Hidrosalpenks'in tüp bebek tedavilerine etkisi nedir?

inanki bende sana onu yazdim geri sildim kimseye deme dicektim sana

Hiç kimse bilmiyor ameliyata gireceğimi..
Aile de tanıdık da hiç kimse bilmiyor..
Sadece eşim ve ben..
Is yerinede grip dedim rapor aldım aile hekimine anlattım yalvardım rapor verdi.. hastane nin raporunu ise veremem anlarlar diye...

Pek genç sayılmam artık..
Benim yaşımda insanların kaç çocuğu var..
O yüzden toplum baskısına maruz kalıyorum.. keşke 20 li yaşlarda olsam..
Insanlar beni bu 4 yılda yedi bitirdi..
Ne merakları ne soruları bitiyor..
Çok yıprandım.. ameliyattan sonra kafamı toplamalıyım.. Piskolojik teravi görmeye başladım.. kendi derdim yetmiyor insanların laf sokması içimi dahada acıtıyor..
Rabbim feraha kavuştursun inşallah beni ve tüm bekleyen isteyen herkesi..
canim insan 20 de evleniyo senelerce cocugu olmuyo o is kismet isi Allah verirse oluyo iste.

i
Hiç kimse bilmiyor ameliyata gireceğimi..
Aile de tanıdık da hiç kimse bilmiyor..
Sadece eşim ve ben..
Is yerinede grip dedim rapor aldım aile hekimine anlattım yalvardım rapor verdi.. hastane nin raporunu ise veremem anlarlar diye...
iyi yapmissin.. bosver sen
kendini dusun bebegine kavusucan Allah in izniyle inisAllah hersey guzel olacak
guzel dusun
kotu dusunme kendine edersin kimseye bisey olmaz zarari sana olur.
moralini yuksek tut Allah yardimcin olsun

i

iyi yapmissin.. bosver sen
kendini dusun bebegine kavusucan Allah in izniyle inisAllah hersey guzel olacak
guzel dusun
kotu dusunme kendine edersin kimseye bisey olmaz zarari sana olur.
moralini yuksek tut Allah yardimcin olsun

Allah razı olsun canım
Inşallah bu günler de geçicek..
Rabbim hepimizin kucağını doldursun hayırlı sağlıklı evlatlar versin Inşallah

Arkadaşlar ameliyatımı oldum yeni geldim eve.. güzel sonuçlarla geldim bin şükür rabbime...
Sağ da hidrosalpenks var dedi almışlar o tüpü.. Sol çok iyi normal yolla bile artık gebe kalabilirmişim çok şükür allaha..
Allah hepimizin şifasını versin kucağını doldursun inşallah..

Arkadaşlar ameliyatımı oldum yeni geldim eve.. güzel sonuçlarla geldim bin şükür rabbime...
Sağ da hidrosalpenks var dedi almışlar o tüpü.. Sol çok iyi normal yolla bile artık gebe kalabilirmişim çok şükür allaha..

Geçmiş olsun..,bende yaşadım benim iki tüpümde alındı.. insallah işinin ehli bir hekimde ameliyat olmuşsunuz dur..,bu ameliyatlar gerçekten çok önemli..neyseki tek tüp kalmış o gerçekten büyük önem taşıyor..bu arada ameliyat öncesi amh değerinizi biliyormuydunuz...kaçtı acaba...insallah ameliyat sonrası bebiş de kendisi gelir...

Geçmiş olsun canim,gördün mü korkacak bısey yoktu ..

Geçmiş olsun..,bende yaşadım benim iki tüpümde alındı.. insallah işinin ehli bir hekimde ameliyat olmuşsunuz dur..,bu ameliyatlar gerçekten çok önemli..neyseki tek tüp kalmış o gerçekten büyük önem taşıyor..bu arada ameliyat öncesi amh değerinizi biliyormuydunuz...kaçtı acaba...insallah ameliyat sonrası bebiş de kendisi gelir...

Cok teşekkürler evet canım amh 2.5 di çok iyi şükür..
Prof dr ameliyatımı yapan kişi ve çok iyi bi doktor..

Hiç korkma canım ,bende çok sıkıntı çektim ve sonra laparoskopi ameliyatı oldum iki tüpümü bağlattım ve sonuç çok şükür 2 aylik hamileyim ,ben ameliyatta girerken umuduyla girdim bebeğim olacak diye hiç korkmadım ,o üzden hiç korkma canım pozitif ol ve öyle gir ameliyata ,Allah'ım seninle olsun yeterki inan korkma canım Allah'ım inşallahhh seninde yüzünü güldürsün
Saglıkla bebeğini kucağına al insallah :nazar:evet senin hekimin gerçekten bağlamakla iyi birşey yapmış..,ama aldırmak başka birşey tabii cerrahi bir girişim..,keşke şimdiki aklım olsaydı bende bağlatırdım ..ama birsürü korkum vardı dış gebelik vs olursa diye hekimim alınması en iyisi dedi ve aldırdık .

Cok teşekkürler evet canım amh 2.5 di çok iyi şükür..
Prof dr ameliyatımı yapan kişi ve çok iyi bi doktor..
Çok güzel.., iyi araştırmak lazım..önemli şeyler bunlar bebeğe gidecek yollarımız açılsın diye yapıyoruz ...geçmiş olsun tekrar,:nazar:

Saglıkla bebeğini kucağına al insallah :nazar:evet senin hekimin gerçekten bağlamakla iyi birşey yapmış..,ama aldırmak başka birşey tabii cerrahi bir girişim..,keşke şimdiki aklım olsaydı bende bağlatırdım ..ama birsürü korkum vardı dış gebelik vs olursa diye hekimim alınması en iyisi dedi ve aldırdık .
Amin inşallah yaaa,ama aldırmak ıyi değil yumurta rezervi azalıyor dedi doktorum ama inanmadım ne alaka dedim ve her yerden araştırdım ve internetten gerçekten de doğru ,Allah rıza olsun doktorumdan

Amin inşallah yaaa,ama aldırmak ıyi değil yumurta rezervi azalıyor dedi doktorum ama inanmadım ne alaka dedim ve her yerden araştırdım ve internetten gerçekten de doğru ,Allah rıza olsun doktorumdan
Evet aynen öyle benim amh değerim ameliyat olmadan 2 ay önce o zaman 33 yaşındaydım 2;55 di sonraki yıl 0;79 oldu hiç akıl sır erdiremedik normal yolla gebeliğim olmuştu ama dış gebelik yaşadım ameliyat oldum tüpler zarar görmüştü sonra hidrosalpenks de olunca diger tüpte.., iki tüpünü de almalıyız diğer tüpte dış gebelik yaşamıştın tekrar etme olasılığı çok yüksek dediler..internette araştırdım gerçekten dış gebelik aynı yerde tekrar tutabilirmiş...aldırdım işte ama benim yapışıklıklar yogunmus öyle dedi Doktor .. birde benim iki tüpüm de alindi ,Tek tüpü alinanlarda sorun olmayabilir ..hekimde başarılı ve işinin ehli ise o alanlara çok dokunmamışsa,en önemlisi batında yapışıklık yoksa sorun benimki kadar büyük olmaz belki hiç sorun olmaz bilmiyorum...ama ben su an onun derdini cekiyorum ..,tüp bebek yaparız dedik ama tüp bebek de öyle hemen olan birsey degilmis....yumurta yokki doğru düzgün tüp bebek olsun:işsiz:

Evet aynen öyle benim amh değerim ameliyat olmadan 2 ay önce o zaman 33 yaşındaydım 2;55 di sonraki yıl 0;79 oldu hiç akıl sır erdiremedik normal yolla gebeliğim olmuştu ama dış gebelik yaşadım ameliyat oldum tüpler zarar görmüştü sonra hidrosalpenks de olunca diger tüpte.., iki tüpünü de almalıyız diğer tüpte dış gebelik yaşamıştın tekrar etme olasılığı çok yüksek dediler..internette araştırdım gerçekten dış gebelik aynı yerde tekrar tutabilirmiş...aldırdım işte ama benim yapışıklıklar yogunmus öyle dedi Doktor .. birde benim iki tüpüm de alindi ,Tek tüpü alinanlarda sorun olmayabilir ..hekimde başarılı ve işinin ehli ise o alanlara çok dokunmamışsa,en önemlisi batında yapışıklık yoksa sorun benimki kadar büyük olmaz belki hiç sorun olmaz bilmiyorum...ama ben su an onun derdini cekiyorum ..,tüp bebek yaparız dedik ama tüp bebek de öyle hemen olan birsey degilmis....yumurta yokki doğru düzgün tüp bebek olsun:işsiz:
Vayyy canım benim yAaaa hiç üzülme olur inşallahhh Allah yüzüne bakar inşallahhhhh Hep sana dua edecam dualarım hep seninle

Vayyy canım benim yAaaa hiç üzülme olur inşallahhh Allah yüzüne bakar inşallahhhhh Hep sana dua edecam dualarım hep seninle
Ayy sağol canım benim çok sağol .:KK200:,sende bebişine sağlıkla sıhhatle kavuş insallah .:nazar:.,Herşey kısmet kader deniyorum bakalım umudum var inancımda kaybolmadı..6. Deneme İcin hastane arayışındayım bakalım ...insallah .. Allahım isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah,,

canim cok ama cok gecmis olsun sana.
Rabbim hayirlisiyla tez zamanda evlat sahibi yapsin seni inisAllah

Back
X