• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hidrosalpenks

dlksfk82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2009
53
1
86
43
Kırklareli
bende hem rahim filminde hemde ultrasonda gözlenebilen hidrosalpenks olduğu söylendi buna ragmen tüp bebek denendi ve tuttu yanlız okuyorum bu sıvılar bır şekilde zarar veriyormuş ve düşükle sonuçlanıyormuş gerçekten çok endişeliyim benim gibi hidrosalpenks durumu olan arkadaşlar varmı

cnm korkma tüpün tutduysa normalde hidroselpenks olanın tutmaz tüp bebek embiriyyu öldürüyor diye biliyoruz ama maşallah senin tutmuş korkma bence degerin iyi cıktıysa

canım benımde sol tupumde hıdrosalpıng var dr um sıvı rahım ıcıne akıp embrıyolara zarar verıyormus basarılı olamayız dedı 28 nısanda laparoskopı olacagım senın tutunmus bebeklerın sorun olmaz ınsallah

canim merhaba,benim hidrosalpenks vardi ona ragmen tup bebek yaptirdim ve tuttu,drgerlerim cok iyidi kese gorundu fakat 7haftada kese vardi ve hala bebek gorulmedi yani bos kese,dusuk yaptim sonra,ama Dr hidrosalpenks ten degil her gebelikte olabilen bir bos kese sendromudur dedi,bak canim her hidrosalpenks rahime akmaz,iki tur var rahim gecisinde tikali olan vede yumurtalik gecisinde tikali olan var,sanirim rahimin yanindaki rahime akabiliyor yalnis hatirlamiyorsam
bak hidrosalpenksli kadinin bebeyi tutmaz diye bir sey yok,fakat dusuk tehlikesi var eger sivi rahime akar ise,senin hirdrosalpenks hangi turden biliyorum ama en azindan keske tupbebek oncesi Dr 'un tupleri bosaltip temizleseydi ama Dr acele etmis,bak sakin korkma sen artik hamilesin kendini uzme Dr una sor,her hangi bir durum olursa beklemeden Dr ara ,bilki her kadin'nin hamileligi farklidir,sen bebegini kucagina alirsin insallah,korkarak bir yere varamazsin,ben bu sorunu bizzat yasadim icin soyluyorum,soguk kanli ol insallah bir sey olmaz,canim allah yuzunu guldursun
guzel haberlerini bekliyoruma.s.

güneş 1977 ilginize çok teşekkür ederim tuttuda daha keseyi göremedim test tarihim 23 nisandı 21 nisanda kanamam başladı 22de test yaptırmak zorunda kaldık 11.gün bchg 76.08 13.gün 197.95 çıktı 2 mayısta doktora gideceğim

ada 67 cevap verip ilgilendiniz çok sag olun eğer gebelik devam etmezse benimde her iki tüpü alacaklarını söylediler geçmiş olsun sen yarın laparoskopi yaptıracaksın yani allah yardımcın olsun inşallah herşey yolunda gider

merhaba sehnaz bircan seninle durumumuz tamamen aynı sanırım yani hidrosalpenks olmasına ragmen tüp bebek yaptılar ve tuttu benim her iki tüptede rahim filminde ve ultrasonda gözlenen çok ileri boyut almış doktorların söylemesi bütün doktorlar önce alalım dedi ama suanki doktorum almadan bir şansımızı deneyelim tutarsa ve evam ederse sezeryanda alınacak dedi olmazsa önce alıp sonra 2.tüp bebek dedi ve 14 martta uzun protokolde tedaviye başladık 11 nisanda transfer oldu 23 nisan test günümdü ama kanamam olunca 22nisanda 11.gün test yapıldı 76.08 13.gün 197.95 çıktı bilmiyorum artık tutupta hep düşükle sonuçlanan ço kişi duydum endişelendim ve bu siteye yeni üye oldum çok sagol hemen cevap aldım şimdi daha iyiyim senin tüp bebek tedavi durumun nedir aynı tür hasta oldugumuz için merak ettim çok sagol ilgin için çok yazdım kusura bakma

merhaba sehnaz bircan seninle durumumuz tamamen aynı sanırım yani hidrosalpenks olmasına ragmen tüp bebek yaptılar ve tuttu benim her iki tüptede rahim filminde ve ultrasonda gözlenen çok ileri boyut almış doktorların söylemesi bütün doktorlar önce alalım dedi ama suanki doktorum almadan bir şansımızı deneyelim tutarsa ve evam ederse sezeryanda alınacak dedi olmazsa önce alıp sonra 2.tüp bebek dedi ve 14 martta uzun protokolde tedaviye başladık 11 nisanda transfer oldu 23 nisan test günümdü ama kanamam olunca 22nisanda 11.gün test yapıldı 76.08 13.gün 197.95 çıktı bilmiyorum artık tutupta hep düşükle sonuçlanan ço kişi duydum endişelendim ve bu siteye yeni üye oldum çok sagol hemen cevap aldım şimdi daha iyiyim senin tüp bebek tedavi durumun nedir aynı tür hasta oldugumuz için merak ettim çok sagol ilgin için çok yazdım kusura bakma

hiç korkma 13, gün degerin bence güzel inş kanaman duru ve gebeligin devam eder
ama allahkorusun eger sorun oluşursa diger tedavinde mutlaka tüpünü aldır normalde bu sıvı ile negatif sonuc olurdu cok şanslısın olmamış bebegin tutunmuş bundan sonrasında korkma bence ama nerdeki doktara gidiyorsun bilmiyorum istanbuldaki tüp doktorları keisnlikle o sıvıyla baslamazdı tedavine aam benim bildigim tutundukdan sonra korkma sevgiler lütfen bizi habersiz bırakma

güneş doktorum kadıköy şifa hastanesinde birgül sarıkamış kendisi 20 yıldır tüp bebek uzmanı imiş oda çoğu doktorun bu tüpleri alacağını ama ben derimki şansınımızı deneyelim dedi ve öylece başladık olmazsa tüpleri alacağım dedi kanamam durdu çok şükür canım çok sağol bu site gerçekten cok güzel burada herkes birbirine yardımcı oluyor ve destek oluyor allah razı olsun

güneş doktorum kadıköy şifa hastanesinde birgül sarıkamış kendisi 20 yıldır tüp bebek uzmanı imiş oda çoğu doktorun bu tüpleri alacağını ama ben derimki şansınımızı deneyelim dedi ve öylece başladık olmazsa tüpleri alacağım dedi kanamam durdu çok şükür canım çok sağol bu site gerçekten cok güzel burada herkes birbirine yardımcı oluyor ve destek oluyor allah razı olsun

evet cnm iyi bir yer inş güzel sonuc alıcaksın üzmiycek minnoşun snei bende süpeleniyorum tüplerimden sıvı varmı acaba diye ama doktorlar yok olsa rahim filminde ve usg görübür diyorlar ama 2 defa dış gebelik aynı tüpde olunca aklımda soru işareti var
hayırlısı hepimiz için

tüp bebekle mi dış gebelik oldu geçmiş olsun doktorun dogru söyluyordur rahim filminde %100 cıkıyor ama herkesinki ultrasonda görülmüyor ancak çok fazla şişmiş olanlar mesala benım sucuk gibi görünüyorlarmış pek çok doktor aynı şeyi söyledı ama için rahat etmiyorsa başka doktorada git derim fakat rahim filminde çıkmaması söz konusu değil daha hiç kimsede rahim filminın yanıldıgını duymadım ama sen yinede başka bir iki doktorla görüş tüplerde sıvı olmasada tüp bebekte dış gebelik çok fazla görülüyor inşallah sende hayırlısı ile hamile kalırsın en kısa sürede:ecrin_bebek:

canim benim ne kusuru burada kk kizlar olarak birbirimize yardim etmezsek kismse edemez cunku burumumuz ayni,birbirimizi en iyi bizler anlariz,her soruna cevap vermeye calisacagim hic suphen olmasin,bak canim Dr bana sunu dedi senin dusuk Hydrosalpeinks ile alakasi yok dedi,bir sanssizlik yasadin dedi,demekki seninki tutursa ki tutar insallah hamileligin devamedebilir,kendini yipratma,simdi ben yurtdisindayim,allah izin verirse persembe gunu aksami istanbulda olcam,yani adet'ten 2 veya 3 gun once orada olmaya pilanladim,su an merkezleri arastiryorum hala kesin karar vermis degilim,hayirlisi artik
birde dikkatimi cekti ayni kan grubundaniz 0RH-
sunu bilirtmek isterim ben ilk tupbebekten sontra ameleyat oldum ve tuplerimdeki siviyi bosaltirdim laparascopi ile ,tekrar rahim filmi cektirdim simdi tupler acik gorunuyor,2 sene oldu ameleyat olali ama normal yoldan hamile kalamadim,cok yapisiklik olmaz ise tupler acilabiliyor,ama sunu unutma canim,tupler acilsa bile fonksyonlarini yetirebiliyorlar,cunku bu tuplerin icersinde mikroskopik killara benzeyen seyler var asil onlar yumurtayi itip rahime gonderiyor,hydrosalpenks sonrasi bu killar zarar gorur tupler acilsa bile yumurtalari itecek bi sey olmadigindan yumurtalar dollenmis olarak tuplerde tikali kalirlar,rahime gidemedikleri icin orada buyumeye baslarlar,bu duruma dis gebelik denir,o yuzden ameleyatten sonra Dr um dis gebelik tehliken var diye uyardi,herhangi bir kasik agrisi sikayetinde hemen gel dedi,netice itibari ile,hydrosalpenks denen illet tupleri harab ediyor tupler sonradan acilsa bile cogu kez tup bebek kacinilmaz,sen simdi tupbebek yaptirdin bunun kayfini cikar stres yapma allaha guven,testi bekle
uzattim ama sana durumu aciklamak istedim,bu konuda tecruben var sende faydalan diye
iyi haberlerini bakliyorum hoscakal :CüvCüv:

dlksfk82 pardon canim atlamisin senin testin pzitifmis,bak tuttu cok sukur,simdi yapacagin tak sey 2gunde de bir tekrar test yapmak olcak,eger degerlerin katlanarak yukselmeye devam ederse,keseyi gor,kalp atislarini de dinle gor,o zaman kolay kolay dusmez derim ben,cunku ben hic kalp atisini duyamadim,artik zaman meselesi canim biraz sabret artik,mutluluk yakindir muhim olan stres yapma canim benim
hadi bakalim insallah seni anne gorurum:CüvCüv:

Son düzenleme:
teşekkür ederim sehnaz ben 2 mayıs cumartesi keseyi görmeye gideceğim inşallah sende yeni başlayacagın tedavinden bu defa güzel haberler verirsin buradan bana unutmazsan ben kadıköy şifa hastanesinde tedavi gördüm oranın laboratuarını çok iyi diyorlar ben hastaneden memnun kaldım senin içinden sıvımı boşalttılar ama bana boşaltılmayacağını tüplerın işlevi kalmadıgı için tamamen alınacagı söylendı suan tüp bebek tuttu ama devam edersede sezeryanda alınacak

teşekkür ederim sehnaz ben 2 mayıs cumartesi keseyi görmeye gideceğim inşallah sende yeni başlayacagın tedavinden bu defa güzel haberler verirsin buradan bana unutmazsan ben kadıköy şifa hastanesinde tedavi gördüm oranın laboratuarını çok iyi diyorlar ben hastaneden memnun kaldım senin içinden sıvımı boşalttılar ama bana boşaltılmayacağını tüplerın işlevi kalmadıgı için tamamen alınacagı söylendı suan tüp bebek tuttu ama devam edersede sezeryanda alınacak

canim dilerim hamileligin saglikli devam eder,benim tikaniklik hic gorulmedi ultrasonda,sadece rahim filmi ile goruntulenebildi o yuzden ameleyatla bosaltildi,senin Dr tuplerin ileri derece harab olmus diyorsa dogurudur cunki ultrasonda gorunenler hep ileri derce haraba ugramis tupler olur bu tur tupler alinir,ama sen hele bir bebegini dogur sonra aldirirsin
ben mayista tevavi basliyanlar topik'indeyim istersen benim durumumu orada takip edersin canim
rabbim emeklerini bosa cikarmasin canim

canim dilerim hamileligin saglikli devam eder,benim tikaniklik hic gorulmedi ultrasonda,sadece rahim filmi ile goruntulenebildi o yuzden ameleyatla bosaltildi,senin Dr tuplerin ileri derecede harab olmus diyorsa dogurudur cunki ultrasonda gorunenler hep ileri derce haraba ugramis tupler olur bu tur tupler alinir,ama sen hele bir bebegini dogur sonra aldirirsin
ben mayista tevavi basliyanlar topik'indeyim istersen benim durumumu orada takip edersin canim
rabbim emeklerini bosa cikarmasin canim

merhaba arkadaşlar
size birşey sormak istiyorum bendede hidrosalpenks var ileri derecede bunun neden oluğunu biliyormusunuz yani drum bana geçirmiş olduğun bir enfeksiyon sonucu dedi ama tek tüpüm tıkalı öteki sağlam ama korkuyorum ya ondada birşey olursa diye eğer bir enfeksiyon varsa bunun tedavi edilmesi gerekmiyormu sizin durumunuz nedir drunuz ne dedi yada siz enfeksiyon için tedavi gördünüzmü çok oldu galiba ama kafam çok karışık okadar çok sorum varki ama hepsi evde aklıma geliyor drun yanında unutuyorum.(((cvplarsanız çok memnun olurum

canım benımde sol tupumde hıdrosalpıng var dr um sıvı rahım ıcıne akıp embrıyolara zarar verıyormus basarılı olamayız dedı 28 nısanda laparoskopı olacagım senın tutunmus bebeklerın sorun olmaz ınsallah

canim gecmis olsun ne yaptin tuplerin alindimi dr banada soledi tuplerini baglat icinde sivi var diye baglatmakmi yoksa aldirmakmi daha iyi olur acaba

Back
X