HİDROSALPENKS VE TÜP BEBEK

kucukkadiin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2025
6
1
1
26
merhabalar, 26 yaşındayım çatlatma iğnesi ile gebelik deneme sürecim başarısız olduğu için doktorum rahim filmi istedi çektirdiğimizde iki tüp tıkalı çıktı ve hidrosalpenks şüphesi belirtildi. zeynep kamil hastanesine gidip ultrason olduğumda doktorum tüplerin tıkalı ve hidrosalpenks şüphesi çok yüksek bu yüzden ameliyat planlayıp tüpleri almayı önerdi. sonrasında tüp bebek sürecine geçeceğiz. aynı durumu yaşayan var mı tüpleri aldırdıktan sonra tüp bebekle gebe kalan veya kalamayanlar?

https://www.kadinlarkulubu.com/javascript:

Merhaba geçmiş olsun aynı şeyleri yaşadım ama bir farkla. Hidrosalpenks ameliyatı öncesi tedavim planlandı. Tedavi oldum. Yumurta toplandı. Döllenme sağlandı. Embriyolar donduruldu ve ameliyat oldum. Ameliyattan 2 ay sonra transfer oldum ve çok şükür hamile kaldım. Size tavsiyem ameliyatta olumsuz bir durum (Allah korusun) olmasın diye öncesinde tedavi olmanız şansınız varsa

ben normal yolda hamile kaldım düşük yaptım sonra sol tüpte hidrosalpenks çıktı aldırdım iki ay sonra tek tüple hamile kaldım o da dış gebelik oldu diğer tüpümde o da alındı sonrasında tüp bebeğe geçtim. hamile kaldım kalbi durdu kürtaj oldum hidrosalpenks varsa aldırmanız hayati önem arz ediyor embriyoyu zehirler o sıvı

evet öyleymiş ama insan haliyle biraz korkuyor tüpler alındıktan sonra tüp bebekle de olmazsa diye. ama tabi tüplerde şuan bir işe yaramyor. teşekkür ederim cevap için bu arada

teşekkür ederim senin adına çok sevindim. biraz korkuyorum açıkcası. ben devlet hastanesinde olucam tüp aldırma ameliyatını biraz araştırdığımda size yapılan işlemin yapıldığını gördüm bende bir kaç kişide fakat benim doktorum direk ameliyat planladı yumurta toplayıp dondurmayı henüz önermedi. siz hangi hastanede tedavi oldunuz acaba

Ben Şişli memorialde tedavi gördüm ama ameliyatımı çam sakura da oldum. Opu dan 2 hafta kadar sonra ameliyat olabildim. maddi olarak ameliyatı da özelde olmak zorlayacaktı beni. Siz tüp bebek tedavisini de mi devlette yapacaksınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…