Hicmi vicdaniniz yok

Sinirden patlamak üzereyim!!!!!
Ya anlamiyorum havalimanina o 3 bomba nasil girer? Üstelik güvenlik kontrolleri o kadar sıkıyken. Terörü yapanada destekleyenede lanet olsun!!!! Rabbim kahhar ismiyle kahrüperisan eylesin.

Girislerde patlamistir muhtemelen
Neticede biz de taksiyle gidip terminal binasinin onunde iniyoruz
Bombali biri indigi yerde patlatsa bicok kisi cevrede oluyo zaten

Silahla taramislar zaten bi de
Allah firsat vermesin bunlara ne diyecegimizi sasirdik artik

Annem havaalanında çalışıyor ve ben başka bir sehirdeyim. O haberi görüp telefonu elime alıp dakikalarca bekledim. Ya açan olmazsa diye aklımdan o an o kadar çok şey geçti ki. Terör vardı farkindaydim ama hiç bu kadar ağır beddualar küfürler etmemistim. Allah herkesi korusun ölenlere rahmet eylesin yaralılara yardım etsin inşallah. Bu serefsizleri de Allah şu mubarek günlerde helak etsin inşallah. Bizim ülkemize bizim ailelerimize evlatlarimiza ne yasattilarsa.. Allah bildiği gibi yapsın
Allah razı olsun size de çok geçmiş olsun.

Patlama girişte olmuş hanımlar kontrolden hemen önce. İçeri girmesi mümkün degil

Allahım daha geçen hafta sonu oradaydım. Annemi almak için İstanbul'a gidip dönmüştüm. Saçındaki tokayi bile güvenlik nedeni ile incelemislerdi..onlar tabancayla tüfekle bomba ile içeri nasıl girmişler.?!
Onca masum insanın minicik çocukların canına nasıl kıydılar bunlarda hiç insanlık merhamet ve vicdan yok!lanet olsun hepsine!!yok olsunlar yeryüzünden!!:sinirli:

Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah
Mübarek günlerin hürmetine zalimlere fırsat vermesin,yok olsunlar inşallah.

Allahın cezaları gün geçmiyor ki yeni bir eve ateş dusurmesinler adiler. Atatürk havalimanında saldırı olmuş 28 şehit 60 yaralı şerefsiz vicdansizlar. Hiç mi aile nedir ölüm ne kadar acıdır dusunmuyosunuz hiç mi Allah korkusu yok

Vicdan olsa kendi canlarına kıymazlar. Allah kayıplarımıza rahmet eylesin. Hastalara şifalar diliyorum.

Girislerde patlamistir muhtemelen
Neticede biz de taksiyle gidip terminal binasinin onunde iniyoruz
Bombali biri indigi yerde patlatsa bicok kisi cevrede oluyo zaten

Silahla taramislar zaten bi de
Allah firsat vermesin bunlara ne diyecegimizi sasirdik artik
Bu mübarek gpnde
Yaralanan 106 kişi varmış:-([/QUOTE
Ah ahh gittikce artiyor :(

Back
X