canim merhaba,benim hidrosalpenks vardi ona ragmen tup bebek yaptirdim ve tuttu,drgerlerim cok iyidi kese gorundu fakat 7haftada kese vardi ve hala bebek gorulmedi yani bos kese,dusuk yaptim sonra,ama Dr hidrosalpenks ten degil her gebelikte olabilen bir bos kese sendromudur dedi,bak canim her hidrosalpenks rahime akmaz,iki tur var rahim gecisinde tikali olan vede yumurtalik gecisinde tikali olan var,sanirim rahimin yanindaki rahime akabiliyor yalnis hatirlamiyorsam
bak hidrosalpenksli kadinin bebeyi tutmaz diye bir sey yok,fakat dusuk tehlikesi var eger sivi rahime akar ise,senin hirdrosalpenks hangi turden biliyorum ama en azindan keske tupbebek oncesi Dr 'un tupleri bosaltip temizleseydi ama Dr acele etmis,bak sakin korkma sen artik hamilesin kendini uzme Dr una sor,her hangi bir durum olursa beklemeden Dr ara ,bilki her kadin'nin hamileligi farklidir,sen bebegini kucagina alirsin insallah,korkarak bir yere varamazsin,ben bu sorunu bizzat yasadim icin soyluyorum,soguk kanli ol insallah bir sey olmaz,canim allah yuzunu guldursun
guzel haberlerini bekliyoruma.s.