- 30 Kasım 2023
- 107
- 15
- 18
- 24
- Konu Sahibi Papatyammm1234567
Arkadaşlar hidrosefali anne karnındaki bebeğin ne gibi belirtisi var 8 mm sıvı zararlımı bana bakın lütfen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunu 22 haftalık falanken söylendiKaçıncı haftadasınız?
Evet orda söylediMm kaç bilmiyorum ama buna benzer basit kist şeklinde benim bebeğimde de vardı küçük haftalarda 16 filan ayrıntılıda geçmişti. 16. Haftada iken 28. Haftaya kadar kaybolabilir demişti. Belki sizin de geçer. Bunu size söyleyen perinatolog muydu
Anladım. Takipleri ihmal etmeyin inşallah geçici bir durumdur.Evet orda söyledi
Amin inşallah takipliyim bakacaklar bu tür bebekler anne karnında hareketleri nasıl acabaAnladım. Takipleri ihmal etmeyin inşallah geçici bir durumdur.
Hareket konusu her bebeğin kendine özel burda gebelik topiclerinde iken hareket etmedi diye doktora koşan arkadaslar oluyodu ama gayet sağlıklı büyüttüler bebekleriniAmin inşallah takipliyim bakacaklar bu tür bebekler anne karnında hareketleri nasıl acaba
Farketmiyor bence benim bebeğimde de şuan farklı bi akciğer hastalığı var akciğerler ve karında su var ama çok hareketli suyu çok azalmış olmasına rağmen hala hissediyorum. İnşallah geçer ileriki haftalardaHareketleri nasıl olur acaba cokmu hareketli olur azmi off
Amin inşallahFarketmiyor bence benim bebeğimde de şuan farklı bi akciğer hastalığı var akciğerler ve karında su var ama çok hareketli suyu çok azalmış olmasına rağmen hala hissediyorum. İnşallah geçer ileriki haftalarda
Yok maşallah çok hareketli o haftalarda olmasına rağmen ikinci gebelik ilkinde bukadar hareketli değildi meselaHareket konusu her bebeğin kendine özel burda gebelik topiclerinde iken hareket etmedi diye doktora koşan arkadaslar oluyodu ama gayet sağlıklı büyüttüler bebeklerini
Ya acaba özel hastanede normal kontrol de o sıvı beli olurmuAmin inşallah