HİDROSEFALİ hakkında bilgili anneler :( :(

sonita bruno

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2014
6
3
3
30
Bu hastalık hakkında bılgısı olan var mı ???? Bebeğimin boyle bı sorunu olduğunu henuz yenı oğredık ,acaba benımle aynı durumda olan başka anne adayları var mı ???? Eğer yazarsanız cok sevıırım

Öncelikle geçmiş olsun

ventrikül problemi mi

Eger ventrikül se aynı sorunu yasadık

Sol ventrıkul 12 mm çıkmıstı

Suan oğlum 5 yasında

Saglıklı akıllı bır çocuk

Doktorunuz anlatmıstır sanırım ılerı kı haftalar düşme olabaılır o mm de

Eger olmazsa doğumdan 2 ay sonra usg yle beyne bakıyorlar

Eğer onda da bır sorun görünürse beynine şant bıldıgım ısmı yanlısta bılıyor olabılırım takıp o sıvıyı boşaltıyorlar dıye bılıyorum

İnsallah bunlara gerek kalmaz

Öncelikle geçmiş olsun

ventrikül problemi mi

Eger ventrikül se aynı sorunu yasadık

Sol ventrıkul 12 mm çıkmıstı

Suan oğlum 5 yasında

Saglıklı akıllı bır çocuk

Doktorunuz anlatmıstır sanırım ılerı kı haftalar düşme olabaılır o mm de

Eger olmazsa doğumdan 2 ay sonra usg yle beyne bakıyorlar

Eğer onda da bır sorun görünürse beynine şant bıldıgım ısmı yanlısta bılıyor olabılırım takıp o sıvıyı boşaltıyorlar dıye bılıyorum

İnsallah bunlara gerek kalmaz
iki hafta once 12.5 mm ıdı su an 14 mm doktorum cok fazla bilgi vermiyo doğumdan once bısey solemek mumkun degılmıs ıçım hıc rahat değıl doğuma kadar bu şekılde nasıl beklicem bılmıyorum ... Yazdığınız ıçın tesekkurler

iki hafta once 12.5 mm ıdı su an 14 mm doktorum cok fazla bilgi vermiyo doğumdan once bısey solemek mumkun degılmıs ıçım hıc rahat değıl doğuma kadar bu şekılde nasıl beklicem bılmıyorum ... Yazdığınız ıçın tesekkurler
Rica ederim nerede yasıyorsunuz

O mm ölçümünü her doktor farklı yapabılıyor bazen buyuk bazen kucuk çıkabılıyor

Yasadıklarınızı öyle ıyı anlıyorum kı lütfen üzülmeyin ıyı düşünün güzel düşünün

Rica ederim nerede yasıyorsunuz

O mm ölçümünü her doktor farklı yapabılıyor bazen buyuk bazen kucuk çıkabılıyor

Yasadıklarınızı öyle ıyı anlıyorum kı lütfen üzülmeyin ıyı düşünün güzel düşünün
ben floransa ıtalyada yasıyorum umarım dedıgınız gıbı doktorlar yanılıyordur bıkac gun sonra MR cektırıcem ,iyi seyler duşunmeye calısıyorum ama bu gercektn cok zor bı durum oğlunuzun sağlıklı olmasına cok sevındim umarım benım benım kuçuk Bruno da oğlunuz kadar şanslıdır

ben floransa ıtalyada yasıyorum umarım dedıgınız gıbı doktorlar yanılıyordur bıkac gun sonra MR cektırıcem ,iyi seyler duşunmeye calısıyorum ama bu gercektn cok zor bı durum oğlunuzun sağlıklı olmasına cok sevındim umarım benım benım kuçuk Bruno da oğlunuz kadar şanslıdır
Mr benden de ıstedıler cektırmedım kordosentez ıstedıler onu yaptırdım

Sonuçlar ıyı çıkmıstı umarım aynı guzel sonucları alırsınız

Mr benden de ıstedıler cektırmedım kordosentez ıstedıler onu yaptırdım

Sonuçlar ıyı çıkmıstı umarım aynı guzel sonucları alırsınız
Umarım oyle olur ilgınız ıçın cok cok tesekkurler boyle zamanlarda ınsanın gercekten konusmaya ıhtıyacı oluyomus bunu sımdı anlıyorum...

Back
X