high profil mi moderate mi?

açıkçası benim göğüs aram açıktı high profil takıldı high profilin göğüs açıklığı ile ilgisi oldugunu düşünmüyorum. noderate profil aynı cc protez için taban çapı daha geniş haliyle daha yatıkken high profil tabanı dar haliyle projeksiyon dediğimiz meme sivriliği daha çok
beni. Göğüs aralığım baya fazlaydı dr.ekrem keskine amelyat oldum o açıklığım düzeldi. High profil takıldı bana da. High profil ve moderate profil arasındaki fark yükseklik farkı high profil konuldu diye göğüs açıklığı fazla olcak diye birsey olduğunu sanmıyorum. High profil protez aynı cc proteze göre sadece daha geniş memenin dış kısmına taşma yapıyor. Şimdi 300 cc moderate yerine 350 cc high koyar doktor aynı dekolde doygunluğuna daha sexy ve dik bir Meme şekline kavuştunuz. Benim anladığım Burdur:)

çok teşekkür ederim yanıtınız için. böyle bir kararsızlık yaşadığım için doktorumu değiştirmeye karar verdim. Burada ameliyatın sonuçlarından memnun kalan insanların hepsi doktoru ile sağlıklı iletişim kurabilmiş. Şu an gerçekten bana ameliyat yapmak istemediğini düşünmeye başladım zaten 1.66-1.68 arası boyum var. 50 kiloyum ama yılın belli dönemlerinde bu 47 48 bile oluyor. gövdem ince. buraya 400 cc nin sığmayacağını ben de biliyorum. Doğal, abartı olmayan ama dolgun istiyorum. Kişiliğimi silikleştirecek bir şey istemiyorum. Bana hepsi olur sen seç dedi durdu. Ben neden kendimi doktora neden anlatamadım bir türlü anlamadım.

ben neyi seçeyim anlamadım ki bu elma mı ben her gün görmüyorum sonuçta

doktor ameliyat öncesi-sonrası fotoğraf göstersin. şunun gibi istiyorum dersiniz. yani boyut ve dolgunluk olarak. kiminin bedeninde high profil çok doğal bir görüntü ortaya çıkartırken kiminde yapaylığın dibine vurabilir.
kendimden örnek vereyim. göğüs dokum neredeyse hiç yoktu. memelerin altında yuvarlak olur ya hani küçük meme de olsa, o bile bende yoktu. 295 cc natrelle inspira moderate profil ile istediğim dolgunlukta ve biçimde memelerim oldu. protez yuvarlaktı. yuvarlak kullanılması göğüs üst kısımlarım boş kalırmış. 75 C cup sütyen kullanıyorum.
eğer sizin de meme dokunuz hiç yoksa ameliyattan sonra ödemler de azala azala yok olacağı için, küçülüyorlar hissine kapılıp üzülebilirsiniz. memeye açız çünkü biz, bunu hepimiz yaşadık. insan zamanla alışıyor. 5 sene geçti ameliyatımın üzerinden. tüm samimiyetimle belirteyim ki, gerçekten boyut, görüntü, yumuşaklık... her anlamda çok memnunum.
zar altı yöntemi uygulandı bu arada. bu da protezin duruşunu, doğallığını etkiler. doğal görünüm için kas altı şart diyen doktorlara da hastalara da inanmayın. kişinin bedenine göre değişir bu durum. deri yapısı, zar kalınlığı, göğüs arası kemiğinin kalınlığı, beden ölçülerimiz, her şey etkiliyor.
yalnız şunun belirtmekte fayda görüyorum: eğer meme dokunuz yoksa ya da çok az ise 290 cc den aşağı inmemekte fayda var. doktora en doğal görüntü olsun ama kullanabileceğiniz en büyük protez olsun diyebilirsiniz. ben böyle dedim doktora yoksa doktor 260-265 cc düşünüyordu.

Çok doğru söylemişsiniz. Ben beğendiğim 4 fotoğrafı gösterince 2sinin high profile, 2sinin moderate olduğunu söyledi. Dediğiniz gibi bazı insanlarda moderate profile, high profile göre çok daha dolgun bir görüntü vermişti. Meme dokumun olduğunu düşüyorum ama çok yok. dediğiniz gibi bende yaptırdığıma değecek doğal bir görüntü oluşmasını istiyorum. Çok uzun uzun anlatmışsınız ellerinize sağlık

uzun yazdım çünkü çok çektim. başkalarının da benim gibi kötü deneyimler yaşayıp yıpranmasını istemem asla...

banada HIGH profil takılacak umarım çok iyi olur

Dr'un uygun gördüyse emin ol çok iyi olucaktır cnm benim.Hayırlısıyla çabucak atlat iyileş inşallah.
İnşallah canım. Kaç cc diye unutup heyecandan sormadımığım için bugün kendine mesaj yazdım. Maksimum minumum diye not almış. Ameliyat esnasında deneyerek bakacakmış. Bende maksimum beni çok mutlu eder. Gösterişli büyük olsun istiyorum. Aksi beni mutsuz eder dedim. Cevap bekliyorum şimdi

Kızlar az önce doktorumun asistanıyla görüştüm kaç cc uygulanacağını sordum. Doktorum harika biri yine harika karar almış 350cc ve üzeri diye not düşmüş. Çok mutluyum. Bende dolgun ve büyük istiyordum. 300 deseydi üzülürdüm acıkçası. Hayal ettim ve sonuç istediğim gibi oldu. 350 cc ve üzeri harika

Kızlar az önce doktorumun asistanıyla görüştüm kaç cc uygulanacağını sordum. Doktorum harika biri yine harika karar almış 350cc ve üzeri diye not düşmüş. Çok mutluyum. Bende dolgun ve büyük istiyordum. 300 deseydi üzülürdüm acıkçası. Hayal ettim ve sonuç istediğim gibi oldu. 350 cc ve üzeri harika

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…