- Konu Sahibi mavispreyboya
-
Yanlış hatırlamıyorsam özelde benden 3000tl istemişlerdi laparoskopi için..Üniversite hastanesinin infertilite bölümüne başvurdum ben rahîm filmimle gittim öylelikle işlemlerim olduGittigimiz ozel hastanede laparoskopi icin 3 ila 4 bin arasi istediler. Daha az da olabilir en ucuzu buydu ama( herseyin fiyati sormustum hepside pahali da neyse karistirmis olabilirim) bence esinizdede bir problem yoksa tup bebek yaptirmayin. Ameliyatinizi olun en son sehir hastanesinden randevular alinmiyordu diye biliyorum. Ozelde yaptirmak isterseniz doktorunuzu iyi arastirin bu doktorumla birlikte 2 3 doktora daha sordum durumu hepsi ayni seyi soyledi. Bende doktorumla devam ediyorum suan hepsi para tuzagi gibi de neyse hayirlisi olsun.
Bana ne akla hizmet koymus bilemiyoruz deyip gönderdiler şehir Hastanesi'nde gel aşılama yapalım dediler dalga geçer gibi bide gitmedim sonra iyiki doktorumu bulmuşumYanlış hatırlamıyorsam özelde benden 3000tl istemişlerdi laparoskopi için..Üniversite hastanesinin infertilite bölümüne başvurdum ben rahîm filmimle gittim öylelikle işlemlerim oldu
Vala öyle canım para tuzağı benim doktorum bana olur dedi olmazsa gel yumurta çatlatma tedavisine başlayalım dedi ki galiba onun ilaçlarıda pahalıymış boşa zaman ve para kaybı olacaktı büyük ihtimallede en son tüp bebek diyecekti oda tutmayacaktı sonra ben başka doktora sordum hidrosalpinksi araştırınca bırak doğal yollardan olmasını tüp bebek bile tutmaz bu durumda laparoskopi yapılması gerekiyor dedi iyi araştırmak gerekiyor o yüzden inşallah ameliyatını olunca hayırlısı ile evlatlarımıza kavuşuruz bizdeGittigimiz ozel hastanede laparoskopi icin 3 ila 4 bin arasi istediler. Daha az da olabilir en ucuzu buydu ama( herseyin fiyati sormustum hepside pahali da neyse karistirmis olabilirim) bence esinizdede bir problem yoksa tup bebek yaptirmayin. Ameliyatinizi olun en son sehir hastanesinden randevular alinmiyordu diye biliyorum. Ozelde yaptirmak isterseniz doktorunuzu iyi arastirin bu doktorumla birlikte 2 3 doktora daha sordum durumu hepsi ayni seyi soyledi. Bende doktorumla devam ediyorum suan hepsi para tuzagi gibi de neyse hayirlisi olsun.
Baska bir rahatsizlik da yoksa ameliyati olun sonra Allahin izniyle gebelik olur. İns rabbim isteyen herkese nasip etsin.Vala öyle canım para tuzağı benim doktorum bana olur dedi olmazsa gel yumurta çatlatma tedavisine başlayalım dedi ki galiba onun ilaçlarıda pahalıymış boşa zaman ve para kaybı olacaktı büyük ihtimallede en son tüp bebek diyecekti oda tutmayacaktı sonra ben başka doktora sordum hidrosalpinksi araştırınca bırak doğal yollardan olmasını tüp bebek bile tutmaz bu durumda laparoskopi yapılması gerekiyor dedi iyi araştırmak gerekiyor o yüzden inşallah ameliyatını olunca hayırlısı ile evlatlarımıza kavuşuruz bizde
İnşallah canım Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah ben ilk yılımızda da istiyordum ama o kadar takmıyordum ikinci yıla girince böyle problemlerim olduğunu da öğrenince baya yıpranmaya başladım anne olamıyacammı düşüncesi o acabalar insanı çok yoruyor herşeyin hayırlısı olsun ama şükür yinede birsürü imkanın olduğu bi zManda yaşıyoruz tıp açısından inşallah tutunmuşlardır hayırlı haberlerini alırız bizede umut olur hemDünyam başıma yıkıldı sandım bı zamanlar ben çok korktum ama şimdi korkmuyorum herşeyin çaresi derdi var az çok herkes ye imkan da var imkan olmasa aileler falan devreye girer Allah'a şükür diye ya nasip dedim bak ben parmağım kesilse ağlayan insan ameliyat oldum anestezi alıp sonra tüp bebek başladı iğneler ilaçlar her gün ve tekrar anestezi alıp yumurta toplandı ve canlı canlı embriyolar yerleştirildi ve o his muhteşem biseydi asla anlatılmaz biseydi aslında o kadar kiymetliymis ki tüp bebek yaptırmak o an onu anladım inşallah bebislerim benimledir
Ameliyat olduktan ne kadar sonra gebe kaldiniz. Birde tupleriniz mi tikaliydi?Yanlış hatırlamıyorsam özelde benden 3000tl istemişlerdi laparoskopi için..Üniversite hastanesinin infertilite bölümüne başvurdum ben rahîm filmimle gittim öylelikle işlemlerim oldu
Amin canım eşimdede biraz sorunlar varda şuan onun çaresine bakmaya çalışıyoruz bi yandan da zaten hayırlısı olsun hakkımızdaBaska bir rahatsizlik da yoksa ameliyati olun sonra Allahin izniyle gebelik olur. İns rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Benim esim 5 sene once varikosel ameliyati olmus biz sorun onda saniyorduk. Biz bir gittik sok sorun bende esim turp gibi masallah sen yinede maddi durumun el verirse tup bebek uzmani ile gorus esinin sorunlari ile birlikte tedavi olamaya bakin derim. Tup bebek olmasada sorunu ogrenip tedavi olursunuz.Amin canım eşimdede biraz sorunlar varda şuan onun çaresine bakmaya çalışıyoruz bi yandan da zaten hayırlısı olsun hakkımızda
İnşallahDünyam başıma yıkıldı sandım bı zamanlar ben çok korktum ama şimdi korkmuyorum herşeyin çaresi derdi var az çok herkes ye imkan da var imkan olmasa aileler falan devreye girer Allah'a şükür diye ya nasip dedim bak ben parmağım kesilse ağlayan insan ameliyat oldum anestezi alıp sonra tüp bebek başladı iğneler ilaçlar her gün ve tekrar anestezi alıp yumurta toplandı ve canlı canlı embriyolar yerleştirildi ve o his muhteşem biseydi asla anlatılmaz biseydi aslında o kadar kiymetliymis ki tüp bebek yaptırmak o an onu anladım inşallah bebislerim benimledir
Benim önceden de bir çocuğum vardı şükür..yaşadığım iki dış gebeliğin tüpte bıraktığı hasar sebebiyle hidrosalpenks olmuş üçüncü o yüzden oldu ve ameliyata sürükledi beni sezeryan ameliyat oldum mayıs ayında..eylül ayinda sürpriz.şekilde tek tüple hamile kaldım..darısı inşallah başınızaAmeliyat olduktan ne kadar sonra gebe kaldiniz. Birde tupleriniz mi tikaliydi?
Bu rahatsızlığı nasıl öğrendiniz vajinal muayenede mi yoksa hsg falan mıBir tüpüm hidrosalpinks ameliyatını olmadan hamile kalmam imkansızmış öğreneli bir ay oldu kayseri memoriale gitmiştim ameliyat felan hiç bişey demedi doktorum tüp bebek merkezleride var o yüzden güvenedim oraya tecrübesi olanlar yardımcı olabilirmi illaki ameliyatla tüpü aldırmakmı gerekiyor bide eğerki ameliyata karar verirsek kayseri şehir hastanesine gidecem bu sefer tecrübesi olanlar bu konuda sizce özelde mi olmalıyım devlette mi önerebileceğiniz hastane yada doktor varsa
Hsg çekildim canımBu rahatsızlığı nasıl öğrendiniz vajinal muayenede mi yoksa hsg falan mı
Nasıldı ilaç hiç gitmedi mi yapışıklık mı var denildiHsg çekildim canım
Böyle canım rahim filmim rapora da yazılmış hidrosalpinks diyeNasıldı ilaç hiç gitmedi mi yapışıklık mı var denildi
Benimde böyleydiBöyle canım rahim filmim rapora da yazılmış hidrosalpinks diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?