- 7 Şubat 2024
- 264
- 114
- 23
- Konu Sahibi Artikgelmelegim
-
Geçmiş olsun karindan 2 küçük delik açarak yapıyorlar laparoskopi şeklinde yani bazı insanlar çok kolay olduğunu söylüyor ama bana göre bayağı zordu açıkçası. 2 gün yatış veriliyor 1 gece ameliyat öncesi 1 gece sonrası olmak üzere. Ameliyatn tehlikesi yok tehlikeli olan hidrosalpenks.. zamanla artıyor ve diğer tupe ve rahime de zarar verebiliyor hamileliği engelliyor oldu da küçük ihtimalle hamile kalırsanız bebeğe zarar veriyor. bende düşük sonrası oluşmuş aşırı agrim olmaya başlamıştı bi sıkıntı olduğunu düşündüğüm halde kimseyi inandiramadim 1 yıl bekletildim sonra hsg çekildi çok artmıştı sizin de artabilir hemen yaptırın ameliyatı yolunuza öyle devam edin 1 haftada tam olarak toparlanırsınz zatenArkadaşım benimde sol tüpümde hafif derecede hidrosalpinks var amh değerimde düşük doktor tüp.bebek denedi sınırda hamilelik oluştu sonra değerim düştü bana laraskopi olman lazım dedi bu ameliyat nasıl tehlikeli mi hastanede çok yatıyonmu bana bilgilendirirmisin rica etsem
Bilgilerin için teşekkür ederim doktor sağ tüpe geçmez öyle hemen dedi crp antibiyotikler ile düştü adetim de normale döndü çok şükür ama tek tüple hamile kalman uzun bir zaman alabilir dedi ben de tüp bebeğe başladım inşallah benim de başarılı olurBelki sağ tüpünüze de bir bakılsa iyi olabilir. Ama doktorunuzu iyi seçin benim sol tüpümün kapalı olduğunu 2 doktor da görmedi söylemedi filmlere normal dediler ben 2 sene eziyet çekince doktor değiştirdim ve eski görüntülerden ve basit karın ultrasonundan anladı doktorum. Allah razı olsun ki o olmasa ben hala kapalı tüple çocuk için ticari doktorlarla koşuyor ağlıyordum..
doktorumla ilk onlıne konuşma ücretsizdi isterseniz kendisine ulaşın ben şehir dışından ulaşmıştım. Kayseri, prof. Dr. Gökalp öner
Ayy inşallah tedavin başarıyla kolaylıkla minik civcivlerle sonuçlanırBilgilerin için teşekkür ederim doktor sağ tüpe geçmez öyle hemen dedi crp antibiyotikler ile düştü adetim de normale döndü çok şükür ama tek tüple hamile kalman uzun bir zaman alabilir dedi ben de tüp bebeğe başladım inşallah benim de başarılı olur
AminnnAyy inşallah tedavin başarıyla kolaylıkla minik civcivlerle sonuçlanır
Yumurta toplama işlemini tüp bebek merkezi olan hastanede mi yapiyorlar ben normal devlet Hastanesi'nde olacagim laparoskopi ama yumurta toplama işlemi için ne yapmam gerekiyor bilgisi olan var mı acaba tüp bebek merkezi olan hastanede mi olmalıyım ameliyatiTskler arkadaşlar benim laroskopi öncesi yumurta toplanacak ondan sonra tüp bebek transferi benim bir yumurtaligim var onun tüpüde sıvı toplamış yumurtalar tükenmeden çabalıyorum işte RABBIM tüm hepimizin isteyen herkesi bu şerefe ulaştırsın
Devlet hastanesinin tüp bebek bölümündeyseniz orda yapılır diye tahmin ediyorum tam bilmiyorum ama Yumurta toplamayı mutlaka laparoskopi öncesi yaptırın küçük de olsa yumurtalıklara zarar verilme ihtimali bar.Yumurta toplama işlemini tüp bebek merkezi olan hastanede mi yapiyorlar ben normal devlet Hastanesi'nde olacagim laparoskopi ama yumurta toplama işlemi için ne yapmam gerekiyor bilgisi olan var mı acaba tüp bebek merkezi olan hastanede mi olmalıyım ameliyati
Benim de büyük ihtimal pazartesi yumurta toplama çok korkuyorum sonrasında adet ağrısı gibi ağrı oluyor diyorlar doğru mu? Benim adet ağrılarım çooook kötüBen cam sakurada olacağım
Adet olmayı bekliyorum yumurta toplanıp embriyo doldurulacak laroskopi sonrasi transfer yapılacak
Yumurta toplama için birsey yapmana gerek yok iğneleri saatinde almaya bak gerisi anestezi ile olduğu için birsey anlamıyorsun dinlenmeye beraber yarim saatlik operasyon sonra çıkıp gidiyorsun
Siz nerede yaptiriyorsunuz yumurta toplama işlemini özelde mi acabaBenim de büyük ihtimal pazartesi yumurta toplama çok korkuyorum sonrasında adet ağrısı gibi ağrı oluyor diyorlar doğru mu? Benim adet ağrılarım çooook kötü
Devlet Hastanesi'nde olacagim laparoskopi ama tüp bebek bölümü yok burada. O zaman yumurta toplama burada yapılmaz mı acabaDevlet hastanesinin tüp bebek bölümündeyseniz orda yapılır diye tahmin ediyorum tam bilmiyorum ama Yumurta toplamayı mutlaka laparoskopi öncesi yaptırın küçük de olsa yumurtalıklara zarar verilme ihtimali bar.
Evet yapılmaz. Yumurta toplama için tüp bebek tedavisine başlamanız lazim. İcisine sinen bir doktor bulup yola çıkın. Allah yardımcınız olsunDevlet Hastanesi'nde olacagim laparoskopi ama tüp bebek bölümü yok burada. O zaman yumurta toplama burada yapılmaz mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?