Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bayram gibi. Sıcakların baharın geleceğinin müjdesi.Hidirellez ne??
Ilk kez duydum.
Dini bir gun degil bildigme gore.
Bayram gibi. Sıcakların baharın geleceğinin müjdesi.
Değişik inanışlar var ki bana göre saçma.ateşten atlanır vs,onlar mühim değilde. Balkona yada açık alana taştan ev araba bebek çizerler bu gece. Hıdır gelir onları görür dileğini gerçekleştirir gibi inanış var.
Dileklerini kağıda yazarsın, bu gece gül ağacının dibine gömersin. İşte efendime söyliyim, dileğini yazar suya atarsın falan..
Hani eğlencesine olsa anlayacağım da bu bildiğin şirke giriyor. Buna gerçekten inanan insanlar var.
Fazlasıyla gereksiz.. Tabikide dua takva önemli..Ilk kez duydum.
Mesakaatli ismis.
Gul agaci yoksa dilegin kabul olmuycaktir kesin. Yok oymu yok muymus. Dilek ne zaten ya?? Bir dilek hakkin vardir kesin. Bunun yerine Allaha dua etmeye ne dersin? Sinirsizdir dua kitasi.. her gun her an elini acman yeterlidir. Tek sart; yurekten istemek. Ugrasmayin bu tarz seylerle ya.
Valla geçen sene 4 araba bağladım ben gazeteden kesip posete koydum bağladım gelen gidene tembihledim sakin koparmayin diye sonuç suan arabam var geçen yıl paramız çok eksikti bu yıl geçen yıl düşündüğüm fiyatın iki katına aldık arabayı bilmiyorum inanmak lazım zaten Allahtan istedim bern hep batil şeyler düşünmem Ben yapmazdım bide önce kv söyledi bana ilk yaptığımda inanmayarak yaptim olmadi geçen yıl inandım oldu bu yılda yaptim insallah olur Allah kabul etsin insallahhıdrellez bahane biz de Allah tan istiyoruz. Ben 2 rekat namaz kıldım dileğimi gül ağacına bağladım inş olur![]()
Valla geçen sene 4 araba bağladım ben gazeteden kesip posete koydum bağladım gelen gidene tembihledim sakin koparmayin diye sonuç suan arabam var geçen yıl paramız çok eksikti bu yıl geçen yıl düşündüğüm fiyatın iki katına aldık arabayı bilmiyorum inanmak lazım zaten Allahtan istedim bern hep batil şeyler düşünmem Ben yapmazdım bide önce kv söyledi bana ilk yaptığımda inanmayarak yaptim olmadi geçen yıl inandım oldu bu yılda yaptim insallah olur Allah kabul etsin insallah
Olcak olcak diyee cagirirsan olur hem evrene olumlu mesaj yollayinca oluyor da hidirellezde yapincami olmucak haha ya bende hep lüks araba bagladiydim geçen yıl 10 bin paramız vardı alamadık bu yıl hiç ummadigim bi anda iki iş üst üste geldi eşime büyük işler hem fiesta aldık hem üstüne paramız kaldı inanın oluyorSizin de dileğinizi Allah kabul etsin. Benim de kv her sene yapıyor ben de ondan gördüm duydum yapıyorum. Kv kayın biraderim için gelin resmi kesip bağlıyordu. Valla tevafuk mu nedir eltim kestiği resimlerdeki gelinlere benziyor. Ay hadi inşAllah dileklerimiz olur![]()