Hidrosalpenksi olupta normal yollarla hamile kalan varmı

Merhaba,
Tek tüpümde hafif hidrosalpinks le tüp bebek yaptırdım ve gebelik oluştu.Ama ne yazıkki 5 haftadan sonra ultrasonda 2 embriyonun gelişimini görmeye gittiğimizde haftasına göre gelişiminin geri olduğu tespit edildi, sonrasında gebelik testlerini tekrar edildi ve bebekler ölmüş olduğu dolayısıyla progestron vs kesildi 2 hafta sonra kendi kendine düşük oldu, daha sonra tekrar tüp bebek denedik dondurulmuşlarla bu sefer kimyasal gebelik oluştu,, merak ediyorum hidrosalpinks olanlardan tüpünü aldırmadan bebeğini kucağına alan kişi sayısı bu kadar az mı?ilgili sayfalardan taradığım kadarıyla bir yada 2 tane rastladım ama bu kadar az mı :(yoksa yazmıyor mu başarılı olanlar

Kizlar bendede sol tupte hidro ile uyumlu yapi goruldu diyor hsg de. Once doktor normal demisti sonra radyolojici boyle demis anlamadim. Ama karin bosluguna sivi gecti yani tupler acik . Bu durumda ne yapmam gerek oneriniz var mi . Normal yolla olur mu yoksa bu hidrosalpenks sivisi herzaman zehirli mi....

Kizlar bendede sol tupte hidro ile uyumlu yapi goruldu diyor hsg de. Once doktor normal demisti sonra radyolojici boyle demis anlamadim. Ama karin bosluguna sivi gecti yani tupler acik . Bu durumda ne yapmam gerek oneriniz var mi . Normal yolla olur mu yoksa bu hidrosalpenks sivisi herzaman zehirli mi....
Merhabalar bende gebeyim ve yumurtalık etrafında sıcı birikimi var düşüge sebep olurmu

Back
X