hidrosalpenx tüp için sıvı dolması

Smselie

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2016
621
268
53
arkadaşlar merhaba.14 ay içinde 3 denemem oldu.ilki tuttu fakat 4 ay sonra amniyo sıvım delindi ve kaybettim.aldırmak zorunda kaldım kalbi atarken.sonra 6 ay sonra antslya gelecek tüp bebek merkezi mete bey tarafından 4 embriyo 3 1.nci kalite diğeri 1.nci kaliteye yakında 2.sini dondurdum ve transfer oldu.fakat tutmadı.3 ay sonra bu sefer de ilaçsız yumurtaları kontrol edelim dedi doğal yolla transfer yapalım dedi yine tutmadı.kızdım gelecek antalya tüp bebek merkezine.başka merkeze gittim.şokla karşılaştım.tüplerin birinin için sıvı ile dolu yani buna hidrosaloenkx adı veriliyor.benim zamanımı çalan mete beye yazıklar olsun zamanı çaldı o merkeze asla önünden bile geçmem antslya gelecek tüp bebek merkezinden.şimdi durum şu.tüpün biri ys alacaklar ya da klipsle bağlayacaklar.çünkü sıvı ile dolu olan tüp transfer esnasında geei sönüp çocuğun düşmesine tutunamamasına sebep.ne yapmalıyım.bu durumla karşılaşan var mı.ne yapmalıyım aldırmalıyım yoksa klipsle bağlatmalıyım kafsyı yicem artık kime güvenicem.ya da başka yol var nı.hoca 21 gün 2 ay kullanmam için doğum kontrol hapı versi.doğum kontrol hapı ile kontrol edelim dedi.hemde doğum kontrol hspı kullanmak uzun süre gebeliği arttırır desi.39 yaşındayım.amh düşük.çikolata kistinsen de ameliyat olmuştum.yani şuan hidrosalpenx ile karşılaştım.tüpün birinde sıvı birikmesi.ne yapmalıım yardımcı olunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…