencide etcek bir insansa söyleme o ayrı ( ki sevdiğin bir insanın böyle çıkcağını sanmam :) )

Ha bi de kocamın bana ilgisi vardı söylüyordu benim yoktu sonra görüştük ben çok hoşlandım sonra aradım akşamına çıkıyoruz sevgiliyiz demi demiştimn o da tabi tabi öyle dedi eli ayağına dolaştı heycandan bu itiraf sayılır mı bilemedim :KK48:.
haha bayıldımmmm harikasınız maşallah :KK9:
iyi yapmışsınız bir karara bağlamak lazım

aynı senın gıbı olmustum ıtıraf etmedım ama ılgılendıgımı bellı ettım sonuç mu 4 yıldır evlıyız ahhh ne guzel gunlerdı ama onunla her gun ayrı guzel

ya bence söyle ucunda ölüm yok ya

ama böyle playboy tipli kendini beğenmiş bir tipse seni rencide etcek bir insansa söyleme o ayrı ( ki sevdiğin bir insanın böyle çıkcağını sanmam :) )
ben o söyleme ortamını bile nasıl oluşturabilirim bilmiyorum o derece tecrübesizim bu konularda
nasıl bir ortamda söyleyebilirim ? eğer söylemeye karar verirsemo_O

aaa cok değişik olmuş sizinki.... o_O
rezillik diz boyuydu ya sahte faceden ekledim falan bi de o çözmüştü kim olduğumu falan. ya benim sevgili olasım yoktu ki onunla :) sonra aradan bir kaç yıl geçince tekrar iletişime geçmişti o sefer benim sevgilim vardı. şimdi o evlendi :) denk gelemeden yıllar geçti

aynı senın gıbı olmustum ıtıraf etmedım ama ılgılendıgımı bellı ettım sonuç mu 4 yıldır evlıyız ahhh ne guzel gunlerdı ama onunla her gun ayrı guzel
ayyyyyyyyyy istemsiz olarak sırıtıyorum hemennn.. masallahhh
pekiiiii nasıl belli ettinizzzzzz, nasıl davrandınız ona ? ben sınıf ortamında nasıl belli edebilirim başkaları şüphelenmeyecek sekildeee :rolleyes:

resmine bakıp 2-3 sarkı dinleyebiliyorsun demek:KK53: çok tatlısın sen ya:KK48:
senin yaşındakilerin öğretmeniyim, hepinizi çok iyi tanıyorum, kendini derslerine ver diyip öğretmenlik yapmayacağım burda ama bence itiraf etme bu işi erkeklere bırakmak lazım ha bunu geri kafalılığımdan söylemiyorum, öyle olunca nedense daha değerli oluyorsun, adil değil, hoş değil ama gercek

rezillik diz boyuydu ya sahte faceden ekledim falan bi de o çözmüştü kim olduğumu falan. ya benim sevgili olasım yoktu ki onunla :) sonra aradan bir kaç yıl geçince tekrar iletişime geçmişti o sefer benim sevgilim vardı. şimdi o evlendi :) denk gelemeden yıllar geçti
denk gelememiş... demek ki hayırlısı böyleymiş :).. ama sahte faceden anladığı kötü olmus:KK53:

ayyyyyyyyyy istemsiz olarak sırıtıyorum hemennn.. masallahhh
pekiiiii nasıl belli ettinizzzzzz, nasıl davrandınız ona ? ben sınıf ortamında nasıl belli edebilirim başkaları şüphelenmeyecek sekildeee :rolleyes:
aynı okulda calısıyorduk okulda suratına bakmıoyordum ama yalnız yakaladıgımda bakıyordum o da oyle sessız sessız bakardı yavas yavas okul çıkışları bıryerlere bırseyler ıcçmeye başladık zamanla yakınlaştık evlerımız cok yakındı alışverısımızı beraber yapmaya basladık benım poşetlerı tasıyordu kendısı oyle oyle yakınlastık ılk o elımı tuttu ama

Lisedeyken itiraf etmiştim hayır dedi bide bakımsız dedi bana :D
Tabii bıyıklarımı görünce napsın çocuk :D
Üni geçtim yolda görünce bakıp kaldı :D
Ayy iyki de hayır demiş beni her halimle beğenen bi aşkım var:)

Back
X