Hidrosalpenks ile gebe kalan var mı

Bhrygz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2020
265
110
103
30
Arkadaşlar tek tüpte hidrosalpenks olup gebe kalan var mı yada rahim filmiyle o tüpü açılan lütfen yaşayan varsa yazsın umut olsun bize

Hiç kimse yokmu bu durumda? Kızlar bilgisi olan yazsın lütfen

Merhaba. Hidrosalpenks ile hamile kalamazsınız çünkü o içerideki sıvı rahime damlayarak oluşan embriyoyu da öldürür.

Benimde rahim filminde sağ tarafta hafif var dedi doktor. Yumurta oluşumun iyi 3 ay deneyin ilerde laparoskopi ya da tüp alınır dedi. Size ne önerdi?

Canım beklemedeyim ben alınması yönünde değilim maydonoz süt buharıyla hidrosalpenksten kurtulan insanlar var doktorlar olmaz dedi diye olmayacak değil Allah nasip ederse hidrosalpenks le de gebe kalanı doğuranı duydum

Merhaba. Hidrosalpenks ile hamile kalamazsınız çünkü o içerideki sıvı rahime damlayarak oluşan
Canım beklemedeyim ben alınması yönünde değilim maydonoz süt buharıyla hidrosalpenksten kurtulan insanlar var doktorlar olmaz dedi diye olmayacak değil Allah nasip ederse hidrosalpenks le de gebe kalanı doğuranı duydum
Bendede varmış bundan 4hafta önce doktora gittim 7cm dedi ve gebe kalamassın dedi tüp bebek tedavisindede 30% belki tutar dedi. Hemen arkadaşımın önerdiği ve başka bir arkadaşımında onun çayı ile 6 ay önce doktorların hamile kalamasın dediği kız bu çay ile hamile kaldığını çok iyi bildiğim için başladım iki günde normalde hergün ağrılar ile kıvranan ben sancı falan kalmadı . İçerisinde aslan pençesinden tutun meryem ana otuna kadar çok çeşit bitki var bu sorununda en kısa zamanda gideceğini biliyorum inşallah

Bendede varmış bundan 4hafta önce doktora gittim 7cm dedi ve gebe kalamassın dedi tüp bebek tedavisindede 30% belki tutar dedi. Hemen arkadaşımın önerdiği ve başka bir arkadaşımında onun çayı ile 6 ay önce doktorların hamile kalamasın dediği kız bu çay ile hamile kaldığını çok iyi bildiğim için başladım iki günde normalde hergün ağrılar ile kıvranan ben sancı falan kalmadı . İçerisinde aslan pençesinden tutun meryem ana otuna kadar çok çeşit bitki var bu sorununda en kısa zamanda gideceğini biliyorum inşallah
Nerden almış canım bu çayı

Eklentiler

• 608C2E0D-F68C-4F51-9935-78589FA8B3C9.webp
    608C2E0D-F68C-4F51-9935-78589FA8B3C9.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 278
Kızlar bide şey soracam bende yanma oluyor sürekli idrar tahlili veriyorum bişey çıkmıyor gün içerisinde belli zamanlarda ortaya çıkıveriyor hidrosalpinks den olabilir mi acaba sizlerde de varmı böyle bi durum bide geçen ay yumurta çatlatma tedavisi gördüm sanki bebeğim tutundu tutunacaktı aşırı yanma ağrı oldu sonrada regl oldum zaten 😔bu enfeksiyon dan nasıl kurtulacaz antibiyotik kullanmaktan bıktım udi hindi diye bi toz aldım doğal en güçlü antibiyotikmiş zehir gibi ama tadı inşallah onun faydası olur 😔

Back
X