Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba teşekkür ederim ben 3cü gün taburcu oldum oda direnden hala pis kan geldiği için Allah'a şükür iyi geçti 1 hafta da toplandim 2 ay olucak sol tüpüm alındı bana sormadı doktor ama ameliyat tan 2 hafta sonra regli günüm di günümde oldum hani fark etmiyor galiba öncesi sonrasiMerhaba çok geçmiş olsun bende bu amleiyati olacağım hidroselpinksten dolayı ameliyatınız nasıl geçti hastanede kaldınız mı? Birde ameliyat olmak için regl zamanında yada sonrasında falan mı olmamız gerekiyor
Devlet Hastanesi'nde mi yaptırdınız özel miMerhaba teşekkür ederim ben 3cü gün taburcu oldum oda direnden hala pis kan geldiği için Allah'a şükür iyi geçti 1 hafta da toplandim 2 ay olucak sol tüpüm alındı bana sormadı doktor ama ameliyat tan 2 hafta sonra regli günüm di günümde oldum hani fark etmiyor galiba öncesi sonrasi
Üniversite de oldumDevlet Hastanesi'nde mi yaptırdınız özel mi
Öncesinde yumurta toplama işlemi yapıldı mı size acabaÜniversite de oldum
Hayr yapılmadı yumurtamin biri iyi olduğu içinÖncesinde yumurta toplama işlemi yapıldı mı size acaba
Merhaba ameliyat sonrası gebelik oluştumu acaba benmde tek tüpte hidrosalpenks var amelyat sonrası benide düşündürüyor ,nasıl yol izleniyor, tek tüplede olacağını söyledi doktorumİyi günler ocağın 2 sinde hidrosalpenks ameliyatı oldum sol tüpümum alındı amh icn de kan verdim 2.45 çıktı iyi mi kötü mü bide doktorum gebelik için başlaya bilirsin dedi bu ameliyatı olup ne kadar sürede gene kaldınz konuyla bilgisi olanlar yazabilir mi detayli
Merhaba canım Ocak 2sinde oldum 4 ay oldu hala gebe kalamadim bilmiyorum artk neyden böyle oluyor gebe kalirsin dedi tek tüp açık dedi ama 4 aydır bişey yok yani durma ümit veriyolar yok ondan olmuyor yok bundan olmuyor diye diye tüpün biri alındı hala yok bide tüp bebekde tedavide gördüm neyin ne olduğu belli değil ameliyatinida olursan iyi bı doktor bul her doktora olma işini bilen insan gerçekten önemli ben bu tanıyı kndim gördüm koydum dokturum sende yok olur dedi 3 kere aşılama oldu sonra sonra hsg çekildi balon gibi şişti sol tüp yani canım her doktor anlamıyor özel de Ertan adalı diye bı doktor vardı ona gittim o söyledi hidrosalpenks olduğunu maalesef maddi açıdan el vermediği için başka bı doktorda oldum ama iyi bi doktor bulmani tavsiye ederim inşallah seni iyi olur bian önce olur sağlıklı şekilde hamile kalirsinMerhaba ameliyat sonrası gebelik oluştumu acaba benmde tek tüpte hidrosalpenks var amelyat sonrası benide düşündürüyor ,nasıl yol izleniyor, tek tüplede olacağını söyledi doktorum
Bende direk hoca sonucu görür görmez söyledi önce antibiyo terapi denedi 6 ay sonra hsgyi tekrarladık hiç gerileme yok şmdi ameliyat günü belirlicek çok güzel bilgi verdi hocaya guvndm bana da tek tüplede kalam bisürü hastamız var dedi ama insan korkmuyo deil .inşallah senınde tez zamanda olur cnm sonucta sıkıntı ortadan kalkmış sen kurtulmussunMerhaba canım Ocak 2sinde oldum 4 ay oldu hala gebe kalamadim bilmiyorum artk neyden böyle oluyor gebe kalirsin dedi tek tüp açık dedi ama 4 aydır bişey yok yani durma ümit veriyolar yok ondan olmuyor yok bundan olmuyor diye diye tüpün biri alındı hala yok bide tüp bebekde tedavide gördüm neyin ne olduğu belli değil ameliyatinida olursan iyi bı doktor bul her doktora olma işini bilen insan gerçekten önemli ben bu tanıyı kndim gördüm koydum dokturum sende yok olur dedi 3 kere aşılama oldu sonra sonra hsg çekildi balon gibi şişti sol tüp yani canım her doktor anlamıyor özel de Ertan adalı diye bı doktor vardı ona gittim o söyledi hidrosalpenks olduğunu maalesef maddi açıdan el vermediği için başka bı doktorda oldum ama iyi bi doktor bulmani tavsiye ederim inşallah seni iyi olur bian önce olur sağlıklı şekilde hamile kalirsin