hickirmaktan usandım bilgisi olan var mi

ladyforbaby

..Loaded.. :)
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2015
201
140
18
40
Arkadaşlar İnternette doktorlarin yazilarinda forumda da ardım hiçbirşey bulamadım. 11 haftalik hamileyim ve Yaklaşık 8. Haftamdan beri günde en az 35-40 defa hickiriyorum. Açken, doyunca,yataktan dogrulunca,oturunca, kalkinca... sonu yok. Sıradaki ilk kontrolumde Dr.uma soracağım ama daha bir haftadan fazla var. Nette hep anlatılan şey bebegin anne karnında hickirmasi. Annenin hickirmasi yok. Bunu yaşamış olan ya da bilgisi olan var mı? ?

bende hergun sabah rutın olarak hıçkırıodum kendimce şunu soyledım sanırım hamilelikte tek rutın hıçkırığı olan benim meğer sende varmışsın ... diyaframa bası oluyo ondan olabilir...

bende hergun sabah rutın olarak hıçkırıodum kendimce şunu soyledım sanırım hamilelikte tek rutın hıçkırığı olan benim meğer sende varmışsın ... diyaframa bası oluyo ondan olabilir...
Yasasin yalnız değilim
Canım doktora sordun mu hiç? Ben bu önümüzdeki hafta soracağim Ama merak da ediyorum

sordum mu hatırlamıorum ama olumsuz bir yanıt alsaydım hatırlardım...doğum yaptım ben canım bir sıkıntıda olmadı sağlıklı doğum diliyorum... benim doktorumun soylediği şey hep şu oluyo: tum hamilelikler birbirine benzer ama hepsi farklıdır hatta aynı kişinin iki hamileliği farklı geçebilir onemli olan büyük anormalliklerin olmamasıdır kafana fazla takma bebiş gelince zaten yorulcan dinlenmene bak :d boll boll uyu ....

Canım maaşallah allah analı babalı büyütsün ben de senin gibi hayırlısıyla evladımı kucağıma alır büyütmeye başlarım inşallaah cevabın ve tavsiyelerin için çok teşekkürler anladım demek istediğini. Buarada İşten gelince hep dinlenme modundayım zaten
Güle güle büyüt bebeğini, sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…