- 4 Şubat 2015
- 6.012
- 12.191
- Konu Sahibi gecenin_resmi
oky bana kizacak ama kizlar bu gece hidirellez.topik varmi bulamadim bununla alakali
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oky bana kizacak ama kizlar bu gece hidirellez.topik varmi bulamadim bununla alakali
Canim kusura bakma ama hidirellez ne demek . Bugün tv de de duydum ne olduğunu merak ettim aciklarsan sevinirim. Bi arkadaşa sordum oda bilmiyormus.oky bana kizacak ama kizlar bu gece hidirellez.topik varmi bulamadim bununla alakali
İnşallah sağ salim alirsin kucağına bebisini.Tek dileğim bebeğimin sağ salim doğmasi umarim gerçekleşir.
Bende bunu merak ediyorum dilek dileyen gerçekleşen oldumu olduysa nasıl dilediniz.malum apartmanda gül ağacı bulmak zor hadi buldun sabah sehervakti dışarı çıkıp dileği cikarcakmissingomdugn yerden o saatte dışarı cikmakda zor.nette bulduklarım bunlardi
Tek dileğim bebeğimin sağ salim doğmasi umarim gerçekleşir.
Evde saksıda küçük bir gülümüz var onun altına gömsek olur mu acaba?Allah tamamına erdirsin, analı babalı büyütsün inşallah
Evde saksıda küçük bir gülümüz var onun altına gömsek olur mu acaba?
olur tabi de çabuk göm onu da dışarı koy, balkona mesela
Maviye boyamayı unutmuşsun
seni seniiiiiii
gözünden de birşey kaçmıyooooo
Ne kadar zamanimiz var bunu yapmak icin ?
Yaptık annemle kabul olur inşallah gömüyoruz de mi sadece? Annem dilek yazmaya devam ediyor bu aradaolur tabi de çabuk göm onu da dışarı koy, balkona mesela