Hikayemi okuduktan sonra bana akıl verir misiniz?Başıma hep olumsuzluklar geliyor..

birde olaya su acidan bak..
eger gercekten seni sevmis ve duzgun biri olsa..ilk once gelir sana sorardi baskasi ne derse desin sadece sana inanirdi..
sonrasinda hemen gidiip birini bulmazdi ki evlilik inat icin asla yapilmaz..
ve sana iftira atmazdi..
bosver takma kafana takarsan cekersin uzerine olmadik seyleri..
sen neden,nicin diye sorgulama yeni sayfa ac ve onune bak..
birde sen oylesine birine bisey dersin onunla ilgili yada sana msj atar evlilikten bunalinca hani hep okuyoruz ya burada, sakin cevap verme..senden intikam almak icin yine olmadik laflar uydurur hic bulasma camura..

Konu içeriği nedeniyle "Aşk hikayelerimiz/Dertlerimiz" başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

ah canım benim kıyamam.. gençlikte böyle şeyleri dert edip insan kendini ne kadar boş yere üzüyor bir anlayabilsen.. biri nişanlanmış , diğeri evlenmiş.. sen daha neden düşünüyorsunki onları. zaten yaşın çok küçük, heleki evlilik için. tamamen aklından çıkar bunları, sen çalışabildiğin kadar çok çalış. kendinide boş konular için hiiç üzme. inan bana geri gelmiyor o yıllar. öpüyorum canım...

birde olaya su acidan bak..
eger gercekten seni sevmis ve duzgun biri olsa..ilk once gelir sana sorardi baskasi ne derse desin sadece sana inanirdi..
sonrasinda hemen gidiip birini bulmazdi ki evlilik inat icin asla yapilmaz..
ve sana iftira atmazdi..
bosver takma kafana takarsan cekersin uzerine olmadik seyleri..
sen neden,nicin diye sorgulama yeni sayfa ac ve onune bak..
birde sen oylesine birine bisey dersin onunla ilgili yada sana msj atar evlilikten bunalinca hani hep okuyoruz ya burada, sakin cevap verme..senden intikam almak icin yine olmadik laflar uydurur hic bulasma camura..

Gerçekten cok dogru söylüyorsun bakın bi akıl daha aldım düşünmedigim bişiyd sayenizde. sagolun.. evet yapacak huy vardır onda cok iyi oldu yazmanız Allah razı olsun..

ah canım benim kıyamam.. gençlikte böyle şeyleri dert edip insan kendini ne kadar boş yere üzüyor bir anlayabilsen.. biri nişanlanmış , diğeri evlenmiş.. sen daha neden düşünüyorsunki onları. zaten yaşın çok küçük, heleki evlilik için. tamamen aklından çıkar bunları, sen çalışabildiğin kadar çok çalış. kendinide boş konular için hiiç üzme. inan bana geri gelmiyor o yıllar. öpüyorum canım...

22 yasındayım ve hayatımın her anı bunları düşünmekle korkmakla ve üzmemek için ugrasmakla geçti birilerini canım.. İnanın nişanlı olana dua ediyorum mutlu olsun diye cünkü severek evlenecekler.. Ve ben asla kötü gözle bakamadım hiç ona.. Evlenenede diyecek lafım yok artık.. Zaten beni üzende bu canım yaa hayatımı yasayamamak.. Ger gelmeyecek olmasını düşünmek bu yılların cok üzücü.. yasımı yasayamıyorum ama bi nebze cokk iyi oldu buraya konu acmam cidden içimi dökünce rahatladım güzel yorumlarınız sayesinde.. çook teşekkür ederim..

Back
X