• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hidrosalpenks

peki aynı zamanda tüplerın tıkalımıydı.daha önce laparoskopi falan yaptırmışmıydın.ben bir kez ameliyat oldum ve tekrar istemiyorum ya:KK43:bana da aynı şeyleri söylediler sansın çok az tutması için tutsa da düşme ihtimali yüksek dedi.sen nerde kime tedavi oldun en son 3. denemede.insaşşah sağlıkla kucağına da almak nasip olur
Amin canım cok tesekur ederim:KK52: kesinlikle hiç zaman kaybetme canım amelıyatını ol bir an önce korkucak bir şey yok sonucta kapalı ameliyat hiç agrın olmuyo ki:KK66:

Evet canım ikiside tıkalıydı laparoskopi ameliyatı oldum açılmamıştı 3. Denememi istanbul çamlıca medicana hastanesinde ömer faruk vanlıoğlu na yaptırdım canım ilk denememde tutdu kesinlikle tavsiye ederim canım istanbuldaysan gercekten paraya degil basarıya önem veren bir merkez
Keşke istenbulda olsaydım 4 yıl orda yaşadık tam tayin bitlise çıktı geldik orda öğrendik bitlis te.burda çok problem herşey.kaça mal oldu bu son denenen.suan adana başkentte dondurulmuş başladım ama dr. Surat beş kariş boşuna uğraşma der gibi ameliyatı kabul etmedim diye.moral bozukluğuyla başlıyorum yani bugün ilk gün

bende hem rahim filminde hemde ultrasonda gözlenebilen hidrosalpenks olduğu söylendi buna ragmen tüp bebek denendi ve tuttu yanlız okuyorum bu sıvılar bır şekilde zarar veriyormuş ve düşükle sonuçlanıyormuş gerçekten çok endişeliyim benim gibi hidrosalpenks durumu olan arkadaşlar varmı
Merhaba cok uzun zaman önce yazmışsınız ama şuan tam sizin durumunuzu yaşıyorum banada rahim filmi ve ultrasonsa Hidrosalpenks teshisi kondu ameliyat edelim o tüpü tıkayalım sonra tüp bebek yapalım denildi bense ilk tup bebeki yaptirayim bebegim olursa ikinci icin ameliyat olurum diyorum ya da cok kararsızım siz neler yasandiniz bu zaman diliminde bir sikayetiniz oldu mu lütfen bana akıl verin hamileliginiz saglıklı gecti mi

Merhaba cok uzun zaman önce yazmışsınız ama şuan tam sizin durumunuzu yaşıyorum banada rahim filmi ve ultrasonsa Hidrosalpenks teshisi kondu ameliyat edelim o tüpü tıkayalım sonra tüp bebek yapalım denildi bense ilk tup bebeki yaptirayim bebegim olursa ikinci icin ameliyat olurum diyorum ya da cok kararsızım siz neler yasandiniz bu zaman diliminde bir sikayetiniz oldu mu lütfen bana akıl verin hamileliginiz saglıklı gecti mi
Merhaba canim ben laparoskopi yontemiyle tuplerimi aldirdim bende de hidrosalpenks vardi ..sana tavsiyem ameliyatini olduktan sonra tup bebek denemesi yapman cunku tupunu aldirmayip deneme yaparsan icindeki sivi bebegi zehirleyip dusuge sebep oluyor ha hic mi yok bu sorunla birlikte tup bebek yaptiran var ama ya dusukle sonuclaniyor ya hic tutmuyor ..tutan 1 kisiye rastladim sadece ve cok arastirmistim ve ameliyata karar verdim sanada Rabbim sifa versin

Kuzlar benimde iki tüpümde sıvı birikimi vardı birinci denememde pozıtıftı ama uzun sürmedi düştü 2. Ci denemede hiç tutmadı bile sonra baska bir tüp bebek merkezine gittim ilk doktorum beni bu konuda hiç aydınlatmamıştı 3. Tedavimde yeni doktorum tüplerini aldırmadan denemeye gerek yok cok zenginsen paran coksa deneyelim tutana. Kadar ama çok düşük bir şans verdi negatıfle sonuclanırsa sorumluluk kabul etmıyorum dedi ben iki tüpümüde aldırdım ve cokta iyi yapmışım sürekli kokulu akıntılarım oluyodu enfenksiyondan kurtulamıyodum şimdi 3. Denememde şükür rabbime hamileyim kızlar gercekten faydası yok zararu var hem embriyonun tutunma sansı daha yüksek oluyo
Kızlar hidrosalpenks ameliyat-ı nasıl oluyor? Ağrılı mı? Ameliyat sonrası mide bulantısı Ağrı falan oluyormu?

Merhaba canim ben laparoskopi yontemiyle tuplerimi aldirdim bende de hidrosalpenks vardi ..sana tavsiyem ameliyatini olduktan sonra tup bebek denemesi yapman cunku tupunu aldirmayip deneme yaparsan icindeki sivi bebegi zehirleyip dusuge sebep oluyor ha hic mi yok bu sorunla birlikte tup bebek yaptiran var ama ya dusukle sonuclaniyor ya hic tutmuyor ..tutan 1 kisiye rastladim sadece ve cok arastirmistim ve ameliyata karar verdim sanada Rabbim sifa versin
Kızlar hidrosalpenks ameliyat-ı nasıl oluyor? Ağrılı mı? Ameliyat sonrası mide bulantısı Ağrı falan oluyormu?

Back
X