Ölü doğum sonrası gebelik

esra3344

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2025
104
25
13
27
Arkadaşlar 8 ay önce 8 aylık bebeğimi kaybettim sıvı birikmesi olmuştu karnında kalbi durdu pıhtılaşma testi verdim böyle sonuç çıktı anlayan veya iğne kullanan var mı kendi doktorum düşük dozda dedi başka 2 doktora sordum kullan dedi ne yapacağımı bilmiyorum
IMG_4116.webp

Sorunlu bi kan pıhtılaşma sonucu değil.
677 heterozigot önemli değil.

Düşük doz diyen doktor doğru söylemiş.

Tamamdır çok teşekkür bu süreç o kadar zorlayıcı ve yıpratıcı ki
Burada mücadele eden anneler var… hepimizin zorlu süreçleri var.
Ama hepsi geçecek sadece acını yaşa ve ağla…
Seni anlıyorum.

Kan pıhtılaşma; dolaşım sorunu yapıyor. Damar tutulumu eğer bebeği besleyen damarlar da olursa bebek beslenemiyor…
Benim bebeğe kan giden damarlarda değil ama tek bacağımı tuttu.

Hamile kaldığında sıkı takipte ol, bir devlete birde özelde güvendiğin paraya tapmayan yeminine sağdık bir doktorun olsun…

Seni anlıyorum.

Kan pıhtılaşma; dolaşım sorunu yapıyor. Damar tutulumu eğer bebeği besleyen damarlar da olursa bebek beslenemiyor…

Hamile kaldığında sıkı takipte ol, bir devlete birde özelde güvendiğin paraya tapmayan yeminine sağdık bir doktorun olsun…
Gerçekten öyle bu olay başıma gelmeyene kadar herkes rahatça kolayca anne olabiliyor sanmıştım ama meğersem öyle değilmiş .
Rabbim isteyen herkese kolaylıkla sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin.
Bir de ben sezeryan oldum onun bekleme süresi var doktorum şuan korunma dedi ama hala korkuyorum.
Olduğum yerde iyi doktor yok Diyarbakır’da Perinatoloji uzmanı var muhtemelen oraya giderim iş yerimde sıkıntılı kimse halden anlamıyor her hafta kontrolde olmam lazım benim. bir de tekrarlar mı diye insan korkuyor ama alan da verende Allah herkesin imtihanı farklı Allah gönlümüze genişlik versin güzellikler bahşetsin Rabbim

Seni anlıyorum.

Sizin şuan çocuğunuz var mı yoksa hamilelik mi istiyorsunuz

Gerçekten öyle bu olay başıma gelmeyene kadar herkes rahatça kolayca anne olabiliyor sanmıştım ama meğersem öyle değilmiş .
Rabbim isteyen herkese kolaylıkla sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin.
Bir de ben sezeryan oldum onun bekleme süresi var doktorum şuan korunma dedi ama hala korkuyorum.
Olduğum yerde iyi doktor yok Diyarbakır’da Perinatoloji uzmanı var muhtemelen oraya giderim iş yerimde sıkıntılı kimse halden anlamıyor her hafta kontrolde olmam lazım benim. bir de tekrarlar mı diye insan korkuyor ama alan da verende Allah herkesin imtihanı farklı Allah gönlümüze genişlik versin güzellikler bahşetsin Rabbim
Kontrollerini ihmal etme.
Verir verin sen tedbirini al, kontrollerini ihmal etme.

Back
X